✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL

Rannekkeenvaihto

Tänä vuonna KAIKKI liput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Rannekkeenvaihtopisteet

Rannekkeenvaihto- ja akkreditointipisteitä on tänä vuonna kaksi. Pisteet sijaitsevat Suvilahdessa festivaalialueen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, noin 200 metriä ennen pääportteja sekä Helsingin Rautatientorilla. Vaihdathan lippusi rannekkeeseen ennakkoon, mikäli mahdollista! Etenkin perjantai-illasta rannekkeenvaihtopisteet voivat ruuhkautua.

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin rannekkeenvaihtopiste Suvilahdessa (kartta) sijaitsee noin 200 metriä ennen festivaalin pääportteja Sörnäisten Rantatiellä. Myös akkreditointipisteet sijaitsevat tällä alueella. Festivaalin varsinaisella pääportilla EI siis ole rannekkeenvaihtoa. Huolehdithan, että olet vaihtanut lippusi rannekkeeseen ennen kuin saavut pääportille. Rannekkeenvaihto Suvilahden pisteessä alkaa torstaina.

Rautatientorin rannekkeenvaihtopisteellä (kartta) voi vaihtaa lipun rannekkeeseen torstaina ja perjantaina, jolloin pisteellä myös myydään lippuja, mikäli niitä on vielä jäljellä. Rautatientorin kutsuvieraiden ja lehdistön akkreditointipiste on auki jo keskiviikkona, mutta huomaathan, että yleisörannekkeenvaihto ja mahdollinen lipunmyynti alkaa vasta torstaina.

Rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin lähistö, Suvilahti (kartta)

To 9.8. 14-20
Pe 10.8. 12-01
La 11.8. 12-01
Su 12.8. 12-23.30

Helsingin Rautatientori (kartta

Ke 8.8. 10-20 (Vain akkreditoituneille – ei yleisörannekkeenvaihtoa!)
To 9.8. 10-20
Pe 10.8. 10-20

Huomioitavaa rannekkeenvaihdosta

  • Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.
  • Ranneke on henkilökohtainen, joten sitä ei voi jakaa toisen henkilön kanssa ja sen tulee pysyä ranteessa koko voimassaoloajan.
  • Lipussa lukee tilaajan nimi, mutta nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Täten lipun voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö.
  • Lippuja ei voida yhdistää eri lipputyypin rannekkeeksi, sillä ylimääräisiä rannekkeita ei ole. Esimerkiksi siis kahden ja yhden päivän lippuja ei voida vaihtaa yhdeksi kolmen päivän rannekkeeksi.