⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Saapuminen

Festivaalialue sijaitsee Suvilahdessa, lähellä Helsingin keskustaa, ja kannustammekin festivaalialueelle tulemista julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

Katuosoite: Parrukatu, 00540 Helsinki.

Festivaalialueen keskeisen sijainnin vuoksi festivaalin välittömässä läheisyydessä ei sijaitse parkkipaikkoja.

Julkinen liikenne

Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle metrolla tai bussilla. Festivaalialue sijaitsee HSL:n A-vyöhykkeellä. Huomaathan, että HSL:n matkalippua ei voi ostaa pelkälle A-vyöhykkeelle vaan tarvitset joko AB-; ABC- tai ABCD-lipun saapuessasi festivaalille joukkoliikenteellä. Lue lisää vyöhykkeistä.

Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ja asemat ovat:

Metro – Sörnäinen
Bussit – Suvilahti ja Sörnäinen (M)
Raitiovaunu – Karhupuisto, Kaarlenkatu, Urheilutalo ja Helsinginkatu

Julkisen liikenteen aikataulut tarkentuvat lähempänä festivaalia. Tarkempaa tietoa julkisista kulkuneuvoista ja reitit lähtöpisteestä Suvilahteen löydät HSL:n Reittioppaasta. HSL järjestää lisäliikennettä festivaaliviikonlopun aikana.

Julkisen liikenteen matkaliput voit ostaa monella tavalla:

HSL-sovellus tarjoaa HSL:n matkaliput, Reittioppaan ja juuri sinulle kohdennetun liikennetiedon yhdessä sovelluksessa. HSL-sovelluksen voit ladata maksutta Android- ja iPhone –älypuhelimiin täältä. Matkalippuja voi ostaa myös lippuautomaateista, R-kioskilta, HSL:n palvelupisteiltä sekä bussinkuljettajilta. Lisätietoja lippujen ostosta täältä.

Pyöräparkki

Polkupyörällä saavut helpoiten festivaalialueelle. Suomen suurimpiin pyöräparkkeihin lukeutuva Flow Festivalin pyöräparkki on ilmainen festivaalin kävijöille, ja se sijaitsee Sörnäisten rantatiellä, pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Huom! Pyöräparkki ei ole vartioitu eikä Flow Festival vastaa sinne jätetyistä pyöristä.

Taksi

Taksin voi tilata numerosta 0100 0700.

Tilapäinen taksitolppa sijaitsee rannekkeenvaihtopisteen läheisyydessä Sörnäisten Rantatien toisella puolen. Huomaathan erityisesti taksisovelluksia käyttäessäsi, että Suvilahteen ei voi tilata takseja ja että kaikki alueen taksit lähtevät tilapäiseltä taksitolpalta.

Mikäli käytät taksisovelluksia tai muita kuin Taksi Helsingin taksipalveluita (esim. Uberia), huomioithan että pysähtyminen Sörnäisten Rantatiellä tai festivaalin välittömässä läheisyydessä ei ole mahdollista.

Lue invataksien noutopisteistä täältä.