Flow Festival järjestetään jälleen Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Early Bird -liput ovat myynnissä nyt, hanki omasi alta!

Tietoa lipunostajille

Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta.
Sunnuntain sisäänpääsyyn oikeuttavan festivaalilipun ostaneet voivat tuoda sunnuntaina 0-12-vuotiaat lapset mukanaan festivaalialueelle klo 13–17. Lue lisää.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulosta Flow-kuori lahjalipulle

Tulosta tästä lahjalipun ympärille Flow Festival 2023 -kuori valkoisella tai mustalla pohjalla!

3 päivää

3 päivän Early Bird -liput ovat nyt myynnissä! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, kunnes julkaisemme festivaalin ensimmäiset artistit.

Avoin päivälippu

Hanki Flow Festivalin avoin päivälippu joulukuusen alle tai hyödynnä vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit! Vuoden 2023 Flow Festivalille myydään rajoitettu erä avoimia päivälippuja, jotka ovat saatavilla 31.12.2022 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Avoin päivälippu vaihdetaan päiväkohtaiseen lippuun, kun festivaalin päiväkohtainen ohjelma julkaistaan ja kaikki lipputyypit tulevat myyntiin ensi vuoden puolella.

Avoin päivälippu on myös mahdollista vaihtaa myöhemmin kahden tai kolmen päivän tai Gold-lippuun lippuhintojen erotusta vastaan. Lipunmyyjä perii ylimääräisistä vaihdoista palvelumaksun.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Gold

Gold-liput ovat nyt myynnissä Early Bird -hintaan! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, kunnes julkaisemme festivaalin ensimmäiset artistit.

Gold-lipuilla pääset nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta viihtyisissä puitteissa. Gold Area on Flow’n kansainvälisten ja kotimaisten kutsuvieraiden ja kumppaneiden oma keidas, joka mahdollistaa korkeatasoisen viihtymisen ja verkostoitumisen. Gold-lipun haltijoille on varattu myös omat pikaväylä Suvilahden rannekkeenvaihtopisteellä sekä pääportilla.

Gold-lipulla pääset luonnollisesti myös kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan koko ohjelmasta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.