Yksityistilaisuudet

Flow Festivalia juhlitaan Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Luvassa on unohtumaton festivaali täynnä kansainvälisiä supertähtiä, kiinnostavimpia kotimaisia artisteja sekä huikeaa taidetta. Makuelämyksistä huolehtii festivaalin 40 tarkoin valikoitua ja ajankohtaista ravintolaa. Lisäksi alueelta löytyy shamppanjabaari, laaja valikoima viinejä, erikoisoluita ja virkistäviä mocktaileja.

Flow Festival on täydellinen alusta nykyasiakkaiden ja sidosryhmien kestitsemiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Mikään ei ole arvokkaampaa kuin yhdessä vietetty aika – toimiston ulkopuolella, merkityksellisistä elämyksistä nauttien ja kesästä juhlien.

Festivaalille on saatavissa 1–3 päivän lippuja sekä erityisiä Gold-lippuja, joilla pääsee nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta Gold Arean korkeatasoisissa puitteissa.

Liput ostettavissa Tiketistä!

Seurueiden ikimuistoiset elämykset varmistat seuraavilla palveluilla:

Pöytäpaketti

Stressaako istumapaikkojen metsästäminen isommalle seurueelle?

Nauti vaivattomuudesta ja varaa ennakkoon oma pöytä Viinibaarista.

Viinibaarissa ystävät, hyvä ruoka ja ainutlaatuinen festaritunnelma kohtaavat. Löydät viinibaarin vierestä ruokapisteet, joista seurueesi voi noutaa haluamansa annokset herkulliselle makumatkalle. Pisteellä on tarjolla iso kattaus valikoituja viinejä – punaista, valkoista, roséta ja kuohuvaa. Saat tilattua juomat ennakkoon tai paikan päällä omaan pöytääsi tarjoiltuna.

Oma pöytä (kapasiteetti 8 hlö)
Hinta: 250 € / 2h

Telttapaketti

Vietä ikimuistoinen festivaali omassa teltassa yhdessä vieraidesi kanssa.

Kuplivaan festivaalitunnelmaan pääsee virittäytymään Flow’n ikonisella Balloon 360° -alueella. Lansonin lippulaivabaarin yhteyteen rakennetussa teltassa pääset nauttimaan luomushampanjan lisäksi taidokkaiden DJ:den soittamasta monipuolisesta musiikkitarjonnasta.

Teltta tarjoaa loistavat puitteet niin rauhallisempaan ruokailuun, kuin juhlavampaan shampanjavastaanottoon!

Oma teltta (kapasiteetti 20–50hlö)
Hinta: 1200 € / 4h

Magito

Yksityistilaisuus isommalle seurueelle?

Tervetuloa Magitoon – festivaalisykkeen keskellä sijaitsevaan remontoituun teollisuustilaan vuodelta 1909! Tila tarjoaa puitteet isommallekin ryhmälle, sillä Magitossa on oma baari, wc-tilat ja optio ruokatarjoiluun. Tuo vieraasi tänne ja nauti ikimuistoisista hetkistä ainutlaatuisessa miljöössä.

Sisätila 250m2 (kapasiteetti 50–100hlö)
Kysy hintaa!

Tiivistämö

Yrityksesi brändin näköinen tapahtuma Flow’ssa?

Tiivistämö tarjoaa mahdollisuuden yrityksesi näköisen tapahtuman järjestämiseen korkeatasoisissa ja muunneltavissa puitteissa. Suvilahden kaasutehtaan aikana mittarihuoneena palvellut tila muuntautuu helposti erilaisiin tapahtumiin, ja on varusteltu laadukkaalla valo- ja äänitekniikalla. Tiivistämöstä löytyy oma baari, wc-tilat ja optio ruokatarjoiluun.

Sisätila 335m2 (kapasiteetti +100hlö)
Kysy hintaa!

Ruoka

Catering tilattavissa seuraavista ravintoloista:

Sexico Tacos
12–14 € / per hlö

UUNO Pizza
12–14 € / per hlö

LOILOI
14–16 € / per hlö

Boon Nam
18–22 € / per hlö

Ravintoloiden menut pyydettävissä erikseen.

Juoma

Juomalippuja on kolmenlaisia:

Olut/siideri/viini 12cl/shotit/kaikki alkoholittomat
8,50 € + alv 24 %

Lasi shampanjaa / cocktail / erikoisjuomat
12,5 € + alv 24 %

Shampanjapullo
90 € + alv 24 %

Myydään 10 kpl erissä.

Liput

3 päivää Gold: 345 €
3 päivää: 239 €
1 päivä Gold: 189 €
1 päivä: 119 €

Liput ostettavissa Tiketistä!

Kiinnostuitko Flow Festivalin yksityistilaisuuksista? Ota yhteyttä Teemu Mäkelään, teemu@flowfestival.com, +358 40 677 0510.