Flow'n maaginen Perhesunnuntai

Suosittu Perhesunnuntai on taas täällä! Flow Festival tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle, kun Perhesunnuntai valtaa festivaalialueen sunnuntaina 14. elokuuta. Perhesunnuntaina aikuiset festivaalikävijät, joilla on lippu sunnuntaille, voivat tuoda 0–12-vuotiaat lapsensa mukaansa nauttimaan maagisesta festivaalihumusta klo 13–17 välillä.

Vieraile Skidien hauskoissa puutarhajuhlissa Backyardilla, joka täyttyy nuorten ja lasten musiikkiesityksillä ja DJ-seteillä sekä Moikkuleiden hullunhauskalla discolla. Lapset ja aikuiset voivat myös tuunata asujaan bileiden tuunaustyöpajassa tai osallistua IhmeFilmi ry:n elokuvatyöpajaan.

Tai ehkä haluat päästä kokeilemaan puupiirrospainatusta tai luomaan oman upean satulintusi? Startup Refugees Gardenissa on tarjolla puupiirrospainatus- ja piirustustyöpajoja ammattilaisten opastuksella. Voit myös ikuistaa perheesi hauskat festarihetket, kun ammattilaisvalokuvaaja ottaa kuvia perheistä kauniilla kuvauspisteellä.

FREE.fi:n vapauden alueella pääsee käyttämään luovuutta ja vapautta värittämisen ja maalaamisen parissa. Myös kimallusta ja glitteriä on luvassa festivaalin kunniaksi, kun freeläiset tekevät glitterluomuksia lapsille. Oddlygood Tastelandissa puolestaan sijaitsee herkullinen huvipuisto lapsille ja lastenmielisille. Nappaa mukaan mukillinen kaurapohjaista smoothieta ja hyppää huuliliukumäen kautta keinuun. Tastelandin väriloistossa pääsee myös harjoittamaan jääkaappirunoutta. The Bao -ravintolan pihalla taas toimii perhesunnuntain ajan lasten hodaripaja, jossa perheen pienet ja nuoret pääsevät täyttämään omat herkkuhodarit.

Lue lisää ohjelmasta täällä ja tule mukaan Flow'n ihmeelliseen Perhesunnuntaihin!