Takaisin artisteihin

L'Imperatrice

L’Impératrice on ranskalainen sensaatio, joka luo musiikkia sekoittaen poppia, nu-discoa, soulia ja elektroa. Vuonna 2012 perustettu pariisilaisyhtye on noussut hyväntuuliseksi kulttisuuruudeksi, jonka suosituimpia kappaleita striimataan kymmeniä miljoonia kertoja. L’Impératricen musiikki on kuin sekoitus Daft Punkin orgaanisempaa puolta ja tupakantuoksuisia 70-luvun pariisilaisdiskoja.

Yhtyeen vastustamaton groove, hyväntuulinen aurinkoisuus, retrofuturistinen haikeus, ajaton popnerous ja sympaattisen yksinkertainen tuotanto valloittavat kuulijan euforiseen tanssiin ja positiivisuuden kierteeseen.

L’Impératricen sielukkuuden salaisuus piilee sen jäsenissä: Charles Dugros de Boisseguinin kosketinsoittimissa, Hagni Gwonin vintage-syntetisaattoreissa, David Gauguén groovaavissa bassolinjoissa, Achille Trocellierin kitarariffeissä, Tom Daveaun rytmikäsittelyssä ja Flore Benguiguin lumoavassa laulussa. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä vuonna 2012 ja on uransa aikana esiintynyt monilla maailman merkittävimmillä festivaaleilla, kuten Coachellassa.