Flow Festival rekrytoi festivaalioppaita lyhytharjoitteluun

Flow Festival rekrytoi 17 tapahtuma-alasta kiinnostunutta henkilöä lyhytharjoitteluun ajalle 31.7.–18.8.2023.

Lyhytharjoittelussa pääset tutustumaan kansainvälisen festivaalin tuotantoon alue- ja palvelutuotannossa. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat festivaalituotannon avustavat tehtävät, joihin lukeutuvat muun muassa yleisön ja sidosryhmien opastus, asiakaspalvelu sekä festivaalin pystytykseen ja purkuun liittyvät tehtävät.

Tehtävään ei tarvita aikaisempaa kokemusta festivaalityöstä. Tehtävä sopii sosiaaliselle, oma-aloitteiselle, ja organisointikykyiselle henkilölle, joka tulee vaivattomasti toimeen ihmisten kanssa. Työtä tehdään pääosin liikkeessä ja seisten, joten hyvä peruskunto on tarpeen. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, joten valitsemme tehtävään vain täysi-ikäisiä henkilöitä.

Perehdytys tehtävään järjestetään viikolla 30 ja varsinainen harjoittelu sijoittuu ajalle 31.7.–18.8. Kukin harjoittelija tekee enintään 120 h töitä kolmen viikon aikana ja töitä tehdään kahdessa vuorossa. Harjoittelijoilta edellytetään sitoutumista työhön koko ajalle eikä etätyö ole mahdollista. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 8,75€/h. Sunnuntaityökorvaus ja lomakorvaus maksetaan lain mukaisesti.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake täällä. Haku on auki 4.6. asti ja puhelinhaastattelut järjestetään viikolla 24. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä 22.6.2023 mennessä.