⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Kumppanit

Flow Festivalia on vuosi toisensa jälkeen tukemassa kiinnostavia yrityksiä, joiden panostus festivaaliin on todella tärkeä. Kuten koko tuotannossamme, myös kumppanitoteutuksissa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita ja suositaan uusia ympäristöystävällisiä toimintamalleja. Flow Festival 2022 pääyhteistyökumppani on Lapin Kulta Pure. Muita kumppaneita ovat FREE.fi, Vaasan, Valio Oddlygood, Lanson, Juhla Mokka ja Helsingin kaupunki. Tuotannollisia kumppaneita ovat Creative Technology, Sun Effects sekä Stop Teltat ja mediakumppaneita Clear Channel, Helsingin Sanomat, Radio Helsinki ja Resident Advisor.

Flow Festivalin pitkäaikainen pääyhteistyökumppani on Hartwall, jonka raikkaat juomat, kuten Lapin Kulta Pure sekä Lanson ovat jo tulleet yleisöllemme hyvin tutuiksi. Pitkäaikainen yhteistyö on vahvistanut Lapin Kulta Puren brändi-imagoa ja preferenssiä urbaanissa nuorten aikuisten kohderyhmässä, ja festivaali on toiminut tärkeänä myyntitapahtumana. “For Lanson, Flow Festival has become one of the most important points of sales and touchpoints with our audience. The long cooperation has made the champagne bar at Flow the place to be and the place to be seen in.” Marianna Godenhjelm, Business Unit Director, Hartwall.

Olemme aloittaneet yhteistyön laskutus- ja kirjanpitopalvelun, FREE.fi:n kanssa. FREE.fi:n avulla mm. kulttuurialan työntekijät voivat helposti toimia joko kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. FREE.fi tarjoaa erityyppisiä laskutukseen liittyviä palveluita ja selkeyttä yrittäjän byrokratiaviidakkoon, jotta tekijät voivat keskittyä olennaiseen. Flow Festivalin verkostossa on ihmisiä monenlaisissa työsuhteissa rakentajista luovan työn tekijöihin. Näemme yhteistyön mielekkäänä ja lisäarvoa työntekijöillemme tarjoavana.

Tänä vuonna kumppaninamme on yksi Suomen vanhimpia leipomoalan yrityksiä, Vaasan Oy. Vaasanin juuret ulottuvat vuoteen 1849 saakka, mutta toiminta on modernia ja vastuullisuus tätä päivää. Kaikki Vaasanin Suomessa valmistetut leivät leivotaan 100-prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. ”Vastuullisuus ja elämyksellisyys ovat asioita, jotka yhdistävät meitä ja Flow Festivalia. Flowssa elämyksellisyys perustuu yhdessäoloon, musiikkiin, taiteeseen ja hyvään ruokaan, mihin Vaasan Street food istuu mainiosti.” Katja Willberg, Brand Experience Manager, Vaasan Oy

Paulig nähdään jälleen Flowssa rakastetun Juhla Mokka -brändin kahvien kera. Yllätys on tänä vuonna toteutuksessa – Flow Festival on tärkeässä roolissa uutuuskahvimme lanseerauksessa. “Tämä on loistava mahdollisuus luoda WOW-efekti eli olla mukana oikeassa paikassa ja oikeassa tunnelmassa. Kirsikkana kakun päällä ovat Flown kanssa jakamamme arvot, joissa korostuu myös vastuullinen tapa toimia.” Kati Kyllönen, markkinointipäällikkö, Paulig. Flow Festivalia tehdään intohimolla ja vuosien työn tuottamalla ammattitaidolla. “Juhla Mokka on Tekijöiden kahvi ja on koko pitkän historiansa ajan tukenut asioiden tekemistä ”tunteella ja taidolla”. Tänä vuonna Juhla Mokka tekee ylpeänä yhteistyötä Flow-festivaalin Tekijöiden kanssa luoden uusia makumuistoja festivaalivieraille.Laura Ilonen, Brand Manager, Juhla Mokka

Pitkäaikainen yhteistyömme Helsingin kaupungin kanssa jatkuu, ja tapahtumallisuus onkin tärkeä osa kaupungin strategiaa. Haluamme yhdessä uudistaa ja kehittää Helsingin kulttuuritarjontaa ja kulttuurillista ilmapiiriä. Kuluvana vuonna olemme muun yhteistyön lisäksi järjestäneet nuorille aikuisille suunnatun tapahtuma-alan koulutuksen, Helsinki Flow Schoolin.

Mediapartnerimme Clear Channel mahdollistaa Flow´n näyttävän markkinointiviestinnän katukuvassa. ”Pitkäaikaisessa kumppanuudessa Flow Festivalin kanssa kyse ei ole pelkästään medianäkyvyydestä, vaan kyse on kahden oman toimialansa suunnannäyttäjän yhteistyöstä. Clear Channelille on tärkeää olla mukana tapahtumissa, jotka elävöittävät kaupunkeja ja tuovat onnellisuutta ihmisten arkeen. Kumppanuus Flow Festivalin kanssa tukee Clear Channelin missiota ”Creating the future of media”, mikä viittaa siihen, että vaikuttavana mediayhtiönä mahdollistamme Flow Festivalin viestien kohtaamisen oikeassa kontekstissa ja oikeaan aikaan. Vastaavasti kumppanuus mahdollistaa meille laadukkaan keinon tuottaa iloa omille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme”. Pilvi Rissanen Head Of Marketing and Communications, Clear Channel Suomi Oy

Helsingin Sanomien kanssa yhteistyö on ollut pitkää ja antoisaa, ja hs.fi/live on taltioinut ja striimannut lukuisia konsertteja Flow´sta kotiyleisöihin. Vuoden 2019 keikat ovat katsottavissa Hs.fi:n digitilaajien katsottavissa edelleen.

Kaupallinen radiokumppanimme on Radio Helsinki, formaattivapaa musiikkiradio, joka edustaa Suomen kärkeä radiojournalismin ja musiikkikuratoinnin saralla. Ohjelmakartta tarjoaa myös monipuolisia puheohjelmia, joissa käsitellään muun muassa politiikkaa, kirjallisuutta, ruokaa ja urheilua.

Kansainvälinen johtava elektronisen musiikin media Resident Advisor on myös Flow´n pitkäaikainen kumppani. Tuotamme yhdessä elektroniseen musiikkiin keskittyneen venuen, Resident Advisor Front Yardin, ohjelman.

Oletko kiinnostunut yrityskumppanuudesta?

Flow Festival on tunnettu mieleenpainuvista kumppanitoteutuksistaan, jotka toimivat inspiraation lähteenä muillekin tapahtumille! Festivaali tarjoaa ympärivuotisia kumppanuusvaihtoehtoja, sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet. Kumppaniyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää Flow’ta omassa markkinoinnissaan.

Ote yhteyttä:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Vilja Grotenfelt, vilja AT flowfestival.com, +358 40 709 1612

Tutustu Flow Festivalin photobook-julkaisuihin:

Flow Festival 2018 Photobook (.pdf)

Flow Festival 2017 Photobook (.pdf)

FLOW FESTIVAL® 2022 pääyhteistyökumppani on Yhteistyökumppanit ovat Mediakumppanit ovat