Takaisin artisteihin

EgeZulu&Orchestre

Main Stage
16:30

Suomenkielisen afrotrapin kultakimpale Ege Zulu löi läpi vuoden 2022 YleX Läpimurto -voitolla ja kultaa striimanneella debyyttialbumillaan Swengari. Tämä Roihuvuoresta ponnistava artisti on taituri yhdistämään räppiä ja afropoppia, luoden ainutlaatuista ja tarttuvaa soundia. Egen toinen albumi Oi maamme Helsinki (2022) vakiinnutti hänen paikkansa Suomen musiikkikartalla ja siitä lähtien tahti on vain kiihtynyt. Kappaleet, kuten platinaa striimannut Valmiina Futaa, ovat osoitus hänen kyvystään luoda hittejä.

Ege tunnetaan mukaansatempaavan energisistä live-esiintymisistään, ja Flow’ssa hän esiintyy ennennäkemättömällä kokoonpanolla Ege Zulu & Orchestre. Isolle live-kokoonpanolle sovitettu show vie Ege Zulun esiintymisen täysin uudelle tasolle.

Yhteistyöt kotimaisten huippuartistien, kuten Gettomasan ja JVG:n, kanssa ovat vain lisänneet Egen suosiota. Tänä vuonna julkaistavan kolmannen albumin Mammanpoika singlet 100 kg kukkia ja Oikee mies ovat striimanneet jo miljoonia. Isot hitit, kuten yhdessä Behmin kanssa tehty Tunnista tuntiin, saavat Ege Zulun musiikin ystävät odottamaan, mitä tämä afrotrapin ja R&B:n tähti seuraavaksi tekee.