Takaisin artisteihin

U-HaulXGarden

X Garden
20:00
15:30

Club U-Haul on kolmen ystävän Wekesan, Trabelsin ja Suinnerin perustama klubi ja bilekonsepti. Wekesa on tunnettu DJ ja tanssija, joka on kehittänyt Helsingin klubiskeneä tuottamalla mm. Mellow Yellow Club- ja Club U-Haul -tapahtumia. Meriam Trabelsi ja Caroline Suinner muodostavat Pehmee-kollektiivin, joka on omistautunut parantamaan kulttuuritiloja sekä herättämään ja käsittelemään tunteita musiikin välityksellä yhdistellen MC:n ja hostauksen käytäntöjä.

Club U-Haulin tehtävänä on palvella yhteisöään ja juhlistaa ruskeaa ja mustaa queer-kulttuuria. Se syntyi kahdesta tarpeesta: kuulla amapianoa ja olla lesbo klubilla. U-Haul on pyyntö sitoutua hyviin viboihin, turvallisempaan bailaamiseen ja vallankumouksellisiin tanssilattioihin. Club U-Haul kannustaa ihmisiä pitämään silmällä sitä miten paljon ja milloin marginalisoitujen identiteettien ulkopuoliset vierailijat ottavat tilaa kollektiivin klubilla.

DJ Wekesa on kuusi vuotta soittanut helsinkiläinen DJ ja yksi U-Haulin perustajajäsenistä. Hän soittaa seteissään amapianoa, afrobeatsejä, dancehallia,hip hoppia, R&B:tä ja queer-anthemeitä. Wekesa on sosiaalisesti taitava soittaja, joka lukee tanssilattiaa tarjoillen yllätyksiä ja omaa vahvaa näkemystä. Hän on tehnyt yli kymmenen vuotta töitä dancehall-skenen ja -musiikin edistämiseksi Helsingissä ja Suomessa. Läpi DJ-uransa Wekesa on myös edistänyt turvallisempien tilojen käytäntöjä Helsingin klubiskenessa muun muassa osana Mellow Yellow Clubia ja Club U-Haulia.

Caroline Suinner on monitieteinen taiteilija, joka on tullut tutuksi intersektionaalisuuteen ja representaatioon keskittyneistä projekteista. Hänen työuransa kattaa performatiivisia ja visuaalisia taideprojekteja, joissa turvallisuuden ja vapautumisen risteymien tutkiminen on keskiössä. Suinner opettelee hyväksymään epätäydellisyyttä ja luomaan tasapainoa kaoottisessa todellisuudessa.

Meriam Trabelsi on helsinkiläinen monialainen taiteilija, kulttuurityöläinen ja MC. Turvallisuuden tutkiminen ja työstäminen on ollut hänen työskentelyssä keskiössä muun muassa Club U-Haulin muodossa. Trabelsi suhtautuu intohimoisesti BIPOC-queerien vapautumiseen ja iloon, kunnon bassoon ja astrologiaan. Hänen vastikään löytämänsä rakkaus DJ:yttä kohtaan haastaa ja inspiroi häntä jatkuvasti. Tanssilattialla löydät hänet todennäköisesti sheikkaamasta keskellä tanssirinkiä.