⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow'n kartta ja sovellus on julkistettu!

Flow Festivalin maaginen festivaalialue tarjoaa paljon koettavaa ja ihmeteltävää unohtamatta monipuolisia palveluita sekä lukuisia levähdys- ja istumapaikkoja. Flow'n aluekartasta löydät esiintymislavat, ravintolat ja baarit sekä vesipisteet, wc-alueet, wifi-pisteet ja muut tärkeät sijainnit. Uutena tapahtumapaikkana nähdään tänä vuonna Tiilikello X Polestar, jossa kävijät voivat nauttia Hanna Vihriälän Puhalluskukka-teoksesta ja Antti Tolvin Butterfly Effect -sävellyksestä.

Flow Festivalin -mobiilisovellus on myös päivitetty! Lataa sovellus puhelimeesi, luo oma My Flow -aikataulu ja jaa se ystävillesi. Sovellus muistuttaa lempiartistisi keikoista, ennen kuin ne alkavat! Flow Appin kautta voit myös tutkailla ravintoloiden menuja ja tarkistaa vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovelluksessa on nyt myös interaktiivinen kartta, jossa voit jakaa sijaintisi festivaaliseuralaisillesi.

Sovellus on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Jos puhelimesi oletuskielenä on suomi, on sovelluksen kielenä myös suomi. Jos oletuskieli on joku muu kuin suomi, sovelluksen kielenä on englanti. Muistathan laittaa ilmoitukset päälle, niin sovellus muistuttaa sinua, kun My Flow'hun valitsemasi artistit aloittavat esityksensä!

Lataa mobiililaitteeseesi sopiva ilmainen Flow Festival 2022 -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Mikäli sinulla on jo sovellus ladattuna puhelimeesi, niin päivitäthän sovelluksen ajan tasalle sovelluskaupan kautta.