Seuraava Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024. Kolmen päivän Early Bird -liput ovat myynnissä nyt, hanki omasi alta! Muut liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Tietoa lipunostajille

Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta.

Sunnuntain sisäänpääsyyn oikeuttavan festivaalilipun ostaneet voivat tuoda sunnuntaina 0-12-vuotiaat lapset mukanaan festivaalialueelle klo 13–17. Lue lisää.

Ostetun lipun voi vaihtaa toisen päivän lippuun, jos kyseisen päivän lippuja on yhä jäljellä. Lipun voi myös lippuhintojen erotusta vastaan päivittää kalliimpaan lipputyyppiin. Kaikista muutoksista veloitetaan palvelumaksu. Voit päivittää lippusi ottamalla yhteyttä alkuperäiseen lipunmyyjään (Ticketmaster, Tiketti).

Kysymyksiä lipuista? Löydät vastauksia yleisimpiin lippuaiheisiin kysymyksiin täältä.

Yritysliput ja yksityistilaisuudet

Tuo tiimisi ja tärkeät sidosryhmäsi tai ystäväsi elokuussa Flow Festivalille ja kokekaa yhdessä maailmanluokan elämys keskellä Helsinkiä! Tutustu Flow Festivalilla järjestettäviin yksityistilaisuuksiin ja yrityslippuihin täällä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

3 päivää

Kolmen päivän Early Bird -liput vuodelle 2024 ovat nyt myynnissä! Flow Festival 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024. Hanki lippusi ensi vuodelle!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Gold

Vuoden 2024 Gold-liput tulevat myyntiin myöhemmin.


Gold-lipulla voit ylevöittää festivaalikokemustasi ja päästä nauttimaan lipun tuomista lisäeduista sekä Gold Arean viihtyisistä puitteista ja palveluista.

Gold Arealta löydät viihtyisän oleskelutilan, jossa voit nauttia alueen hyvinvarustellusta baarista sekä Lansonin pöytiintarjoilusta. Alueelta löytyy myös kahvila, naposteltavaa sekä omat laadukkaat wc-tilat.

Gold-lippuvieraille on varattu omat nopeat rannekkeenvaihtoväylät Suvilahden ja keskustan rannekkeenvaihtopisteillä. Gold-lipun haltijoille on varattu myös oma nopea sisäänkulkuväylänsä festivaalin pääportilla.

Gold-lipulla pääset myös luonnollisesti kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan festivaalin kattavasta ohjelmasta.

Gold Arealle voit kulkea kahdesta paikasta: X-Gardenin vierestä sekä Resident Advisor Front Yardilta, josta alueelle on myös esteetön sisäänkäynti. Järjestyksenvalvojat auttavat tarvittaessa kulkemisessa Gold Arealle. Gold Arealla on lisäksi esteetön WC ja alueen palvelut ovat saavutettavissa esteettömästi. Gold Area ei valitettavasti kuitenkaan ole täysin esteetön, sillä alue on suurelta osin loiva nurmialue, jonka maasto on epätasaista.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.