✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL

MyHelsinki

Merellinen ja vehreä Helsinki on kauneimmillaan kesäisin. Tutustu Helsinkiin kävellen, veneellä tai pyörällä. Retki lähisaariin, lounaalle kortteliravintolaan, visiitti vilkkaalle kirpputorille vai rentoa puistohengailua? Helsinki tarjoaa puitteet kaikelle. Nappaa talteen Flow’n vinkit kaupungin todellisen potentiaalin löytämiseen alta ja jatka tutkimusmatkaa #myhelsinki-tägiin Instagramissa.

Majoittuminen

Helsinki tarjoaa sekä edullisia hostelleja että asumisen luksusta. Varaa matkapakettisi suoraan Flow’n matkapakettisivulta tai katso alla olevat linkit löytääksesi Helsingin parhaat hotellit, hostellit ja muun majoituksen.

ETSI MIELEINEN MAJOITUS:

Helsinki hotels
Trivago
Airbnb

TripAdvisor

 

Saaret ja viheralueet

Helsinkiä ympäröivät monet luonnonkauniit saaret, joihin pääsee kaupungin keskustasta hetkessä. Tutustu historiallisen Suomenlinnan jylhään merilinnoitukseen ja vehreisiin maisemiin. Matkan varrella kannattaa pysähtyä sympaattiselle Lonnan saarelle, joka tarjoaa ravintolan ja vohvelikahvilan antimien lisäksi erinäisiä tapahtumia. Myös hiljattain yleisölle avattu Vallisaari on erinomainen retkeilykohde monimuotoisen luontonsa ansiosta. Parhaat uimarannat löydät helsinkiläisten suosituimmasta kesäsaaresta, Pihlajasaaresta.

Jos mielit pysyä kuivalla maalla, Helsinki tarjoaa sinulle laajan kattauksen kauniita puistoja, joissa nauttia kiireettömästä meiningistä.

Lisää Helsingin nähtävyyksiä löydät My Helsinki -sivustolta.


Kuva: © Tommi Kortesniemi / Lonna

Klubit ja baarit

Rennosta yöelämästä ja laadukkaasta musiikista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Kallion legendaariseen klubikompleksiin, johon kuuluu Kaiku, Siltanen ja Kuudes Linja. Myös keikkoja ja tapahtumia järjestävä, Vallilan tehdasalueella toimiva Ääniwalli on ehdottomasti tsekattavan arvoinen paikka.

Lisää Helsingin klubeja ja baareja löydät My Helsinki -sivustolta.

Ravintolat ja kahvilat

Helsingistä löytyy luonnollisesti myös valtavasti loistavia ravintoloita sekä hurmaavia kahviloita. Kokeile Flow’n omia suosikkeja ja tutustu Helsingin kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Alfons Pizza
Bronda
The Cock
Döner Harju
Farang
Grotesk
Grön
Holiday
Jackie
Juuri
Kortteli-ravintolat
Lie Mi
Pontus
Putte’s
Sandro
Soi Soi
Yes Yes Yes

Lisää Helsingin ravintoloita löydät My Helsinki -sivustolta.

Mikäli olet hyvää kahvikupillista vailla, Flow suosittelee kääntymään näiden hurmaavien paikkojen puoleen:

Brooklyn Cafe & Bakery
Good Life Coffee
Ihana Kahvila

Cafe Regatta
Cafe Sävy

Lisää Helsingin kahviloita löydät My Helsinki -sivustolta.

Kuva: © Jussi Hellsten / Helsinki Marketing

Ostokset

Mikäli haluat ostoksille, Design District Helsinki-sivustolta löydät monia mielenkiintoisia suomalaista designia edustavia putiikkeja Punavuoren alueelta. Esimerkiksi TRE-konseptikaupasta aivan Helsingin ydinkeskustasta löydät suuren valikoiman suomalaista suunnittelua saman katon alta.

Lisää ostospaikkoja löydät My Helsinki -sivustolta.

Kirpputorit ja vintagekaupat

Helsingissä on myös useita valloittavia vintagekauppoja. Suosittelemme vierailemaan esimerkiksi näissä Kallion alueen vintagehelmissä; SOUL Vintage tai Frida marina.

Vintagekauppojen lisäksi Helsingissä on hyviä kirpputoreja. Jos viihdyt kirpputorien hulinassa, tsekkaa ainakin helsinkiläisten ikisuosikki, Hietalahden kirpputori. Samalla voit tutustua myös ihastuttavaan Hietalahden kauppahalliin, joka on pullollaan erilaisia ravintoloita ja kahviloita.

SOUL Vintage. Kuva: © Jussi Hellsten / Helsinki Marketing

Yleiset saunat

Helsingistä löytyy useita saunoja kaupunkilaisten yleiseen käyttöön. Vasta avattu, näyttävän arkkitehtoninen Löyly tarjoaa upeat puitteet saunomiseen ja terassilla nautiskeluun. Myös vapaaehtoisvoimin rakennettu, kaikille avoin ja ilmainen Sompasauna on ehdottomasti kokemisen arvoinen rantasauna.

Muuta koettavaa

Jos Flow’n ikimuistoinen meininki kattaa vain osan lomastasi pääkaupunkiseudulla, muutamia tutustumisen arvoisia paikkoja ovat ainakin Teurastamo, Torikortteli ja Rupla.

Teurastamo. Kuva: © Jussi Hellsten / Helsinki Marketing

Kuvat:
© Helsinki Marketing / Lauri Rotko
© Visit Finland / Julia Kivelä
© City of Helsinki / Riku Pihlanto
© Helsinki Marketing / Eetu Ahanen
© Helsinki Marketing / Suomen ilmakuva