Flow Festival järjestetään nykyisellä paikallaan Suvilahdessa viimeistä kertaa 11.–13.8.2023. Festivaali julkistaa vuoden 2024 tapahtumapaikkansa tämän vuoden festivaalin jälkeen. Tule juhlimaan Flow Festivalia Suvilahteen viimeisen kerran!

Kaikki lipputyypit ovat myynnissä nyt, hanki omasi alta!

Tietoa lipunostajille

Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta.
Sunnuntain sisäänpääsyyn oikeuttavan festivaalilipun ostaneet voivat tuoda sunnuntaina 0-12-vuotiaat lapset mukanaan festivaalialueelle klo 13–17. Lue lisää.

Kysymyksiä lipuista? Löydät vastauksia yleisimpiin lippuaiheisiin kysymyksiin täältä.

Yritysliput ja yksityistilaisuudet

Tuo tiimisi ja tärkeät sidosryhmäsi tai ystäväsi elokuussa Flow Festivalille ja kokekaa yhdessä maailmanluokan elämys keskellä Helsinkiä! Tutustu Flow Festivalilla järjestettäviin yksityistilaisuuksiin ja yrityslippuihin täällä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

3 päivää

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

2 päivää

2 päivän liput ovat saatavilla PE+LA, LA+SU ja PE+SU -yhdistelmillä.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

1 päivä

Flow Festival lähestyy ja liput liikkuvat nyt nopeasti! Yhden päivän lippuja on yhä saatavilla perjantaille ja sunnuntaille. Lauantain yhden päivän liput on loppuunvarattu. Lauantaille on yhä saatavilla 1 päivän Gold-lippuja sekä useamman päivän lipputyyppejä.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Gold

Gold-lipuilla pääset nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta viihtyisissä puitteissa. Gold Area on Flow’n kansainvälisten ja kotimaisten kutsuvieraiden ja kumppaneiden oma keidas, joka mahdollistaa korkeatasoisen viihtymisen ja verkostoitumisen. Gold-lipun haltijoille on varattu myös omat pikaväylä Suvilahden rannekkeenvaihtopisteellä sekä pääportilla.

Gold-lipulla pääset luonnollisesti myös kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan koko ohjelmasta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.