Seuraava Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024. Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä, hanki omasi alta! Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta.

Kysymyksiä lipuista? Löydät vastauksia yleisimpiin lippuaiheisiin kysymyksiin täältä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

3 päivää

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

2 päivää

2 päivän liput ovat saatavilla PE–LA, LA–SU ja PE+SU -yhdistelmillä.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Gold

Gold-lipulla voit ylevöittää festivaalikokemustasi ja nauttia lipun tuomista lisäeduista sekä Gold Arean viihtyisistä puitteista ja palveluista. Festivaalialueella sijaitseva Gold Area on kutsuva keidas, jonka laadukkaat palvelut ja valloittava tunnelma nostavat festivaalielämyksesi uudelle tasolle. Vuonna 2024 uudistamme Flow’n Gold Areaa vastataksemme entistä paremmin kävijöidemme toiveisiin ja tarjotaksemme yhä laadukkaamman festivaalikokemuksen Gold-asiakkaillemme. Lisätietoja uudistuvasta Gold Areasta kerrotaan myöhemmin.

Gold-lipulla pääset myös luonnollisesti kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan festivaalin kattavasta ohjelmasta. Lisäksi Gold-lippuvieraille varataan omat nopeat rannekkeenvaihtoväylät Suvilahden ja keskustan rannekkeenvaihtopisteillä. Gold-lipun haltijat pääsevät myös kulkemaan festivaalialueelle omaa nopeaa sisäänkulkuväylää pitkin.