Rajattu erä Flow Festivalin avoimia päivälippuja nyt myynnissä!

Vuoden 2024 Flow Festivalille on nyt myynnissä rajoitettu erä avoimia päivälippuja sekä yhden päivän avoimia Gold-lippuja! Liput ovat saatavilla 31.12.2023 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Hanki Flow Festivalin avoin päivälippu joulukuusen alle tai hyödynnä vuoden lopussa vanhentuva kulttuurietu!

Avoimen päivälipun ostanut tai lahjaksi saanut pääsee vaihtamaan lippunsa valitsemalleen päivälle myöhemmin, kun festivaalin päiväkohtainen ohjelma julkistetaan.

Avoimen päivälipun voi lunastaa työnantajan myöntämällä kulttuuriedulla Ticketmasterin tai Tiketin kautta. Tarkista lipunmyyjien sivustoilta, mitkä kulttuuriedut lippukaupoissa hyväksytään.

Vuoden 2024 Flow Festivalilla nähdään muun muassa maailmanluokan huipputähdet Fred again.., Pulp, The Smile, PJ Harvey, Jessie Ware, Denzel Curry, Kenya Grace, Overmono ja monia muita. Yhteensä Flow’ssa nähdään noin 150 esiintyjää. Festivaali julkaisee lisää esiintyjiä sekä päiväkohtaisen ohjelman myöhemmin.

Avoimia päivälippuja on saatavilla rajoitettu erä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Yhden päivän lippu on myös mahdollista vaihtaa myöhemmin kahden tai kolmen päivän lippuun tai Gold-lippuun lippuhintojen erotusta vastaan. Lipunmyyjä perii lippumuutoksista palvelumaksun.

Hanki liput.