⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival hakee infrateknistä tuottajaa aluetuotannon tiimiin

Haemme infrateknistä tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.–31.8.2022. Tarkka aloituspäivä on keskusteltavissa, työ on osa-aikaista 1.2.–31.5. ja kokoaikaista 1.6.–31.8. Työpaikka on Flow Festivalin toimisto Helsingin Sörnäisissä sekä tapahtumapaikka Suvilahdessa.

Flow Festivalin infratekninen tuottaja työskentelee osana festivaalin aluetuotannon tiimiä ja osallistuu alueen suunnitteluun yhdessä tuotantopäällikön ja muun tuotantotiimin kanssa. Infrateknisen tuottajan keskeisiin vastuualueisiin kuuluvat festivaalialueen rakenteet, teltat ja aidat, vesi- ja sähköurakoinnit, työkoneet, maanmuokkaustyöt, opasteet ja maisemoinnit. Infratekninen tuottaja vastaa tiiminsä kanssa festivaalin oman tarpeiston inventoinnista, pakkauksesta ja logistiikasta sekä työkoneiden, rakenteiden ja konttien yksityiskohtaisista tilauksista. Infratekninen tuottaja toimii oman tuotantotiiminsä esihenkilönä ja vastaa festivaalialueen pystytyksen ja purun aikataulutuksesta ja etenemisestä suunnitelmien mukaisesti yhdessä muun tiimin sekä tuotantopäällikön kanssa.

Hakemamme infratekninen tuottaja on tapahtuma-alan ammattilainen, jolla on kokemusta festivaalien tai suurtapahtumien tuotannosta. Työssä onnistuminen edellyttää tuotannollista osaamista, alan tuntemusta, kokemusta tapahtumarakenteiden pystytyksestä sekä tiimin johtamisesta. Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, erinomaisia kommunikaatiotaitoja, tavoitteellisuutta, paineensietokykyä ja työhön sitoutuneisuutta. Muita edellytyksiä työssä menestymiselle ovat budjetoinnin ja kulujen seurannan hallinta, projektiosaaminen ja järjestelmällisyys, kädentaidot ja rakennusosaaminen sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme työn tapahtumatuotannon huipulta sekä sitoutuneen, ammattitaitoisen tiimin ja toimittajaverkoston tuen.

Lähetäthän ansioluettelosi, työhakemuksesi ja palkkatoiveesi ma 20.12.2021 klo 16:00 mennessä sähköpostitse aluetuotannon tuotantopäällikölle Katariina Uusituvalle, katariina@flowfestival.com. Mahdolliset lisätietokyselyt voi myös lähettää sähköpostitse. Haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan haastattelusta 22.12. mennessä ja haastattelut järjestetään 10.–12.1. Helsingissä.