Takaisin listaukseen

SKIDITAKAPIHA

Backyard
13:00

Tervetuloa kuuntelemaan skidejä artisteja, tutustumaan musan tekemisen maailmaan ja testaamaan DJ-hommia! Takapihalla tanssitaan kesäisessä Skidit-diskossa DJ Orkidean tahtiin, ihaillaan festarimeininkiä, kannustetaan yhdessä Kallion musiikkikoulun esiintyjiä ja hengataan niin uusien kuin vanhojenkin kavereiden kanssa. Pikku Gubben musiikkikerhon teltalla voit äänittää lennokkaat lyriikkasi yhteiseen biisiin, stailata itsesi oman elämäsi aidoksi artistiksi ja kuvata päräyttävän pätkän after movieen. Helsinki DJ Academyn pisteellä pääsee tutustumaan DJ-hommiin ammattilaisten avustuksella.

Ohjelman takana on Skidit-kollektiivi, joka liputtaa leikkisän elämän puolesta. Skidit-kollektiivi tuottaa supersuosittuja Skidit-tapahtumia, kuten festareita, risteilyjä ja diskoja. Kollektiivi on tehnyt sisältöjä kulttuurikeskuksille, Habitarelle, Tallink Siljalle, Helsingin kaupungille ja kirjastoille.

Aikataulu:

13.15 Pikkukarhun muskari
13.40 Kallion Musiikkikoulun taikatassut
14.00 Pikku Gubben Lavashow
14.30 Selma (live set)
15.00 Skidit-disko ja DJ Orkidea
15.40 Pikku Gubben lavashow
16.10 Pikkukarhun muskari
16.30 Kallion Musiikkikoulun taikatassut

Tio Tenhunen

Skidi takapihan juontajana toimii Tio Tenhunen. Hän on 12-vuotias helsinkiläinen poika, joka pulppuaa energiaa. Hän sai ensimmäiset rumpusettinsä 3-vuotiaana, ja on innostunut myöhemmin tekemään omia biisejä sekä videoita. Tio harrastaa jalkapalloa ja partiota, sekä osaa puhua englantia, ranskaa ja kiinaa.

Selma (live)

Selma on 3-vuotias tanssia, suklaata ja Muumeja rakastava lapsi, jonka lempimusiikkia ovat mm. Käärijä sekä Frozen -elokuvan soundtrack. Tällä hetkellä Selma tykkää myös laulaa omia kappaleitaan, joiden aiheina toimivat useimmiten kakka ja pissa. Musisoinnin lisäksi hänen kesäänsä on kuulunut uimista ja jalkapallon pelaamista. Selma esittää Takapihalla livesetin vanhempansa kanssa.

Kallion musiikkikoulun muskari ja pienet esiintyjät

Takapihalla voi osallistua varhaiskasvatuksen ammattilaisten vetämiin kivoihin ja leikkisiin kesämuskareihin. Lisäksi koulun pienet oppilaat esiintyvät.

Kotisivut: https://www.skidit.fi/

Instagram: @skiditfestarit

Facebook: @skidit.fi