Takaisin artisteihin

AURORA

Silver Arena
00:00

Norjalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja AURORA, eli Aurora Aksnes, on monipuolinen lahjakkuus ja kansainvälinen tähti. Vuoden 2015 debyytti-EP:llä Running With The Wolves komeetan lailla suosioon nousseen laulajan kappaleita on striimattu pitkälti yli 3 miljardia kertaa ja hän on myynyt yli miljoona albumia. Vuonna 1996 syntynyt norjalainen on ehtinyt uransa aikana konsertoida ympäri maailmaa ja esiintyä muun muassa Oscar-gaalassa, missä hän esitti Frozen 2 -elokuvaan tehdyn hitin Into The Unknown.

Uuden ajan eteerisen ja tunnelmallisen popmusiikin äänenä tunnettu Aurora kulkee valtavirran etujoukoissa, mutta vahvoja omia polkujaan raivaten. Rinnallaan Auroralla kulkee hänen maailmanlaajuinen ja poikkeuksellisen omistautunut fanikuntansa, joka tunnetaan nimellä “Warriors & Weirdos”.

Auroran odotettu neljäs albumi What Happened To The Heart? julkaistaan kesäkuussa 2024. Hän on kuvannut albumia uransa henkilökohtaisimmaksi ja katartisimmaksi projektiksi. Aurora on tuottanut levyn yhdessä läheisen yhteistyökumppaninsa Magnus Skylstadin sekä muusikoiden Ane Brunin, Matias Tellezin, Tom Rowlandsin (The Chemical Brothers), Chris Greattin ja Dave Hamelinin kanssa.