⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival hakee tuotantograafikkoa

Luovalle, visuaaliselle ja tarkalle tuotantograafikolle on tarjolla määräaikainen työsuhde Flow Festivalin markkinointitiimissä! Työsuhde alkaa heti ja jatkuu elokuun loppuun. Työ on talven ja kevään aikana osa-aikaista (noin 1-2 viikkoa kuukaudessa) ja kesällä lähes kokoaikaista. Festivaalin sesonkiluonteisuuden vuoksi työsuhde on määräaikainen, mutta yhteistyötä on mahdollista jatkaa myös tulevina vuosina. Työ sopii niin kokeneelle tuotantograafikolle kuin opintojen loppusuoralla olevalle tai vaikkapa freelancerille.

Tuotantograafikko soveltaa Flow Festivalin olemassa olevaa visuaalista ilmettä eri kanaviin ja käyttötarkoituksiin. Työ on projektiluonteista ja joustavaa, hetkittäin myös hyvin kiireistä ja nopeutta vaativaa. Flow Festivalin toimisto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä lähellä Suvilahden festivaalialuetta.

Tarjoamme kiinnostavan työpaikan kansainvälisessä tapahtumaorganisaatiossa ja huipputiimissä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäväsi:

 • Markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus olemassa olevan visuaalisen ilmeen pohjalta kotimaisiin ja kansainvälisiin kanaviin (esim. digitaaliset bannerit, videot ja some-markkinointi, printti-ilmoitukset, julisteet ja ulkomainonta).
 • Brändinäkyvyyselementtien suunnittelu ja toteutus festivaalialueelle (kyltitykset, opasteet, lava- ja muut visuaaliset elementit).
 • Printtimateriaalien suunnittelu esim. passit, rannekkeet, ohjelmakartta ja muita pienempiä taittotöitä.

Odotuksemme:

 • Olet luova ja sinulla on vahva visuaalinen näkemys.
 • Sinulla on jo näyttöä graafikon töistä ja hallitset keskeiset työvälineet ja ohjelmistot:
  Taitto ja kuvankäsittely (Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop jne.).
 • Osaat editoida videomateriaaleja digitaalisiin kanaviin ja hallitset tärkeimmät ohjelmistot:
  Video- ja animaatiotuotanto (Adobe Premiere, After Effects jne.).
 • Olet huolellinen ja perehdyt yksityiskohtiin.
 • Hallitset infografiikan tuotannon.
 • Sinulla on kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön.
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito.
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinnostuitko?

Tuotantograafikon paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä työnäytteet (portfolio), CV ja palkkatoive viimeistään sunnuntaina 13.2.2022 meilitse: vilja@flowfestival.com

Lisätietoja tehtävästä: 9.2. klo 14–16, p. 040 709 1612 tai meilitse vilja@flowfestival.com, Vilja Grotenfelt, Myynti ja markkinointipäällikkö.

Flow Festivalista

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen festivaali on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on 18 vuodessa kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Vaikka Flow on vuosien myötä kasvanut suuremmaksi ja suositummaksi, on festivaalin perustajien ajatus pysynyt samana kuin alkuvuosina: järjestää tapahtuma, jollaiseen he itsekin haluavat osallistua. Tänä päivänä Flow’n visiona on olla festivaalien kansainvälinen suunnannäyttäjä ja yksi maailman vetovoimaisimmista ja arvostetuimmista festivaaleista. Festivaalin missio on tarjota korkeatasoisia ja monipuolisia elämyksiä, sekä uudistaa ja kehittää Helsingin kulttuuritarjontaa ja kulttuurista ilmapiiriä.