Takaisin taidelistaukseen

TheOtherSoundxSunEffects

Suunnittelukollektiivi Sun Effects vastaa kuratoidun taidekokonaisuuden lisäksi nimikkovenue The Other Sound x Sun Effectsin valosuunnittelusta. Lisäksi Sun Effects tuo tapahtumaan VJ-artistit Janne Aholan, VJ Okan, Merle Karpin sekä Mikko Kunnarin, jotka toteuttavat visuaaleja osalle venuen esiintyjistä.

VJ-ARTISTIT

Janne Ahola
Janne Ahola on helsinkiläinen suunnittelija ja videotaiteilija. Hänen tuotannossa ominaista on taidemaalaustekniikan, videon ja animaation yhdistelmät. Kuluneen vuosikymmenen aikana hän on työskennellyt digitaalisen taiteen parissa ja toteuttanut lukuisia projection mapping -tekniikkaan nojaavia teoksia. www.janneahola.com

VJ Oka
Versatiili ja kokeilunhaluinen livevideotaiteilija Oka taivuttaa visuaalejansa ambientista rawstyleen ja viihtyy niin alakulttuurin kotoisten pientapahtumien parissa kuin isommissa tuotannoissakin. Okan kehää kiemurtavassa kuvavirrassa sekoittuu abstraktien kuvioiden ja ohuiden linjojen lisäksi esimerkiksi kasvillisuutta ja eläinhahmoja. Tunnetuimpia ovat kenties yleisöä tarkkailevat kissat, mutta se, mitä estradille loppujen lopuksi välittyy, riippuu aina hetkestä ja tunnelmasta.

Merle Karp
Merle Karp on helsinkiläinen visuaalinen suunnittelija, videotaiteilija ja VJ, joka tunnetaan myös nimellä Folded Visuals. Hän on lisäksi Aavistus Festivalin taiteellinen johtaja ja perustajajäsen. Hänen työnsä, jotka käsittelevät usein luontoteemoja kuten sammalia, saniaisia ja aaltoileva lampia tunnettu, pyrkivät herättämään rauhoittavia, unenomaisia ​​mielikuvia. Toisinaan niissä tutkitaan ihmisen ja teknologian välisiä jännitteitä, vahingollista turismia tai yhteiskunnan meihin asettamia paineita. www.merlekarp.com

Mikko Kunnari
Mikko Kunnari on Kemijärvellä vuonna 1979 syntynyt taiteilija. Kunnari on kiinnostunut valon, äänen ja videon yhdistämisestä uusilla tavoilla. Erityisesti generatiivisuus, DIY-henkisyys ja uudet järjestelmät ovat lähellä Kunnarin sydäntä. VJ:nä hän pyrkii löytämään uusi teknisiä tapoja tuottaa kuvia, kokemuksia ja tuntemuksia.