⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

AlexanderSalvesen:Metsäpuilta

Viivojen järjestelmällisestä asettelusta ihminen on muodostanut viivojen kielen. Erilaiset viivakoodistot helpottavat luokittelua, kauppaa ja järjestystä kapitalistisen markkinatalouden tehostamiseksi ja ajan ”säästämiseksi”. Viivakoodien binäärinen kaksijakoisuus mustaan ja valkoiseen sekä viivojen armottomaan suoruuteen kätketty informaatio on jo itsessään mielenkiintoinen näkökulma maailmaan. Se ei ole ihmiskeskeinen tapa kommunikoida. Jokaisella viivalla ja niiden väleillä on merkitystä kokonaisuuteen; aivan kuten jokaisella organismilla on paikkansa metsän ekosysteemissä, vaikka metsän ja viivakoodin järjestyksellä ei ensisilmäyksellä näyttäisi olevan paljoakaan yhteistä keskenään.

Alexander Salvesen on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän työskentelee pääosin valon kanssa tutkien ja ihmetellen sen ilmentymisiä ja ominaisuuksia eri tekniikoita käyttäen. Salvesenin töissä korostuu usein värin ja muodon keskinäiset suhteet. Hän pyrkii teostensa avulla herkistämään kokijan aisteja kehottaen pysähtymään, pohtimaan ja tunnustelemaan.

www.alexandersalvesen.com