⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Turvallisuus&yhdenvertaisuus

TURVALLISUUS

Flow Festival sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Edellytämme koko henkilökunnalta sekä kumppaneilta ja alihankkijoilta sitoutumista samoihin arvoihin. Flow on tunnettu turvallisena festivaalina, mutta tiedostamme haasteet, jotka liittyvät suuren yleisötapahtuman turvallisuuteen. Yhdessä festivaaliyleisön, alihankkijoiden ja muiden festivaalin sidosryhmien kanssa pyrimme luomaan tapahtuman, johon jokaisen on turvallista osallistua ja jossa jokaisella on hyvä olla. Alueen turvallisuudesta vastaa Securitas Oy.

YHDENVERTAISUUS

Flow Festival sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista rasismia, ableismia, seksuaalista häirintää tai syrjintää alueella. Edellytämme koko henkilökunnalta sekä kumppaneilta ja alihankkijoilta sitoutumista samoihin arvoihin. Mikäli itse kohtaat tai todistat itse edellä mainittuja asioita, raportoi asiasta välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle tai infoon.

MEHILÄINEN: PÄÄASIA-LOUNGE

Mehiläisen Pääasia-lounge, on paikka, johon olet tervetullut rauhoittumaan ja hengähtämään hetkeksi, tai saamaan henkistä tukea Mehiläisen mielenterveyden ammattilaisilta erilaisiin festivaalilla vastaan tuleviin tilanteisiin ja tunteisiin. Pääasia-lounge on turvallinen tila, jossa voit keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Mehiläisen pisteellä työntekijät ohjaavat tarvittaessa myös ensiavun pariin. Pääasia-lounge tarjoaa myös mahdollisuuden rauhoittumiseen itsenäisesti tai erilaisten ammattilaisten ohjaamien harjoitteiden avulla. Pääasia-lounge on kaikille avoin ja maksuton pistäytymiseen tarkoitettu tila, joka sijaitsee festivaalialueella Kattilahallin läheisyydessä ja on avoinna koko Flow Festivalin ajan. Pääasia-loungen lisäksi Mehiläisen asiantuntijat kiertävät festivaalialueella, ja myös kiertelevältä partiolta voi saada keskusteluapua festivaalin aikaisiin tarpeisiinsa.

Me Flow Festivalilla haluamme tänä vuonna kiinnittää erityistä huomiota mahdollisten häirintä- ja ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyyn ja käsittelyyn. Haluamme luoda jokaiselle ikimuistoisen festivaalikokemuksen ja ilmapiirin, jossa jokaisella on turvallista olla omana itsenään. Jos koet tai näet häiritsevää tai epämiellyttävää käytöstä, ota välittömästi yhteys järjestyksenvalvojaan. Jos asia jää vaivaamaan mieltä, saat keskusteluapua Mehiläisen Pääasia-lounge pisteeltä.

TERVEYSTURVALLISUUS

Festivalialueella kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaiden ja henkilökuntamme terveysturvallisuuteen. Flow Festival sitoutuu noudattamaan ajankohtaisia vironomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen THL:n ohjeistuksia. Festivaalialueelle on lisätty useita käsienpesupisteitä, joista jokaiselta löytyy saippuaa ja käsidesiä. Kasvomaskeja on saatavilla veloituksetta info-pisteeltä. Henkilökunta ja ravintolat on ohjeistettu noudattamaan yhteisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Osallistuthan Flow Festivalille vain terveenä!

KULKUREITIT JA MAHDOLLISET VAARATILANTEET

Tapahtuma-alueen kulkureitit pidetään avoimina ja alue on väljä, ettei pullonkauloja muodostu. Tarkkailemme turvallisuushenkilöiden kanssa tilannetta koko ajan, ja teemme tarvittaessa muutoksia alueeseen ja käytäntöihin. Olemme varautuneet monenlaisiin mahdollisiin vaaratilanteisiin ja tiedotamme toimintaohjeista yleisöä tarvittaessa screen-teksteillä, lavajuonnoilla, Flow’n mobiilisovelluksen kautta ja somekanavissa. Jos havaitset Flow’ssa turvallisuuspuutteita, pyydämme ilmoittamaan niistä matalalla kynnyksellä lähimmälle turvallisuushenkilölle tai office AT flowfestival.com osoitteeseen.

KYSYMYKSET, MUUT ONGELMATILANTEET JA ENSIAPU

Tapahtuma-alueen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja muissa ongelmatilanteissa, kuten esimerkiksi ahdistavaa tai epäsopivaa käytöstä kokiessa tai nähdessä voi kääntyä lähimmän turvallisuushenkilön puoleen. Keltaliivisten turvallisuushenkilöiden puoleen voi kääntyä kaikissa tapahtuma-alueen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja muissa ongelmatilanteissa. Asiakas voi tarvittaessa hakeutua myös Kattilahallin läheisyydessä sijaitsevaan ensiapupisteeseen, jossa Suomen Punaisen Ristin ensiaputyöntekijät ovat koulutettuja vastaamaan monenlaisiin tilanteisiin ja antavat tarvittaessa myös henkistä ensiapua. Lisäksi SPR:n ensihoidon työntekijät ja SPR:n ennalatehkäisevän päihdehuollon työntekijät kiertävät alueella. Alueella auttavat myös Flow infon vapaaehtoiset, jotka tunnistaa vaaleanpunaisista info-huomioliiveistä. Heiltä voi kysyä kaikesta festivaalia koskevasta, ja heiltä saa myös korvatulppia ja kasvomaskeja.

Tervetuloa Flow’hun!