⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow rekry! Sinustako Flow Festivalin Digital Content Manager?

Oletko taitava tuottamaan sisältöä sekä englanniksi että suomeksi, tunnet digitaalisen markkinointiviestinnän keinot ja osaat räätälöidä innostavaa sisältöä digitaalisiin kanaviin? Oletko luova, idearikas ja analyyttinen some-markkinoinnin ammattilainen? Jos kiinnostuksen kohteisiisi kuuluu lisäksi musiikki ja kaupunkikulttuuri, saatat olla etsimämme tekijä Flow´n markkinointitiimiin ja toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Flow Festival on perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen festivaali, jota on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on tuona aikana kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikkifestivaaleista. Kunnianhimoinen ohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolatarjonta, lumoava festivaalialue ja kattava vastuullisuusohjelma tekevät Flow’sta juuri omanlaisensa festivaalielämyksen.

Markkinointiamme leimaa sisältölähtöisyys ja visuaalisuus. Olemme rakentaneet brändiämme pitkäjänteisesti ja pitäneet aina asiakaskokemuksen keskiössä. Digital Content Manager vastaa korkealaatuisesta ja brändin mukaisesta sisällöstä Flow´n kaikissa digitaalisissa kanavissa, ja kehittää Flow’n markkinointiviestintää ja sen tuloksellisuutta dataa hyödyksi käyttäen.

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisessä tapahtumaorganisaatiossa ja huippuasiantuntijatiimissä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Sisällöntuotanto kaikkiin Flow´n omiin kanaviin: Sosiaalinen media, verkkosivut, newsletterit ja flowfestival -applikaatio
 • Tekstintuotanto englanniksi ja suomeksi
 • Kuvamateriaalien valinta ja editointi
 • Videotuotannon taidot katsotaan eduksi
 • Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja koordinointi medioiden ja alihankkijoiden kanssa
 • Digitaalisen markkinoinnin kehitystyö analytiikkaa ja dataa hyödyntäen
 • Seuranta ja raportointi
 • Sosiaalisen median yhteisömanagerointi

Odotuksemme:

 • Englannin kieli on ensisijainen kirjoituskielesi, ja sinulla on kokemusta ja näyttöä kirjoitustyöstä sekä suomeksi että englanniksi.
 • Tunnet digitaalisen markkinoinnin keinot, kanavat ja analytiikan ja osaat hyödyntää niitä työssäsi.
 • Some-markkinoinnin työkalut ovat tuttuja ja sinulla on työkokemusta sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin.
 • Olet visuaalinen, ymmärrät kuvallisen viestinnän merkityksen ja osaat käyttää yleisimpiä kuvankäsittelyohjelmia. Videotuotanto-osaaminen katsotaan eduksi.
 • Musiikki- ja kulttuurisisältöjen tuntemus ja tuottaminen katsotaan eduksi.
 • Ymmärrät miten brändiä rakennetaan pitkäjänteisesti.
 • Toivomme tehtävään sopivaa koulutusta.

Kuulostiko mielenkiintoiselta?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 12.9. Hakemukset ja lisätiedot: vilja@flowfestival.com. Tiedustelut puhelimitse 3.9. ja 8.9. klo 12-15, 040-709 1612, Vilja Grotenfelt, Head of Sales and Marketing.

Flow Festivalista

Flow Festivalin matka alkoi 2004 Helsingin keskustassa sijainneilta vanhoilta VR:n makasiinelta. Vuodesta 2007 lähtien Flow on saanut keskittyä kasvamaan ainutlaatuisessa Suvilahden ympäristössä, jonka keskeinen sijainti ja jälkiteollinen ilmapiiri tuovat tapahtumiin oman maailmanlaajuisestikin uniikin tunnelmansa. Flow Festival on kehittynyt 4000 kävijän kaupunkitapahtumasta yli 80 000 festivaalivieraan suureksi juhlaksi, ja Flow’ssa on vuosien varrella esiintynyt yli 1600 esiintyjää. Vuonna 2018 Flow Festival liittyi Superstruct Entertainment Groupiin, joka on Lontoossa toimiva globaali musiikkifestivaaliyhtiö, jonka taustalla toimii Providence Equity Partners. Providence Equity on maailman suurin pääomasijoitusyhtiö media-, viihde-, viestintä- ja koulutusalalla, ja sillä on vahva kokemus live -tapahtuma-alalla.