✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL

Saapuminen

Festivaalialue sijaitsee Suvilahdessa, lähellä Helsingin keskustaa, ja kannustammekin festivaalialueelle tulemista julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

Katuosoite: Parrukatu 2, 00540 Helsinki.

Festivaalialueen keskeisen sijainnin vuoksi välittömässä läheisyydessä ei sijaitse parkkipaikkoja.

Julkinen liikenne

Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ja asemat ovat:

Metro – Sörnäinen
Bussit – Suvilahti ja Sörnäinen (M)
Raitiovaunu – Käenkuja ja Sörnäinen (M)

HSL järjestää lisäliikennettä festivaaliviikonlopun aikana. Metro liikennöi perjantaina 11.8. ja lauantaina 12.8. kaksi tuntia normaalia pidempään, kymmenen minuutin vuorovälein. Metron viimeiset lähdöt Sörnäisten asemalta kulkevat perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä seuraavasti:

Matinkylään ja Tapiolaan klo 01.21
Vuosaareen klo 01.23
Mellunmäkeen klo 01.34

Metron lisäksi ajetaan Herttoniemestä lisäliikennettä Laajasalon liityntälinjalla 84 klo 24 jälkeen: 0.06, 0.26, 0.46, 1.06, 1.26 ja 1.46.

Myös yöbussit kulkevat noin viiden minuutin välein Suvilahdesta ja Sörnäisistä, normaalin aikataulun mukaisesti.

Tarkempaa tietoa julkisista kulkuneuvoista ja reitit lähtöpisteestä Suvilahteen löydät HSL:n Reittioppaasta.

Julkisen liikenteen matkaliput voit ostaa monella tavalla:

  • HSL-sovellus tarjoaa HSL:n matkaliput, Reittioppaan ja juuri sinulle kohdennetun liikennetiedon yhdessä sovelluksessa. HSL-sovelluksen voit ladata maksutta Android- ja iPhone –älypuhelimiin täältä.
  • Voit myös tilata vuorokausilippuja (1-7 vrk) etukäteen HSL:n verkkokaupasta.
    Huomaathan, että toimitusaika on 5-10 arkipäivää tilatusta määrästä riippuen.
  • Lippuautomaateista, pysäköintiautomaateista, R-kioskilta (vuorokausiliput) ja metroasemien lipunmyyntiautomaateista. Lisätietoja lippujen ostosta täältä.

Pyöräparkki

Polkupyörällä saavut helpoiten festivaalialueelle. Suomen suurimpiin pyöräparkkeihin lukeutuva Flow Festivalin pyöräparkki on ilmainen festivaalin kävijöille, ja se sijaitsee Sörnäisten rantatiellä, pääsisäänkäynnin ja Merihaan välissä. Pyöräparkin rakentaa tänä vuonna Mall of Tripla, 2019 Pasilaan avautuva polkupyöräilijoiden tarpeisiin optimoitu kauppakeskus. Huom! Pyöräparkki ei ole vartioitu eikä Flow Festival vastaa sinne jätetyistä pyöristä.

Taksi

Taksin voi tilata numerosta 0100 0700.

Tilapäinen taksitolppa sijaitsee rannekkeenvaihtopisteen läheisyydessä Sörnäisten Rantatien toisella puolen. Huomaathan erityisesti taksisovelluksia käyttäessäsi, että Suvilahteen ei voi tilata takseja ja että kaikki alueen taksit lähtevät tilapäiseltä taksitolpalta.

Mikäli käytät taksisovelluksia tai muita kuin Taksi Helsingin taksipalveluita (esim. Uberia), huomioithan että pysähtyminen Sörnäisten Rantatiellä tai festivaalin välittömässä läheisyydessä ei ole mahdollista.