⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Kumppanit

2022 FLOW KUMPPANIT

Flow Festivalia on vuosi toisensa jälkeen tukemassa kiinnostavia yrityksiä, joiden panostus festivaaliin on todella tärkeä. Kuten koko tuotannossamme, myös kumppanitoteutuksissa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita ja suositaan uusia ympäristöystävällisiä toimintamalleja. Flow Festival 2022 pääyhteistyökumppani on Lapin Kulta Pure. Muita kumppaneita ovat FREE.fi, Vaasan, Polestar, Samsung Galaxy, Valio Oddlygood, Lanson, Juhla Mokka, POOL ja Helsingin kaupunki. Tuotannollisia kumppaneita ovat Creative Technology, Sun Effects sekä Stop Teltat ja mediakumppaneita Clear Channel, Helsingin Sanomat, Radio Helsinki, Finnkino ja Resident Advisor.

Lue kumppaniemme ajatuksia yhteistyöstä Flow´n kanssa.

Lapin Kulta Pure

Flow Festivalin pitkäaikainen pääyhteistyökumppani on Lapin Kulta Puren. “Our longtime cooperation with Flow, as the main partner, has strengthened Lapin Kulta Pure brand image and preference in our target group of young urban citizens.” Heikki Savolainen, Head of Category Marketing,

Lanson

For Lanson, Flow Festival has become one of the most important points of sales and touchpoints with our audience. The long cooperation has made the champagne bar at Flow the place to be and the place to be seen in.” Marianna Godenhjelm, Business Unit Director, Hartwall.

FREE.fi 

Olemme aloittaneet yhteistyön laskutus- ja kirjanpitopalvelun, FREE.fi:n kanssa. FREE.fi:n avulla mm. kulttuurialan työntekijät voivat helposti toimia joko kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. FREE.fi tarjoaa erityyppisiä laskutukseen liittyviä palveluita ja selkeyttä yrittäjän byrokratiaviidakkoon, jotta tekijät voivat keskittyä olennaiseen. 

Vaasan 

Vastuullisuus ja elämyksellisyys ovat asioita, jotka yhdistävät meitä ja Flow Festivalia. Flowssa elämyksellisyys perustuu yhdessäoloon, musiikkiin, taiteeseen ja hyvään ruokaan, mihin Vaasan Street food istuu mainiosti.” Katja Willberg, Brand Experience Manager, Vaasan Oy

Polestar

“Flow on Polestarille erinomainen kumppani, sillä jaamme yhteiset arvot ja tavoitteet kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Flow on Polestarin tapaan pitkään toiminut alansa edelläkävijänä vastuullisten ratkaisujen etsimisessä ja ennen kaikkea niiden toteuttamisessa. Samalla Flow on onnistunut luomaan vuosi toisensa jälkeen ainutlaatuisen tapahtuman, jossa yhdistyy uniikilla tavalla musiikki, taide, ruoka ja elämykset. On hienoa olla mukana Flowssa vuonna 2022” sanoo Polestarin markkinointijohtaja Martin Österberg.

Samsung Galaxy

“Siinä missä Flow Festival on syntynyt ajatuksesta seurata ajankohtaista musiikkia ja sen ilmiöitä ja nauttia niistä yhdessä, myös Samsungin toiminnassa keskeistä on ajankohtaisten trendien seuraaminen ja innovatiivinen ajattelu. Uudenlaisten elämysten luominen vaatii optimismia ja rohkeutta, ja sitä löytyy molemmilta. Tänä päivänä musiikki ja taide elävät symbioosissa teknologian kanssa, ja sen myötä tuhannet tai jopa miljoonat ihmiset voivat kokoontua yhteisen musiikkinautinnon pariin. Vuoden 2022 Flow Festival on meille paikka viettää aikaa kulttuurista nauttivien festivaalikävijöiden kanssa ja tutustuttaa heidät Samsungin korealaisiin juuriin ja uusiin innovaatioihin, yllättävälläkin tavalla.” Mika Engblom, Maajohtaja, Samsung Suomi.

Valio Oddlygood 

Flow on ainutlaatuinen festivaali Suomessa. Flow ei tarjoa vain loistavia puitteita musiikille, vaan myös erinomaisen ympäristön ruoan ja taiteen kokemiseen. Koemme, että yhteistyömme on erinomaisesti linjassa arvojemme ja missiomme kanssa, sillä pyrimme muuttamaan maailmaa tarjoamalla maukkaita kasvipohjaisia herkkuja yhä enemmän ja kaikkien nautittavaksi. Flow on paikka luoville, avarakatseisille ja iloisille ihmisille, jotka uskaltavat olla rohkeita – kuten mekin!” Niko Vuorenmaa, CEO of Oddlygood global.

Olemme innoissamme, että Oddlygood on osa Flow’ta ja pääsemme osaltamme mukaan tarjoamaan kaikkien aikojen festivaalikokemusta. “Oddlygood Tasteland” tulee olemaan värikäs kohtaamispaikka, jonka keskiössä on hyvä maku ja elämyksellisyys. Kuulette meistä pian lisää!” Aino Aho, Marketing Manager, Oddlygood

Paulig Juhla Mokka

Tämä on loistava mahdollisuus luoda WOW-efekti eli olla mukana oikeassa paikassa ja oikeassa tunnelmassa. Kirsikkana kakun päällä ovat Flown kanssa jakamamme arvot, joissa korostuu myös vastuullinen tapa toimia.” Kati Kyllönen, markkinointipäällikkö, Paulig.

Juhla Mokka on Tekijöiden kahvi ja on koko pitkän historiansa ajan tukenut asioiden tekemistä ”tunteella ja taidolla”. Tänä vuonna Juhla Mokka tekee ylpeänä yhteistyötä Flow-festivaalin Tekijöiden kanssa luoden uusia makumuistoja festivaalivieraille.Laura Ilonen, Brand Manager, Juhla Mokka

POOL

”Flow Festival tarjoaa ihmisille täysin uniikin kaupunkifestarielämyksen ja
mahdollisuuden kohdata muita pitkän tauon jälkeen. Kohtaamiset ovat myös POOL-konseptimme ytimessä. Se tarjoaa paikkariippumatonta työelämää ja hyvinvointia tukevia työtiloja ja -paikkoja, jotka joustavat muutoksen tahtiin. Olemme innoissamme yhteistyöstämme, jonka kautta haluamme kutsua ihmiset olemaan avoimia uudelle, rikkomaan tuttua kaavansa ja kokemaan uniikkeja elämyksiä”, Antiloopin Johanna Sarekoski.

Clear Channel

”Pitkäaikaisessa kumppanuudessa Flow Festivalin kanssa kyse ei ole pelkästään medianäkyvyydestä, vaan kyse on kahden oman toimialansa suunnannäyttäjän yhteistyöstä. Clear Channelille on tärkeää olla mukana tapahtumissa, jotka elävöittävät kaupunkeja ja tuovat onnellisuutta ihmisten arkeen. Kumppanuus Flow Festivalin kanssa tukee Clear Channelin missiota ”Creating the future of media”, mikä viittaa siihen, että vaikuttavana mediayhtiönä mahdollistamme Flow Festivalin viestien kohtaamisen oikeassa kontekstissa ja oikeaan aikaan. Vastaavasti kumppanuus mahdollistaa meille laadukkaan keinon tuottaa iloa omille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme”. Pilvi Rissanen Head Of Marketing and Communications, Clear Channel Suomi Oy

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomien kanssa yhteistyö on ollut pitkää ja antoisaa, ja hs.fi/live on taltioinut ja striimannut lukuisia konsertteja Flow´sta kotiyleisöihin. Vuoden 2019 keikat ovat katsottavissa Hs.fi:n digitilaajien katsottavissa edelleen.

Radio Helsinki

Kaupallinen radiokumppanimme on Radio Helsinki, formaattivapaa musiikkiradio, joka edustaa Suomen kärkeä radiojournalismin ja musiikkikuratoinnin saralla. Ohjelmakartta tarjoaa myös monipuolisia puheohjelmia, joissa käsitellään muun muassa politiikkaa, kirjallisuutta, ruokaa ja urheilua.

Resident Advisor

Kansainvälinen johtava elektronisen musiikin media Resident Advisor on myös Flow´n pitkäaikainen kumppani. Tuotamme yhdessä elektroniseen musiikkiin keskittyneen venuen, Resident Advisor Front Yardin, ohjelman.

Oletko kiinnostunut yrityskumppanuudesta?

Flow Festival on tunnettu mieleenpainuvista kumppanitoteutuksistaan, jotka toimivat inspiraation lähteenä muillekin tapahtumille! Festivaali tarjoaa ympärivuotisia kumppanuusvaihtoehtoja, sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet. Kumppaniyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää Flow’ta omassa markkinoinnissaan.

Ota yhteyttä:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Vilja Grotenfelt, vilja AT flowfestival.com, +358 40 709 1612

Tutustu Flow Festivalin photobook-julkaisuihin:

Flow Festival 2018 Photobook (.pdf)

Flow Festival 2017 Photobook (.pdf)

FLOW FESTIVAL® 2022 pääyhteistyökumppani on Yhteistyökumppanit ovat Mediakumppanit ovat Tuotantokumppanit ovat