⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Rannekkeenvaihto

Tänä vuonna KAIKKI liput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Rannekkeenvaihtopisteet

Rannekkeenvaihto- ja akkreditointipisteitä on tänä vuonna kaksi. Pisteet sijaitsevat Suvilahdessa festivaalialueen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, osoitteessa Sörnäisten rantatie 22, sekä Lasipalatsin aukiolla Helsingin keskustassa. Vaihdathan lippusi rannekkeeseen ennakkoon, mikäli mahdollista! Etenkin iltaisin rannekkeenvaihtopisteet voivat ruuhkautua. Rannekkeita voi lisäksi vaihtaa torstai-iltana Flow X Marski Summer Clubilla. Lisätietoa alempana!

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin rannekkeenvaihtopiste Suvilahdessa (kartta) sijaitsee pääporttien läheisyydessä, osoitteessa Sörnäisten rantatie 22. Myös akkreditointipisteet sijaitsevat tällä alueella. Festivaalin varsinaisella pääportilla EI siis ole rannekkeenvaihtoa. Huolehdithan, että olet vaihtanut lippusi rannekkeeseen ennen kuin saavut pääportille. Rannekkeenvaihto Suvilahden pisteessä alkaa torstaina.

Lasipalatsin aukion rannekkeenvaihtopisteellä (kartta) voi vaihtaa lipun rannekkeeseen keskiviikosta perjantaihin. Lasipalatsin aukion rannekkeenvaihtopisteellä ei ole lipunmyyntiä.

Rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin lähistö, Suvilahti 

to 11.8. klo 14–20
pe 12.8. – la 13.8. klo 12–01
su 14.8. klo 12–23:30

Osoite: Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki.

Lasipalatsin aukio, Helsingin keskusta 

ke 10.8. klo 10–20
to 11.8. klo 10–20
pe 12.8. klo 10–20
Osoite: Lasipalatsin aukio, 00101, Helsinki

Flow X Marski Summer Club

Rannekkeenvaihto on nyt mahdollista myös Flow X Marski Summer Clubin yhteydessä to 11.8. klo 19-22. Klubilla on soittamassa Flow´n ohjelmaryhmässäkin vaikuttava Harvest.

Huomioitavaa rannekkeenvaihdosta

  • Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.
  • Ranneke on henkilökohtainen, joten sitä ei voi jakaa toisen henkilön kanssa ja sen tulee pysyä ranteessa koko voimassaoloajan.
  • Lipussa lukee tilaajan nimi, mutta nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Täten lipun voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö.
  • Festivaali on K-18, joten varaudu todistamaan ikäsi virallisella henkilöllisyystodistuksella.
  • Lippuja ei voida yhdistää eri lipputyypin rannekkeeksi, sillä ylimääräisiä rannekkeita ei ole. Esimerkiksi siis kahden ja yhden päivän lippuja ei voida vaihtaa yhdeksi kolmen päivän rannekkeeksi.