Takaisin

FlowTalksMustalaatikko

The Other Sound
16:00

Helsingin Sanomien Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Suuren suosion keränneissä esityksissä kuullaan tositarinoita, joita kertovat HS:n toimittajat ja kuvaajat. Mustan laatikon esityksiä on järjestetty vuodesta 2016 lähtien, ja keväällä 2025 luvassa on 22. tuotanto. Mustan laatikon yli sadassa näytöksessä eri puolilla Suomea on ollut kaikkiaan lähes 70 000 katsojaa. Flow’n lauantaihin Musta laatikko tuo seuraavat esitykset:

Kahden miehen vaali
Anna-Sofia Berner oli HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja vuonna 2020, kun Joe Biden voitti Donald Trumpin. Mustan laatikon esityksessä Berner pohtii, miksi nämä samat epäsuositut ehdokkaat ovat taas ehdolla presidentiksi.

Graffiti ei koskaan kuole
Tuomas Jääskeläinen on HS:n ulkoasusta vastaava art director, joka vie yleisön katsomaan graffiteja nuoruutensa maisemiin junaradan varteen ja alikulkutunneleihin.

Tämä on minun ääneni
Kaisa Hahto on HS:n featuretoimituksen toimittaja. Mustan laatikon esitystään varten hän alkoi kuunnella ääniä. Miksi me oikeastaan kuulostamme siltä kuin kuulostamme? Voiko äänestä päätellä, minkälainen ihminen on? Vastaus yllätti.

Esitykset ovat suomeksi.