Saapuminen

Festivaalialue sijaitsee Suvilahdessa, lähellä Helsingin keskustaa, ja kannustammekin festivaalialueelle tulemista julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

Katuosoite: Parrukatu, 00540 Helsinki.

Festivaalialueen keskeisen sijainnin vuoksi festivaalin välittömässä läheisyydessä ei sijaitse parkkipaikkoja.

Julkinen liikenne

Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle metrolla, bussilla tai raitiovaunulla. Festivaalialue sijaitsee HSL:n AB-vyöhykkeellä. Huomaathan, että HSL:n matkalippua ei voi ostaa pelkälle A-vyöhykkeelle vaan tarvitset joko AB-; ABC- tai ABCD-lipun saapuessasi festivaalille joukkoliikenteellä. Lue lisää vyöhykkeistä.

Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ja asemat ovat:

Metro – Sörnäinen ja Kalasatama
Bussit – Suvilahti ja Sörnäinen (M)
Raitiovaunu – Sörnäinen (M), Lintulahti, Helsinginkatu ja Kaarlenkatu

Tarkempaa tietoa julkisista kulkuneuvoista ja reitit lähtöpisteestä Suvilahteen löydät HSL:n Reittioppaasta.

Julkisen liikenteen matkaliput voit ostaa monella tavalla:

HSL-sovellus tarjoaa HSL:n matkaliput, Reittioppaan ja juuri sinulle kohdennetun liikennetiedon yhdessä sovelluksessa. HSL-sovelluksen voit ladata maksutta Android- ja iPhone –älypuhelimiin täältä. Matkalippuja voi ostaa myös lippuautomaateista, R-kioskilta sekä HSL:n palvelupisteiltä. Lisätietoja lippujen ostosta täältä.

Mikäli saavut Flow’hun pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, suosittelemme saapumaan junalla.

Pyöräparkki

Polkupyörällä saavut helpoiten festivaalialueelle. Suomen suurimpiin pyöräparkkeihin lukeutuva Flow Festivalin pyöräparkki on ilmainen festivaalin kävijöille. Huom! Pyöräparkki ei ole vartioitu eikä Flow Festival vastaa sinne jätetyistä pyöristä.

Redi pysäköinti

Mikäli saavut autolla, Kalasataman kauppakeskus Redistä löytyy festivaalialuetta lähin pysäköintihalli.

Katuosoite: Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki.

Lue lisää Redin pysäköinnistä täältä.

Taksi

Taksin voi tilata numerosta 0100 0700.

Väliaikainen taksitolppa ja taksien kääntöpaikka löytyy Lintulahdenkujalta, pyöräparkkia vastapäätä. Huomaathan erityisesti taksisovelluksia käyttäessäsi, että Suvilahteen ei voi tilata takseja ja että kaikki alueen taksit lähtevät tilapäiseltä taksitolpalta.

Mikäli käytät taksisovelluksia tai muita kuin Taksi Helsingin taksipalveluita (esim. Uberia), huomioithan että pysähtyminen Sörnäisten Rantatiellä tai festivaalin välittömässä läheisyydessä ei ole mahdollista.

Lue invataksien noutopisteistä täältä.