⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

AnttiTolvi:ButterflyEffect

Antti Tolvin teos Butterfly Effect on tilallinen sävellys äänille ja valoille. Teos on resonoiva tila joka muodostaa herkkiä, hitaita, helliä ja abstrakteja tapahtumia. Butterfly Effect on luotu erityisesti Flow Festivalin uutta vaikuttavaa tapahtumatilaa Tiilikello x Polestaria varten, joka on yli 40 metrin korkeuteen kurottava, vastikään kunnostettu henkeäsalpaava Suvilahden vanha tiilikello.

Antti Tolvi on turkulainen äänitaiteilija ja säveltäjä. Tolvi on ollut yksi keskeisimpiä nimiä Suomen kokeellisen musiikin kentällä vuodesta 2002 lähtien, ja hän on esittänyt yhteensä yli 400 konserttia ja performanssia kolmella mantereella. Tolvilta on julkaistu 14 soololevyä, ja hän on ollut mukana yli 50:llä levyllä soittajana tai säveltäjänä. Tolvin töitä on ollut esillä useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä ympäri Suomea ja Eurooppaa, joista mainittakoon esimerkiksi Helsingin Juhlaviikot, Helsinki Biennale ja Titanik-galleria. Vapaus, rauha, kiitollisuus ja minimalistinen estetiikka kuvastuvat usein hänen teoksistaan, jotka yhdistävät niin ääntä, valoa, tuulta, vettä, kehon tuntemuksia kuin eläviä visuaalisia elementtejä.

www.anttitolvi.com