⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festivalin harjoitteluhaku on avoinna

Tule mukaan tekemään Flow Festivalia kesällä 2022!

Flow Festival tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille harjoittelupaikkoja markkinoinnin, viestinnän, artistituotannon ja teknisen tuotannon tiimeihin. Lisäksi etsimme aluetuotannon tiimiin työntekijöitä eri rooleihin tapahtuman pystytys- ja purkuvaiheeseen. Lue alta tarkemmat työnkuvaukset sekä hakuohjeet ja heitä meitä hakemuksella tai vinkkaa kaverille!

Harjoittelupaikat

Tarjoamme alasta kiinnostuneille opiskelijoille tai vastavalmistuneille mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityöhön harjoittelussa Flow Festivalin tuotannon, viestinnän ja markkinoinnin parissa.

Harjoittelujaksot ovat noin 2-3 kuukauden pituisia ja muokattavissa opiskelijan oman opintorakenteen mukaan. Lähtökohtaisesti harjoittelu on osa opintoja ja siten opintotuen alaista. Harjoittelusta maksetaan kuitenkin myös korvaus.

Halutessasi voit hakea yhdellä hakemuksella kahteen eri harjoittelupaikkaan. Kerro siinä tapauksessa ensisijainen hakutoiveesi ja lähetä hakemuksesi ensisijaiselle yhteyshenkilölle. Kerro hakemuksessa myös omista toiveistasi ja tavoitteistasi harjoittelun suhteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostitse viimeistään 24.3.2022 (hakuaikaa on pidennetty, alkuperäinen päättymispäivä 20.3.).  Haastattelut ja valinnat tehdään maalis–huhtikuun aikana.

Noudata seuraavia ohjeita

  • Otsikoi hakemussähköposti: Harjoitteluhakemus
  • Nimeä asiakirjat tyylillä: omanimesi_cv.pdf, omanimesi_hakemus.pdf
  • Lähetä asiakirjat sähköpostin liitteinä pdf-muodossa ja/tai liitä linkki hakemusvideoon.
  • Muista mainita ensisijainen hakutoiveesi, mikäli haet useampaa paikkaa.

Onnea matkaan!

Tuotantoharjoittelija artistituotantoon

Artistituotannon harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalilla esiintyvien artistien majoitus-, kuljetus-, ruokailu- ja muissa vierailujärjestelyissä.

Harjoittelija toimii osana artistituotannon tiimiä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa artistien infopakettien valmistelu, konsertteihin liittyvän tiedon keräys ja jakelu sekä artistien muiden käytännön asioiden hoitaminen. Tapahtuman aikana harjoittelija toimii yhtenä artistien yhteyshenkilönä. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita festivaalituotannon tehtäviä ja osa-alueita harjoittelijan opintojen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellista ja vastuullista työtapaa, sekä Office-ohjelmien hallintaa. Muu kielitaito, musiikillinen harrastuneisuus sekä kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi.

Harjoittelu ajoittuu kesä‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Kokopäiväistä harjoittelu on 11.7.–19.8. välisenä aikana. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: Head Of Artist Relations Maiju Talvisto, maiju AT flowfestival.com

Tuotantoharjoittelija tekniseen tuotantoon

Teknisen tuotannon harjoittelija toimii teknisen tuotannon avustavissa tehtävissä osana festivaalin tuotantotiimiä. Teknisen tuotannon kokonaisuuteen kuuluu tapahtuman esiintymislavat, esitystekniikka (lavarakenteet, ääni, valo, video) sekä artistituotanto lavaesiintymisten osalta. Tekninen tuotanto koordinoi osaltaan tapahtuman tuotantoaikataulua, alihankintaketjua, teknistä dokumentaatiota, logistiikkaa, viranomaisyhteistyötä sekä työturvallisuutta. Tekninen tuotanto toimii tiiviissä yhteistyössä aluetuotannon ja artistituotannon tiimien kanssa.

Harjoittelu sopii esitystekniikasta ja esiintymislavojen tuotannosta kiinnostuneelle alan opiskelijalle tai alaan jo muutoin jonkin verran tutustuneelle ja siitä innostuneelle henkilölle. Harjoittelussa menestyminen edellyttää korkeaa motivaatiota ja reipasta ratkaisukeskeistä asennetta. Työkielenä on pääasiassa suomi mutta hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Harjoittelun sisältöä voidaan sovittaa hakijan kiinnostuksen ja vahvuuksien sekä mahdollisten opintoihin liittyvien tarpeiden mukaan.

Harjoittelu ajoittuu kesä‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: Tekninen tuotantopäällikkö Tuomas Karppinen, tuomas.karppinen AT flowfestival.com

Tiedotusharjoittelija

Tiedotusharjoittelija avustaa Flow Festivalin tiedotteiden, uutiskirjeiden ja verkkosivujen tekstien ideoinnissa ja toteutuksessa. Harjoittelija pääsee tutustumaan myös kansainväliseen lehdistöviestintään sekä mediasuhteisiin, ja festivaalin aikana harjoittelija avustaa median edustajia festivaalialueen lehdistötilassa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Tiedotusharjoittelijalta edellytetään erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja, huolellisuutta, rauhallista ja kohteliasta palveluasennetta sekä positiivista suhtautumista vaativiinkin tilanteisiin. Musiikin ja tapahtuma- ja kulttuurialan tuntemus ja sisältöosaaminen katsotaan eduksi.

Harjoittelu ajoittuu kesä‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tiedottaja Eeva Palmén, eeva AT flowfestival.com

Digitaalisen viestinnän harjoittelija (2 paikkaa)

Digitaalisen viestinnän harjoittelijoiden pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin sosiaalisen median kanavien, verkkosivujen ja mobiilisovelluksen ylläpidossa sekä kontaktoida sidosryhmiä ja avustaa materiaalien keräämisessä ja sisällöntuotannossa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijoiden vahvuuksien ja kiinnostusten mukaan.

Harjoittelijoilta edellytetään erinomaisia englannin ja suomen kielen kirjallisia taitoja, kykyä tuottaa oivaltavaa sisältöä, huolellisuutta sekä joustavaa ja positiivista asennetta. Muut viestintään ja sosiaaliseen mediaan (erityisesti TikTokiin) liittyvät taidot sekä kuva- ja videoeditointiohjelmien hallinta katsotaan eduksi. Hakijan toivotaan tuovan hakemuksessaan sosiaalisen median osaamistaan esiin tavalla tai toisella. Voit esim. liittää hakemukseesi linkin kanavaasi, kertoa onnistuneesta postauksesta tai keksiä jotain aivan muuta, joka kertoo sinusta some-osaajana.

Harjoittelujakso ajoittuu touko‐elokuulle. Viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: Digital Content Manager Eva Nikkola, eva AT flowfestival.com

Markkinointiharjoittelija

Markkinointiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti Flow Festivalin markkinointiviestintään ja yritysyhteistyöhön liittyviä avustavia tehtäviä. Harjoittelija muun muassa koordinoi festivaalin painomateriaalien tilauksia ja jakeluita sekä avustaa yritysyhteistyöhankkeissa ja niiden viestinnässä, sekä moninaisissa juoksevien asioiden hoidossa. Festivaalin aikana markkinointiharjoittelija osallistuu kumppanitapahtumien ja kutsuvierastilaisuuksien käytännön järjestelyihin.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, organisointikykyä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja Office -ohjelmien hallintaa. Markkinoinnin, myynnin ja tapahtuma-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso ajoittuu touko‐elokuulle. Viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: myynti- ja markkinointipäällikkö Vilja Grotenfelt, vilja AT flowfestival.com

Työntekijöitä aluetuotantoon

Haemme projektityöntekijöitä festivaalituotannon eri rooleihin festivaalin pystytys- ja purkuvaiheeseen, sekä tapahtumaviikonlopulle. Etsimme erityisesti puuseppiä, lavastajia, trukkikuskeja, akkreditoinnin työntekijöitä, viherrakentajia sekä siivoustiimien vetäjiä.

Työntekijöiltä toivotaan alan opintoja ja kokemusta tapahtumatuotannosta tai muuta soveltuvaa työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, hyvää suomen ja englannin kielen suullista taitoa, oma-aloitteisuutta, tiimihenkeä sekä positiivista ja avointa asennetta. Työkoneiden parissa työskenteleviltä edellytämme kokemusta työkoneiden hallinnasta.

Työtä on tarjolla ajanjaksolla 1.–20.8. Palkka on 10–20 €/h työtehtävästä ja henkilön kokemuksesta riippuen. Lisätiedot ja avoimet hakemukset sähköpostitse: tuotantopäällikkö Katariina Uusitupa, katariina AT flowfestival.com.