Lippuinfo

LIPUT JA RANNEKKEET

KAIKKI festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä. Lue lisää rannekkeenvaihtopisteistä ja niiden aukioloajoista täällä.

Millaisia lippuja Flow Festivalille on saatavilla?

Flow Festivalille on saatavilla yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja. Gold-lippuja on saatavilla yhdelle ja kolmelle päivälle. Osta lippusi täältä!

Voinko maksaa lippuni kulttuuriseteleillä?

Flow Festivalin liput voi useimmissa tapauksissa maksaa myös kulttuuriseteleillä. Lue lisää Flow’n lipunmyyjien sivuilta:

Ticketmaster
Tiketti

MINULLA ON AVOIN PÄIVÄLIPPU. MITEN VOIN VAIHTAA SEN HALUAMALLENI PÄIVÄLLE?

Avoimet päiväliput vuoden 2023 Flow Festivalille olivat myynnissä 31.12.2022 asti. Avoin päivälippu tulee vaihtaa päiväkohtaiseen lippuun 31.5.2023 mennessä. Lipunmyyjät ovat lähettäneet kaikille avoimen päivälipun ostaneille sähköpostilla ohjeet vaihdon suorittamiseksi. Avoin päivälippu on myös mahdollista vaihtaa kahden tai kolmen päivän tai Gold-lippuun lippuhintojen erotusta vastaan. Lipunmyyjä perii ylimääräisistä vaihdoista palvelumaksun.

Ota yhteyttä suoraan lipunmyyjään (Ticketmaster tai Tiketti), mikäli sinulla on kysyttävää avoimen päivälipun vaihtamisesta.

Voinko noutaa rannekkeen toisen puolesta?

Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen, eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Voinko jakaa lipun/rannekkeen toisen henkilön kanssa?

Ranneke on henkilökohtainen, sitä ei voi jakaa toisen henkilön kanssa ja sen tulee pysyä ranteessa koko voimassaoloajan.

Kuka voi vaihtaa lipun rannekkeeseen?

Lipussa lukee tilaajan nimi, mutta nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Täten lipun voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Valmistaudu kuitenkin todistamaan ikäsi virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Voinko myydä lippuni toiselle henkilölle?

Kyllä. Jos olet jo ostanut lipun, mutta olet estynyt osallistumaan Flow Festivalille, voit yrittää myydä lippusi toiselle henkilölle. Huomaathan, että jo noudettuja rannekkeita ei voi myydä. Rannekkeita, jotka on jo kiinnitetty tai irrotettu, ei voi vaihtaa uuteen, sillä rannekkeita on vain yksi lippua kohti. Ethän myöskään lähetä lipuistasi julkisia kuvia, joissa näkyy lippujen tunnistekoodeja (kuten viiva- tai QR-koodi).

Voinko ostaa lipun kolmannelta osapuolelta? Kuinka teen lippuoston turvallisesti?

On erittäin suositeltavaa ostaa lippuja vain virallisista lipunmyyntipalveluista, sillä emme vastaa muualta ostettujen lippujen aitoudesta. Vaikka emme suosittele sitä, voit omalla vastuullasi ostaa lippuja myös kolmansilta osapuolilta. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään lipun ostamiseen ainoastaan vahvistettuja jälleenmyyntipalveluita sekä noudattamaan erityistä varovaisuutta huijaustapausten välttämiseksi. Alunperin Tikestistä ostettuja lippuja voi ostaa ja myydä turvallisesti Tiketin LiputOn-palvelussa. Älä koskaan osta ranneketta ilman lippua. Emme myy erillisiä rannekkeita, rannekkeet vaihdetaan vain lippua vastaan. Rannekkeita, jotka on jo kiinnitetty tai irrotettu, ei voi vaihtaa uuteen, sillä rannekkeita on vain yksi lippua kohti.

VOINKO VAIHTAA LIPPUNI TOISEN PÄIVÄN LIPPUUN TAI PÄIVITTÄÄ LIPPUTYYPPINI?

Ostetun lipun voi vaihtaa toisen päivän lippuun, jos kyseisen päivän lippuja on yhä jäljellä. Lipun voi myös lippuhintojen erotusta vastaan päivittää kalliimpaan lipputyyppiin. Kaikista muutoksista veloitetaan palvelumaksu. Voit päivittää lippusi ottamalla yhteyttä alkuperäiseen lipunmyyjään (Ticketmaster, Tiketti).

VOIKO LIPUN PALAUTTAA ARTISTIN PERUUTTAESSA?

Festivaalitapahtumassa on sekä järjestäjän että yleisön huomioitava, että yllättävät muutokset ovat mahdollisia. Tällainen on esimerkiksi artistin esityksen peruuntuminen pakottavasta syystä johtuen ja järjestäjästä riippumatta. Flow Festival on kokonaisuus, jonka ohjelmaosuuden muodostavat noin 150 eri esiintyjää. Valitettavasti emme voi palauttaa pääsylipun hintaa yksittäisen esiintyjän esiintymisen peruuntumisen johdosta, ja toivomme yleisöltä ymmärrystä pakottavista syistä tapahtuville ohjelmamuutoksille. Tämä käytäntö on yleisesti käytössä myös muilla festivaaleilla. Muutokset ovat valitettavia, mutta mahdollisia.

Lisää kysymyksiä lipuista? Olethan yhteydessä suoraan Ticketmasterin tai Tiketin asiakaspalveluun kaikissa lippuasioissa.