⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festivalia ei järjestetä vuonna 2020 koronaviruspandemian vuoksi

Flow Festivalia ei järjestetä vuonna 2020. Festivaalivieraiden, artistien, henkilökunnan ja tapahtumatyöntekijöiden turvallisuus on etusijalla – ja pystyttävä takaamaan kaikissa olosuhteissa. Olemme seuranneet tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan. Valitettavasti olemme joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua.

Flow Festivalia on järjestetty aina vuodesta 2004 asti ja siitä on muodostunut monelle vuosittainen perinne – Helsingin kesän kohokohta ja tärkeä hetki kohtaamisille. Vaikka elämme kummallisia aikoja, yhteisöllisyys ja kulttuuri eivät katoa tai menetä merkitystään. Odotammekin innolla näkevämme hyvän musiikin, ruoan ja taiteen rakastajia taas ensi vuonna. Alamme suunnitella vuoden 2021 festivaalia ja toivomme että pääsemme jakamaan teille jännittäviä uutisia mahdollisimman pian. Seuraava Flow Festival järjestetään 13.–15.8.2021 Helsingin Suvilahdessa.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 Flow Festivalille. Toivomme mahdollisimman monen tukevan meitä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja säästävän lippunsa ensi vuodelle. Päivälipun tai kahden päivän lipun voi halutessaan päivittää toiseen päivään tai toiseen lipputyyppiin myöhemmin, kun kaikki lipputyypit ovat myynnissä.

Ostetun lipun voi kuitenkin myös halutessaan palauttaa ja saada rahat takaisin. Lipunmyyjät lähettävät sähköpostitse lipun ostaneille tarkemmat ohjeet lippujen palautukseen lähipäivinä ja tiedot päivitetään myös Flow Festivalin verkkosivuille niin ikään lähipäivinä. Lisää peruuntumiseen liittyvää tietoa löydät sivujemme FAQ-osiosta.

Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille ystävillemme vuosien varrelta. Tapahtuman peruminen koskettaa festivaaliorganisaation ja yleisön lisäksi useita alihankkijoita, kumppaneita, yhteisöjä sekä artisteja ja taiteilijoita, jotka kaikki ovat sitoutuneet festivaaliin. Tilanne luo huolta kaikille, mutta katsomme tulevaisuuteen toiveikkaana. Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!