Takaisin artisteihin

Malla

Black Tent
19:20

Malla Malmivaara, taiteilijanimeltään Malla, tunnetaan paitsi palkittuna näyttelijänä, myös artistina, joka on viime vuosina noussut suomenkielisen klubimusiikin uudistajaksi. Vuonna 2021 julkaistu debyyttialbumin Malla yhdisti housea, discoa ja elektropoppia tuoreella tavalla, nostaen Mallan kerta heitolla indiemusiikin ystävien tietoisuuteen Suomessa. Helsingin Sanomien “vakuuttavaksi” kehuma debyytti nousi korkealle monilla vuoden parhaiden levyjen listoilla.

Mallan musiikki tunnetaan minimalistisesta ja vaihtoehtoisesta lähestymistavastaan. Kappaleet saavat tanssimaan niin klubeilla, festivaalilavoilla kuin radiossa soidessa. Ahkera keikkailu ja vuonna 2023 julkaistu kakkosalbumi Fresko ovat syventäneet Mallan asemaa kotimaisen elektronisen ja klubimusiikin syvällisenä ja rytmejä rikastavana visionäärinä.

Vuoden 2024 Flow’sa Malla esittelee uransa uuden suunnan ja soittaa yhtyeensä kanssa kappaleita tulevalta kolmosalbumiltaan. Malla kertoo Flow-esiintymisensä olevan enemmäin kuin vain konsertti; visuaalisen performanssin aikana lavalla nähdään Mallan lisäksi monia vieraita ja koko elämystä kuratoi mystisesti yksi Suomen elektronisen musiikin kiinnostavimmista pioneereista.