Flow Festivalin vapaaehtoishaku on nyt auki!

Flow Festivalin vuoden 2023 vapaaehtoishaku on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita ja olemme jokaiseen yhteydessä 23.7. mennessä.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella sähköpostitse volunteer@flowfestival.com. Kirjoita sähköpostiin itsestäsi seuraavat tiedot:

Nimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Syntymäaika
Minä päivinä 31.7.–18.8. olisit käytettävissä

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruuntumisia mainitsemillesi päiville ilmaantuu.

Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2023 Flow Festivalia?

Vapaaehtoisena olet tärkeä osa Flow Festivalin tiimiä ja uniikin festivaalielämyksen toteuttamista. Pääset kurkistamaan Flow Festivalin kulisseihin ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä saat uusia kokemuksia ja elämyksiä!

Flow Festivalin mahdollistamisessa on aina mukana mahtava porukka vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset toimivat erilaisissa tehtävissä ennen festivaalia sekä sen aikana. Tehtäviä löytyy mm. siivous- ja kierrätystiimistä, aluepystytys- ja maisematitiimistä, cateringista, järjestyksenvalvonnasta, rannekkeenvaihdosta sekä muista asiakaspalvelutehtävistä. Lue vapaaehtoistehtävien kuvaukset täällä. Aloitamme täyttämään vuoroja heti haun auettua, joten mitä nopeammin laitat hakemusta tulemaan, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on tulla valituksi.

Vapaaehtoisuus Flow Festivalilla on palkatonta ja vastikkeetonta. Jokainen vapaaehtoinen tekee joko kolme vapaaehtoisvuoroa ennen Flow Festival -viikonloppua tai sen jälkeen tai kaksi vapaaehtoisvuoroa Flow Festivalin aikana. Vapaaehtoisena saat oman henkilökohtaisen vapaaehtoisrannekkeen, jolla on kulkuoikeus festivaalialueelle Flow Festivalin ajan 11.–13.8. Vapaaehtoisrannekkeen lisäksi saat Flow Festivalin t-paidan, lämpimän ruoan vapaaehtoispäivinä sekä pääset mukaan karonkkaan festivaalin jälkeen.

Vapaaehtoisia koskevat samat ikärajat kuin festivaalikävijöitäkin, eli vapaaehtoisena sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Lue vapaaehtoistehtävien kuvaukset tästä ja täytä hakemus.

Hakemuslomake sulkeutuu sunnuntaina 9.7. klo 23:00. Täytäthän hakemuksen ajoissa!