✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival 2019 järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.-11. elokuuta.

Rajoitettu erä kolmen päivän Early Bird -lippuja vuoden 2019 Flow Festivalille on nyt saatavilla Ticketmasterin ja Tiketin kautta! Early Bird -lippujen hinta on 185 euroa (sis. palvelumaksun), ja hinta on voimassa toistaiseksi.

Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

●❢⬟

Liput

Flow Festivalin viralliset lipunmyyjät ovat Ticketmaster ja Tiketti.

Rajoitettu erä kolmen päivän Early Bird -lippuja on nyt saatavilla! Early Bird -lippujen hinta on 185 euroa (sis. palvelumaksun), ja hinta on voimassa toistaiseksi.

●❢⬟

Matkapaketit

Flow-matkapaketit sisältävät Flow Festival -lipun sekä majoituksen. Matkapaketit vuoden 2019 Flow Festivalille tulevat myyntiin myöhemmin.

  ●❢⬟

  Gold Area

  Ainutlaatuinen Flow-elämys Gold area -lipulla

  Gold Area -lipuilla pääset nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta viihtyisissä puitteissa. Red Gardenin yläpuoleisella vihertasanteella, Tiivistämön läheisyydessä sijaitseva upea Gold Area on Flow’n kansainvälisten ja kotimaisten kutsuvieraiden ja kumppaneiden oma keidas, joka mahdollistaa korkeatasoisen viihtymisen ja verkostoitumisen. Gold Area -lipun haltijoille on varattu myös omat pikaväylät rannekkeenvaihtopisteillä sekä pääportilla.

  Vehreän Gold Arean lounge, hyvinvarusteltu baari, kahvila, mukavat istuskelualueet, ilmainen wi-fi sekä omat wc-tilat ehostautumispisteineen takaavat korkeatasoisen Flow-kokemuksen. Alueella on myös päivittäinen happy hour klo 18, jolloin tarjolla on Hartwallin panimotuotteita ja Oatlyn välipalajuomia niin kauan kuin tuotteita riittää. Gold Area -lipulla pääset luonnollisesti myös kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan koko ohjelmasta.

  Gold Area -liput vuoden 2019 Flow Festivalille tulevat myyntiin myöhemmin.