⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

BjörkHijoort&TiiaKasurinen:MillennialMuses

Millennial Muses on Björk Hijoortin ja Tiia Kasurisen yhteistaideteos. Konsepti yhdistää maalattua taidetta ja videoprojisointia oivaltavalla tavalla ja valtaa festivaaliviikonlopun aikana Resident Advisor Front Yardin. ”Millenial Muses” tuo antiikin Kreikan mytologiaa nykypäivään ja käyttää inspiraationaan antiikin yhdeksän muusan tarustoa sekä internet- ja Y2K-estetiikkaa. Taideteos toteutetaan yhteistyössä CULT-energiajuoman kanssa.

Björk Hijoort on ruotsalais-kreikkalainen kuvataiteilija, jonka pääasiallinen taiteen ilmaisuväline on maalaus. Hän on erikoistunut suurikokoisiin taideteoksiin ja luoviin konsepteihin. Hänen visuaalinen kielensä on leikkisää ja värikästä, ja hänelle on tunnusomaista kuvata ihmisten kaltaisia eläinhahmoja kietoutuneena erilaisiin kuvitteellisiin ympäristöihin. Toistuvat teemat ja symbolit tutkivat usein elämän suuria kysymyksiä, päiväunia, yksilöllisyyttä ja toiveita.

www.instagram.com/by.bjorkhijoort

Tiia Kasurinen on Tukholman taideyliopistosta vuonna 2017 valmistunut, Helsingissä asuva taiteilija ja koreografi. Hän tutkii töissään mm. identiteetin, feminiinisyyden, katseen ja pop-kulttuurin teemoja, usein maskeerauksen ja visuaalisen muodonmuutoksen kautta. Youtube-tutorialit ja somaattinen liike kulkevat hänen töissään rinnakkain, luoden tunnistettavan estetiikan.

www.tiiakasurinen.com