⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

MinaMania:FragmentsdʼunefleurdédiéàRomina

Fragments dʼune fleur – dédié à Romina on sarja töitä kehityksestä ja muutoksesta. Ikonisen päähenkilönsä Nanan kautta Mina Mania kertoo ystävänsä ja muusansa Rominan tarinan, jolle teossarja on myös omistettu. Nana käy läpi useita erottelun tasoja. Sarjan alussa Nana on kuvattu fragmentaarisesti, epämuodostuneena ja abstraktina. Mina Manian tekstien luettavuus on näin ollen vaikeaa ja kryptistä. Sarjan lopussa kuvan struktuuri näkyy lujana ja selkeänä.

Näyttely on esillä Make Your Mark -galleriassa koko Flow-viikonlopun ajan.

Mina Mania on polymorfinen taiteilija, jolla on vahva estetiikan ja tyylin taju. Hän asuu Berliinissä ja matkustaa paljon kansainvälisten projektiensa takia. Hänen kupliva mielikuvituksensa yhdistettynä teknisiin taitoihin ja erikoisuuden intohimoon tekee Mina Manian töistä poikkeuksellisia. Hänen luova työnsä on dynaamista ja soljuvaa. Keskeistä tälle on pyöreiden ja kulmikkaiden muotojen liitto sekä rinnastus harmoniseen, kuvaukselliseen asetelmaan. Mina Mania asettelee orgaanisen ja geometrisen kuvaston elävään kontekstiin. Hänen isokokoiset työnsä ovat täynnä elämää ja energiaa, jotka upottavat katsojan hänen taiteelliseen universumiinsa. Mina Manian ikoninen luomus “Nana” on nainen, joka vakuuttaa itsevarmuudellaan, tyylillään, rohkeudellaan ja naisvoimallaan.