Takaisin

FlowTalksDesign

The Other Sound
14:30

Maailmassa, jossa teknologia muuttaa liiketoimintaa, uusia ideoita syntyy silloin kun erilaiset näkökulmat kohtaavat. Tietoevry Createn puhetapahtuma Flow’ssa johdattaa kuulijansa kestävien digitaalisten ratkaisujen ja innovaatioiden maailmaan huippupuhujien avulla.

Esityksen alussa Tietoevry Createn designjohtaja Denny Royal pitää keynote-puheenvuoron, jossa hän tarkastelee luontoa teknologisten innovaatioiden innoittajana. Royalilla on 30 vuoden kokemus designvetoisten organisaatioiden rakentamisesta ja johtamisesta, ja omassa työssään hän yhdistää käyttäytymisen muotoilun ja biomimetiikan asiakaslähtöisten digitaalisten palvelujen suunnitteluun. Puheenvuorossaan Royal paneutuu biomimetiikkaan, monitieteelliseen tutkimusalaan, joka pyrkii ratkaisemaan käytännön ongelmia ottamalla mallia luonnossa esiintyvistä rakenteista ja toiminnoista.

Royalin esityksen jälkeen vuorossa on muita inspiroivia puheenvuoroja, jotka käsittelevät tapausesimerkkien kautta designin ja digitaalisten innovaatioiden maailmaa. Puheohjelman juontaa Oona Ylänkö, joka on työskennellyt ohjelmointikoulutusta demokratisoivan koodauskoulu Hive Helsingin toimitusjohtajana, vastannut pelien brändäyksestä ja markkinoinnista Supercellillä sekä toiminut juontajana Slushissa ja Tietoevryn Data Insiders -podcastissa