Flow Festivalin vapaaehtoishaku on nyt auki!

Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2024 Flow Festivalia?

Vapaaehtoisena olet tärkeä osa Flow Festivalin tiimiä ja uniikin festivaalielämyksen toteuttamista. Pääset kurkistamaan Flow Festivalin kulisseihin ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä saat uusia kokemuksia ja elämyksiä!

Flow Festivalin mahdollistamiseen osallistuu aina mahtava porukka vapaaehtoisia. Flow Festivalin vapaaehtoiset toimivat erilaisissa aluetuotannon tiimeissä ennen festivaalia, festivaalin aikana ja festivaalin jälkeen. Tehtäviä löytyy mm. siivous- ja kierrätystiimistä, aluepystytys- ja visualisointitiimistä, cateringista, järjestyksenvalvonnasta, rannekkeenvaihdosta sekä muista asiakaspalvelutehtävistä. Lue vapaaehtoistehtävien kuvaukset täällä. Alamme täyttää vuoroja heti haun auettua, joten mitä nopeammin haet, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on tulla valituksi.

Vapaaehtoisuus Flow Festivalilla on palkatonta ja vastikkeetonta. Jokainen vapaaehtoinen tekee joko kolme vapaaehtoisvuoroa ennen Flow Festival -viikonloppua tai sen jälkeen, tai kaksi vapaaehtoisvuoroa, joista toinen tai molemmat ovat festivaaliviikonlopun aikana. Vapaaehtoisena saat oman henkilökohtaisen vapaaehtoisrannekkeen, jolla saat kulkuoikeuden festivaalialueelle Flow Festivalin ajan 9.–11.8. Vapaaehtoisrannekkeen lisäksi saat lämpimän ruoan vapaaehtoispäivinä sekä kutsun karonkkaan festivaalin jälkeen.

Flow Festival on sitoutunut edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Koska vapaaehtoiset ovat tärkeä osa Flow Festivalin yhteisöllisyyttä, edellytämme myös vapaaehtoisten toimivan näiden arvojen mukaisesti ja sitoutuvan heille annettuihin vuoroihin. Vapaaehtoisia koskevat samat ikärajat kuin festivaalikävijöitäkin, eli vapaaehtoisena sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Lue vapaaehtoistehtävien kuvaukset tästä ja täytä hakemus!

Hakemuslomake sulkeutuu sunnuntaina 1.7. klo 17.