⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Kumppanit

Flow Festivalia on vuosi toisensa jälkeen tukemassa kiinnostavia yrityksiä, joiden panostus festivaaliin on todella tärkeä. Kumppanimme tarjoavat sisältöjä ja etuja yleisöllemme, ja osallistuvat lumoavan festivaalialueen toteutukseen. Kuten koko tuotannossamme, myös kumppanitoteutuksissa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita ja suositaan uusia ympäristöystävällisiä toimintamalleja. Flow Festival 2022 kumppaneita ovat Lapin Kulta Pure, Lanson, Vaasan ja Helsingin kaupunki. Mediakumppanimme ovat Clear Channel, Helsingin Sanomat, Radio Helsinki ja Resident Advisor.

Flow Festivalin pitkäaikainen pääyhteistyökumppani on Hartwall, jonka raikkaat juomat, kuten Lapin Kulta Pure sekä Lanson ovat jo tulleet yleisöllemme hyvin tutuiksi. Pitkäaikainen yhteistyö on vahvistanut Lapin Kulta Puren brändi-imagoa ja preferenssiä urbaanissa nuorten aikuisten kohderyhmässä, ja festivaali on toiminut tärkeänä myyntitapahtumana. “For Lanson, Flow Festival has become one of the most important points of sales and touchpoints with our audience. The long cooperation has made the champagne bar at Flow the place to be and the place to be seen in.” Marianna Godenhjelm, Business Unit Director, Hartwall.

Tänä vuonna kumppaninamme on yksi Suomen vanhimpia leipomoalan yrityksiä, Vaasan Oy. Vaasanin juuret ulottuvat vuoteen 1849 saakka, mutta toiminta on modernia ja vastuullisuus tätä päivää. Leivät leivotaan aina kotimaisista raaka-aineista. ”Vastuullisuus ja elämyksellisyys ovat asioita, jotka yhdistävät meitä ja Flow Festivalia. Flowssa elämyksellisyys perustuu yhdessäoloon, musiikkiin, taiteeseen ja hyvään ruokaan, mihin Vaasan Street food istuu mainiosti.” Katja Willberg, Brand Experience Manager, Vaasan Oy

Pitkäaikainen yhteistyömme Helsingin kaupungin kanssa jatkuu, ja tapahtumallisuus onkin tärkeä osa kaupungin strategiaa. Haluamme yhdessä uudistaa ja kehittää Helsingin kulttuuritarjontaa ja kulttuurillista ilmapiiriä. Kuluvana vuonna olemme muun yhteistyön lisäksi järjestäneet nuorille aikuisille suunnatun tapahtuma-alan koulutuksen, Helsinki Flow Schoolin.

Mediapartnerimme Clear Channel mahdollistaa Flow´n näyttävän markkinointiviestinnän katukuvassa. ”Pitkäaikaisessa kumppanuudessa Flow Festivalin kanssa kyse ei ole pelkästään medianäkyvyydestä, vaan kyse on kahden oman toimialansa suunnannäyttäjän yhteistyöstä. Clear Channelille on tärkeää olla mukana tapahtumissa, jotka elävöittävät kaupunkeja ja tuovat onnellisuutta ihmisten arkeen. Kumppanuus Flow Festivalin kanssa tukee Clear Channelin missiota ”Creating the future of media”, mikä viittaa siihen, että vaikuttavana mediayhtiönä mahdollistamme Flow Festivalin viestien kohtaamisen oikeassa kontekstissa ja oikeaan aikaan. Vastaavasti kumppanuus mahdollistaa meille laadukkaan keinon tuottaa iloa omille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme”. Pilvi Rissanen Head Of Marketing and Communications, Clear Channel Suomi Oy

Helsingin Sanomien kanssa yhteistyö on ollut pitkää ja antoisaa, ja hs.fi/live on taltioinut ja striimannut lukuisia konsertteja Flow´sta kotiyleisöihin. Vuoden 2019 keikat ovat katsottavissa Hs.fi:n digitilaajien katsottavissa edelleen.

Kaupallinen radiokumppanimme on Radio Helsinki, formaattivapaa musiikkiradio, joka edustaa Suomen kärkeä radiojournalismin ja musiikkikuratoinnin saralla. Ohjelmakartta tarjoaa myös monipuolisia puheohjelmia, joissa käsitellään muun muassa politiikkaa, kirjallisuutta, ruokaa ja urheilua.

Kansainvälinen johtava elektronisen musiikin media Resident Advisor on myös Flow´n pitkäaikainen kumppani. Tuotamme yhdessä elektroniseen musiikkiin keskittyneen venuen, Resident Advisor Front Yardin, ohjelman.

Oletko kiinnostunut yrityskumppanuudesta?

Flow Festival on tunnettu mieleenpainuvista kumppanitoteutuksistaan, jotka toimivat inspiraation lähteenä muillekin tapahtumille! Festivaali tarjoaa ympärivuotisia kumppanuusvaihtoehtoja, sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet. Kumppaniyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää Flow’ta omassa markkinoinnissaan.

Ote yhteyttä:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Vilja Grotenfelt, vilja AT flowfestival.com, +358 40 709 1612

Tutustu Flow Festivalin photobook-julkaisuihin:

Flow Festival 2018 Photobook (.pdf)

Flow Festival 2017 Photobook (.pdf)

FLOW FESTIVAL® 2022 pääyhteistyökumppani on Yhteistyökumppanit ovat Mediakumppanit ovat