Takaisin artisteihin

U-HaulResidentLineUp

X Garden
15:29

Club U-Haulin konseptiin kuuluu olennaisesti Resident Line Up eli “The Good Party People” ja turvallisemman tilan hostit. Klubin Resident Line Up koostuu joukosta tanssijoita ja poikkitieteellisiä taiteilijoita, jotka nostavat klubin tunnelmaa, ja turvallisemman tilan hostit varmistavat jokaisen bilettäjän viihtyvyyden, toivottaen kunkin osallistujan tervetulleeksi tilaan omana itsenään.

Sasha Rockstar

Sasha tunnetaan suomalaisessa muotiskenessä suunnittelija ja moniosaajana. Hän on suunnitellut gaalamekkoja ja stailannut useita suomalaisia artisteja. Hänet tunnetaan myös ballroom-piireissä nimellä Sasha Ninja ja hän kävelee balleissa ympäri maailmaa.

Awa Sowe

Awa Sowe on itseoppinut, intohimoinen ja kulttuuriorientoitunut tanssija. Hänet tunnetaan twerkbisneksestään Twercturesta, jonka myötä hän opettaa twerk-liikettä ja -kulttuuria ympäri Suomen. Awa on myös esiintyvä taiteilija, joka rakastaa luoda intiimejä ja paljaita performansseja.

Ajak Majok

Ajak Majok on monialainen taiteilija, jonka intohimo liikettä, musiikkia ja hetkiä kohtaan muuntuu elokuvaksi.

DHQ Aino

Aino on tanssija Helsingistä, joka on omistanut viimeiset kymmenen vuotta elämänsä rakkaudelle dancehallille. Aino kruunattiin suomalaisen dancehallin kuningattareksi vuonna 2017. Hän on tanssinut, sheikannut pyllyään ja tehnyt hyppyspagaatteja eri taiteilijoiden lavoilla, kilpailuissa, klubeilla, elokuvassa ja jopa taidegallerioissa. Hän on suomalaisen dancehall-ryhmä Bubblin’ crew:n jäsen, joka tunnetaan karismastaan sekä wining & shaking -kyvyistään.

Siham Sheikh

Siham Sheikh on helsinkiläissyntyinen somalitaustainen queer ja olennainen osa U-Haul -kokemusta. Sihamin tarttuva ilo ja esimerkillinen bile-energia generoi ympärilleen ehdotonta sähköä. Siham kanavoi luovaa energiaansa meikkitaiteilijana muun muassa musiikkivideoissa, mainosproduktioissa ja makuuhoneessaan.

Nadya Farghaly

Nadya on elokuvaaja ja vogue-tanssija. Hän aloitti voguen parissa yli vuosikymmen sitten ja on ollut aktiivinen hahmo ballroom-piireissä useita vuosia. Hän on kävellyt balleissa ja voittanut pääpalkintoja sekä paikallisesti että kansainvälisesti niin pääkategoriassaan vogue femissä kuin sex sirenissa. Hän on opettanut ja järjestänyt tapahtumia, ja on Kiki House of Angelsin äiti Suomessa.

Selma Fikerte

Selma Kauppinen on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen Konservatoriosta 2017. Siitä lähtien hän tehnyt monipuolisesti esiintyjän ja tanssijan töitä esittävän taiteen kentällä. Selma saa kiksejä tiloista ja tapahtumista, jotka onnistuvat tuomaan yhteen erilaisia ihmisiä. Yhteisöt ja yhteys ihmisten välillä ovatkin hänen lempiaiheitaan sekä tieteessä että taiteessa.

Marika Peura

Marika Peura on helsinkiläinen freelance-koreografi, tanssija ja esiintyjä. Hän työskentelee monialaisesti tanssin, nykyperformanssin ja kaupallisen alan parissa. Marikan tanssitausta on katu- ja klubitanssikulttuureissa, kuten freestyle-hiphopissa, housessa ja waacking-tanssissa. Ne heijastuvat hänen taiteellisessa työskentelyssään ja suhteessaan liikkeeseen. Marika on valmistunut tanssijaksi ja koreografiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta, tehden Erasmus-opintoja myös HZT:n Dance, Context, Choreography -ohjelmassa.

Kaisa Nieminen

Kaisa Nieminen on Helsingissä asuva freelance-tanssija, koreografi, esiintyjä ja räppäri. Hänen taustansa on katu- ja klubitanssikulttuureissa, mikä heijastuu myös hänen taiteellisessa työskentelyssään ja suhteessaan liikkeeseen. Kaisa rakastaa cyphereita, freestailausta, tanssimista muiden kanssa ja tanssikulttuurien ja -historian opiskelua. Kaisa on valmistunut koreografiksi Inter-University for Dance Berlinistä (HZT) ja työskentelee tanssin ja nykyperformanssin aloilla.

Calvin

“Yksi keräilyesine muiden joukossa”

Kai Aida

Kai Aida on suomalais-guinealainen Helsingissä vaikuttava monialainen taiteilija. Kain tavoite on nostaa yhteisöä, jonka tuntee läheiseksi. Hän tutkii tapoja ottaa ja luoda lisää tiloja bipoc-queer-transyhteisölle ja ilmaista itseään radikaalisti queerina taiteilijana. Club U-Haul on yksi niistä tiloista, joissa Kai saa olla olemassa vapaasti omana itsenään – jossa voi vapauttaa energiaa, ilmaista itseään ja parantua yhdessä yhteisönä. Kai Aida on myös aktiivinen ballroom-yhteisön jäsen.

Angel

Angel on sukupuolinormeja rikkova queer-esiintyjä Helsingistä, joka haluaa inspiroida ihmisiä kertomalla tarinoita. Angelin esitykset sisältävät seksikästä ja campia tarinankerrontaa pehmeällä otteella.

Tyson Blu

Tyson Blu on ainutlaatuinen lupaava taiteilija, joka tuo lavalle uniikkeja performansseja ja mahtavaa energiaa. Kesällä EP:nsä julkaisevan Tyson Blun tarttuvassa musiikissa on vaikutteita afrosta ja R&B:stä. Ikonisen House of Ninjan jäsen Tyson Blu on taiteilija, jota kannattaa pitää silmällä.