⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin artisteihin

AfroSundayDJs

Champagne Bar & Lounge
21:30
19:45
18:00
16:20
14:45
13:00

Afro Sunday on Suomen suurin afrikkalaisen ja afro-karibialaisen musiikin viikottainen klubi-ilta. Musiikkilinja ulottuu afrobeatsista amapianoon, dancehalliin, socaan sekä lukuisiin muihin tyyleihin. DJ Goodbloodin, DJ Nicen, DJ Hermannin ja MC Mad Icen isännöimää sunnuntai-iltojen kestosuosikkia on järjestetty Helsingissä lukuisilla eri klubeilla. Tänä kesänä klubi toimii Apollon terassilla.

DJ Hermanni on monipuolinen DJ, promoottori ja tuottaja, joka on soittanut yli 20 vuoden ajan trooppisia soundeja kuten afrobeatia, reggaetonia, dancehallia, socaa ja afrohousea. DJ Hermanni toimi DJ:nä yli 15 vuoden ajan Bassoradiossa ja on ollut mukana järjestämässä lukuisia pitkäikäisiä klubeja Helsingissä, kuten Fiesta Latina, Uptown Friday, Ghetto Blaster and Kuningassoundi. Lisäksi hän on lämmitellyt muun muassa Malumaa, CNCO:ta, Sean Paulia, Kelisiä, Cooliota ja Burna Boyta ja soittanut suurilla klubeilla ja festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Facebook

Instagram

DJ Goodblood on suomalainen DJ, joka tunnetaan afrobeatin soittamisesta jo 10 vuoden ajan. Hän on lisäksi yksi helsinkiläisten Afro Sundayn, Uptown Fridayn ja Fiesta Latina -klubien järjestäjä.
DJ Goodblood on soittanut useissa yhteyksissä Suomessa ja ulkomailla, ja häntä pidetään erityisesti uuden musiikin ja trendien esittelijänä aina amapianosta afropopiin ja socasta reggaetoniin. Aiemmin DJ Goodblood on tuonut uutta musiikkia kuulijoille radio-DJ:na juontaessaan Boom Shakalaka -radio-ohjelmaa Bassoradion taajuuksilla.

Facebook

Instagram

DJ Nicen erikoisuuksiin kuuluu urbaani musiikki kuten hiphop, R&B, trap, afrobeat ja dancehall. Nice on soittanut lukuisilla klubeilla Suomessa ja maailmalla sekä lämmitellyt muun muassa Jason Deruloa, Burna Boyta, Lloyd Banksia ja Gyptiania. Hän työskentelee lisäksi promoottorina ja on tuonut Suomeen useita tähtiä Burna Boysta Lloyd Banksiin ja Stonebwoyhin.
DJ Nice on legendaarisen hiphop ja R&B -klubi GLAMOURIN ja Suomen suurimman afrobeat-klubin AFROGLAMIN pääjärjestäjä. Hän on lisäksi yksi Afro Sunday -klubin jäsenistä.

Facebook

Instagram

Laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja Mad Ice on Itä-Afrikan yksi 2000-luvun alkupuolen tunnetuimmista tähdistä lukuisilla listahiteillään. Suomessa Mad Ice on edistänyt aktiivisesti maailmanmusiikin mainetta live-esiintymisillään, radiojuontajana, tapahtumajärjestäjänä sekä Afro Sunday klubin hostina.

Facebook

Instagram