GoldArea

Koe uudistunut Gold Area Suvilahden ikonisessa kaasukellossa!

Suvilahden keskipisteenä tunnettu ikoninen teräksinen kaasukello saa uuden elämän, kun ensimmäistä kertaa festivaalikäyttöön avattu tila toimii Flow Festivalin täysin uudistettuna Gold Areana. Vuonna 2024 Gold Area toteutetaan yhteistyössä Finnair Visa Credit -kortin kanssa. Gold-asiakkaana saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua historialliseen kaasukelloon, josta loihditaan Flow’n ajaksi viihtyisä keidas rentoutumiseen ja festivaalielämyksestä nauttimiseen. Lisäksi teräskellon ulkopuolelle rakentuu rajattu terassi, joka mahdollistaa ensimmäistä kertaa Flow’n historiassa päälavan keikkojen seuraamisen suoraan Gold Arealta.

Aiempaa suurempi ja näyttävämpi tila takaa Gold Arealle entistä paremmat palvelut ja komeammat puitteet. Alueella sijaitsee Finnair Visa -lounge, joka kutsuu viihtymään ja jonka yhteydessä on valokuvauspiste, jossa voit kuvauttaa itsesi ja ystäväsi. Vegaaninen fine dining -ravintola Magu loihtii makunystyröitä hiveleviä ruokaelämyksiä ja juomatarpeista huolehtii monipuolinen baari. Alueelta löytyy myös omat wc-fasiliteetit.

Gold-lipulla pääset myös luonnollisesti kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan festivaalin kattavasta ohjelmasta. Lisäksi Gold-lippuvieraille varataan omat nopeat rannekkeenvaihtoväylät Suvilahden ja keskustan rannekkeenvaihtopisteillä. Gold-lipun haltijat pääsevät myös kulkemaan festivaalialueelle omaa nopeaa sisäänkulkuväylää. Gold-rannekkeeseen sisältyy lisäksi alueen naulakkopalvelu ilman erillismaksua.

Flow Festivalin Gold-lippuja on saatavilla yhdelle ja kolmelle päivälle. Hanki lippusi täältä!

Finnair Visa Credit -kortilla saat joustoa ja turvaa kotona ja maailmalla. Uusille asiakkaille Flow’n Gold-lippu erikoishintaan!

Hae Finnair Visa Credit -korttia 13.–31.5. aikana. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat alennuskoodin Flow Festivalin Gold-lippuun! Alennuskoodilla voit ostaa yhden päivän Gold-lipun erikoishintaan 185 € (normaali hinta 229 €) tai kolmen päivän Gold-lipun erikoishintaan 315 € (normaali hinta 399 €). Lippuja on rajoitettu määrä. Alennuskooodilla voit ostaa enintään kaksi lippua. Kampanja on vain uusille Finnair Visa Credit -kortinhaltijoille.

Lue lisää kortista ja sen ehdoista täältä.

Miten saat alennuskoodin?

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen, saat henkilökohtaisen alennuskoodin Finnairin uutiskirjeessä viimeistään 10.6. Huomioithan, että sinulla tulee olla Finnairin markkinointilupa, jotta voit vastaanottaa uutiskirjeen. Halutessasi voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Kampanjaliput ovat myynnissä 19.6. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lippuja on rajoitettu määrä. Kortin myöntää Aktia Pankki Oyj.