Takaisin artisteihin

Fredagain..

Main Stage
22:30

Fred again.., oikealta nimeltään Fred Gibson, on brittiläinen musiikintekijä, tuottaja, DJ ja elektronisen musiikin huippunimi, jonka ura on ollut kukoistavaa nousukiitoa. Esiintyessään vuoden 2022 Flow Festivalilla ääriään myöten täydelle Red Arenalle, Fred Again oli juuri nousemassa maailman kiinnostavimmaksi elektronisen musiikin artistiksi. Artisti on sittemmin esiintynyt maailman suurimmilla lavoilla, ja ollut pääesiintyjänä legendaarisella Coachella-festivaalilla yhdessä ystäviensä Skrillexin ja Four Tetin kanssa.

Fred againin suurimmat hitit ovat striimanneet jo yksin Spotifyssa reippaasti yli sata miljoonaa kertaa. Gibson on myös arvostettu biisinkirjoittaja ja tuottaja, jonka käsialaa kuullaan muun muassa Ed Sheeranin, Stormzyn, Brian Enon, BTS:n ja Romyn levyillä.

Vastikään Grammy-ehdokkuudella huomioitu Fred again on löytänyt omaleimaisen ja monipuolisen tyylin, joka yhdistelee elektronisen musiikin eri genrejä ainutlaatuiseksi äänimaailmaksi. Tämän ansiosta hän erottuu selvästi genrensä taiteilijoiden joukosta. Hän on jo nyt yksi elektronisen musiikin kirkkaimmista tähdistä ja saattaa olla tiellä jopa koko sukupolvensa ääneksi.