⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

HannaVihriälä:Puhalluskukka

Uudessa Tiilikello x Polestar -taidetilassa nähtävä Puhalluskukka edustaa taiteilijalleen Hanna Vihriälälle hetkellisyyttä. Teoksen toteutustapa on kuitenkin lähes kokemuksen vastakohta, yritys pitää kiinni ja säilyttää muuttumattomana tilanne, joka on katoamassa. Teoksen äärellä voi tuntea iloa, mutta myös haikeutta kaikesta siitä mikä on ollutta tai vielä tulevaa.

Helmistä rakentuva työ on kuin kolmiulotteinen akvarelli, jota taiteilija virittelee tilan mittakaavaa mukaillen. Vihriälän työskentelyn pysyviä kiinnostuksen kohteita ovat alueet, jotka jäävät kuvanveiston, maalauksen ja graafisuuden välimaastoon.

Hanna Vihriälä (ent. Jaanisoo) on suomalainen nykytaiteilija ja kuvanveistäjä. Hänen teoksiaan on nähty lukuisissa taidemuseoissa ja -gallerioissa sekä Suomessa että ulkomailla, kuten esimerkiksi Wäinö Aaltosen museossa, Galleria A2:ssa ja Upton Galleryssa. Hänen töitään on myös monissa julkisissa tiloissa sekä museoiden kokoelmissa. Vihriälä on opiskellut kuvataidetta Limingan taidekoulussa ja Lapin yliopistossa. Hän valmistui kuvanveistäjäksi Viron taideakatemiasta ja on suorittanut taiteen maisterin tutkinnon Helsingin Kuvataideakatemiassa. Vihriälän teokset rakentuvat lähes aina tilan mukaan, usein pienistä osista, helmistä, pikkukivistä ja karkeista. Teos on valmis, kun ajatus jatkaa elämäänsä materiaalissa ja teos kannattelee itseään, se rakentaa oman suhteensa ympäröivään tilaan ja ihmisiin.

www.artti.net/hanna.vihriala