Kooste lauantai-illasta Flow Festivalilla

Kooste lauantain tapahtumista (su 13.8.):

Eilinen myrsky oli lyhyt mutta ytimekäs: syöksyvirtauksessa tuulen voimakkuus oli jopa yli 30m/s.

Vaarallisten sääolosuhteiden vuoksi jouduimme noin kello 19 keskeyttämään Lapin Kulta Red Arenan ja Zalando Black Tentin ohjelman ja tyhjentämään teltat yleisöstä. Myös Main Stagen ja Bright Balloon 360° -lavan ohjelma keskeytyi. Päälavan ohjelma saatiin jatkumaan kello 21, mutta Balloon-lavan teknisten vaurioiden vuoksi ohjelma jouduttiin perumaan loppuillalta. Pienemmillä lavoilla ohjelmassa oli noin 15 minuutin tauko.

Lapin Kulta Red Arenan ja Zalando Black Tentin telttarakenteiden turvallisuus jouduttiin tarkastamaan ja odottamaan viranomaisvahvistusta siitä että ohjelmaa voitiin jatkaa. Viranomaislupa ohjelman jatkumiselle suurissa teltoissa saatiin kello 22:20 ja ohjelma jatkui kello 22:30.

Ohjelmasta jouduttiin sääolojen vuoksi perumaan Timo Lassy Bandin, Mikko Joensuun, Janka Nabay & The Bubu Gangin, Samphan ja Front 242:n keikat, sekä Danny Brownin keikka jouduttiin keskeyttämään.

Flow Festival jatkuu sunnuntaina kaikilla lavoilla aikataulun mukaisesti – tervetuloa!

Päivitykset lauantain aikana:

PÄIVITYS 23.45:
– Illalle ei ole luvassa enää muutoksia. Kiitos kärsivällisyydestänne ja mukavaa loppuiltaa!
– Ilta jatkuu aikataulun mukaisesti Bright Balloon 360° Stagea lukuunottamatta.

PÄIVITYS 22.38:
– Valitettavasti Front 242:n esiintyminen on jouduttu perumaan.

PÄIVITYS 22.24:
Zalando Black Tentin ohjelma jatkuu 22.30!

Loppuillan uusi aikataulu:
00.00 Death Grips
22.30 Bicep (live)

PÄIVITYS 22.22:
Lapin Kulta Red Arenan ohjelma jatkuu 22.30! Valitettavasti Samphan tämäniltainen esiintyminen on jouduttu perumaan.

Loppuillan uusi aikataulu:
00.00 Flume (AU)
22.30 Alma (FI)

UPDATE 22.16:
– Lavojen uudet aikataulut ilmoitetaan välittömästi, kun viranomaisilta saadaan vahvistus ohjelman jatkamiseksi telttalavoilla.

PÄIVITYS 21.55:
– Valitettavasti Sampha ei esiinny tänään.
– Teemme tällä hetkellä kaikkemme, jotta ohjelma jatkuisi tänään telttalavoilla!

PÄIVITYS 21.25:
– Zalando Black Tentia tutkitaan. Toivon mukaan saamme sen ja Lapin Kulta Red Arenan auki pian ja artistit lavalle mahdollisimman pian!

PÄIVITYS 21.19:
– Lapin Kulta Red Arenaa korjataan ja se avataan, kun yleisöturvallisuus on viranomaisten vahvistama.

PÄIVITYS 21.00:
– Goldfrapp jatkaa Main Stagen ohjelmaa!

PÄIVITYS 20.41:
– Ohjelma jatkuu Backyardilla, Katerina nyt lavalla!

PÄIVITYS 20.23:
– Main Stagen ohjelma jatkuu aikataulun mukaisesti kello 21.00.
– Valitettavasti Danny Brown ei nouse lavalle enää tänään.
– Backyardin ohjelma on peruttu lauantain osalta.

PÄIVITYS 20.15:
– Main Stagen, Lapin Kulta Red Arenan ja Zalando Black Tentin turvallisuutta varmistetaan tällä hetkellä ja ohjelmaa pyritään jatkamaan näillä lavoilla mahdollisimman pian.
– Valitettavasti sääolojen vuoksi lauantain loppuillan ohjelma Bright Balloon 360° Stagella on peruttu.

PÄIVITYS 19.59:
– Festivaalialueelle pääsee jälleen sisään.
– Ohjelma jatkuu normaalisti seuraavilla lavoilla: Resident Advisor Front Yard, Red Garden, Voimala, The Other Sound (Tiivistämö), Backyard, Vinyl Market, Riviera Cinema Bar
– Ohjelma on keskeytetty toistaiseksi ja sitä jatketaan niin pian kuin mahdollista seuraavilla lavoilla: Main Stage, Lapin Kulta Red Arena, Zalando Black Tent, Bright Balloon 360°

PÄIVITYS 19.44: Seuraavien lavojen ohjelma jatkuu: Resident Advisor Front Yard, Red Garden, Voimala, The Other Sound (Tiivistämö), Backyard, Vinyl Market, Riviera Cinema Bar.

PÄIVITYS 19.32: Kaikki ohjelma jatkuu heti kun mahdollista.

PÄIVITYS 19.27: Keskeytetyt lavat ovat tällä hetkellä Main Stage, Lapin Kulta Red Arena, Zalando Black Tent, Resident Advisor Front Yard, Bright Balloon 360° Stage, Backyard.

PÄIVITYS 19.22: Yleisön sisäänotto on toistaiseksi keskeytetty.

PÄIVITYS 19.20: Esitykset ulkolavoilla on väliaikaisesti keskeytetty sääolojen vuoksi. Pysyäksesi ajan tasalla sääolosuhteista, seuraa festivaalin lavanäyttöjä, kuuntele lavajuontajia ja noudata järjestyksenvalvojien ohjeita.

Flow-lauantainakin päästään nauttimaan upeasta ohjelmasta ja loistavista esiintyjistä! Flow Festivalin tuotannossa on varauduttu ennakkoon yllättäviä sääolosuhteita varten, ja lauantain säätiedotusten vuoksi erilaisia ennakoivia turvallisuuteen liittyviä toimenpiteitä on tehty runsaasti.

Suosittelemme ottamaan tänään varmuuden vuoksi mukaan sateelta suojaavaa lisävaatetusta, jonka voi jättää esimerkiksi Flow’n narikkaan. Narikka palvelee sekä alueen ulko- että sisäpuolelta. Huomioithan, että sateenvarjoja ei saa tuoda alueelle! Toivotaan parasta, että Helsinki säästyy tänään pahemmilta ukkoskuuroilta, jotta juhlahumusta voitaisiin nauttia kuivin jaloin.

Alueista, lavoista ja tekniikasta vastaava henkilökuntamme on tehnyt vuosia töitä erilaisissa suurissa tapahtumatuotannoissa, ja heiltä löytyy kokemusta myös erittäin haastavista sääolosuhteista tapahtumien aikana. Turvallisuudesta vastaava tiimimme on suorassa yhteydessä Ilmatieteen laitokseen, joka pitää meidät joka hetki ajan tasalla sääolosuhteissa tapahtuvista muutoksista.

Flow Festival ohjeistaa yleisöä useita eri kanavia pitkin, jos säätila muuttuu illan aikana sellaiseksi, että on syytä tehdä mittavampia toimenpiteitä festivaalialueella. Pysyäksesi ajan tasalla, seuraa festivaalin lavanäyttöjä, kuuntele lavajuontajia ja noudata järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Myös tätä sivua tullaan päivittämään tarpeen vaatiessa.

Hauskaa Flow-lauantaita!