Takaisin

FlowTalksSustainability

The Other Sound
14:00

Flow Talks Sustainability lähestyy vastuullisuutta talk show -muodossa sarjana perättäisiä asiantuntijahaastatteluja. Haastattelujen yhteisenä tavoitteena on muistuttaa vastuullisuuden moniulotteisuudesta ja antaa kuulijoille uusia näkökulmia siihen, miten monenlaisia asioita ympäristöstä ja ihmisistä huolehtimiseen liittyy.

Ohjelman vieraina ovat omien alojensa huiput ja kiinnostavimmat asiantuntijat. Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Kozeen Shiwan kertoo näkemyksiään ruokakulttuurin ja ravintola-alan muutoksesta, ja Helsingin yliopiston kuluttajatutkimuskeskuksen Essi Pöyry vastaa kysymyksiin yritysten vastuullisuusmarkkinointia käsittelevästä tutkimustyöstään ja markkinoinnin vaikutuksesta kuluttajien käyttäytymiseen. Muotisuunnittelija, palkitun Latimmier-merkin perustaja ja Aalto-yliopiston muodin työelämäprofessori Ervin Latimer keskustelee vastuullisesta ja vastuuttomasta muodista, ja Riesa Consultingin esteettömyyskonsultti Atso Ahonen ottaa kantaa siihen, miten esteettömyys, yhdenvertaisuus ja vammaisten oikeudet toteutuvat kulttuuritapahtumissa ja laajemmin yhteiskunnassa.

Keskustelua johtavat ja haastatteluja tekevät toimittaja Adile Sevimli ja viestintäkonsultti, tuoreen Viherpesutalous-kirjan kirjoittaja Antti Isokangas.

Keskustelu käydään suomeksi.