⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Tietosuojaseloste

FLOW FESTIVAL TIETOSUOJASELOSTE

Flow Festival Oy (“Flow Festival”, “me”) käsittelee niin Flow Festivalin asiakkaiden kuin sovellustemme ja palveluidemme käyttäjien sekä www.flowfestival.com (“Verkkosivut”) kävijöiden henkilötietoja.

Tässä tietosuojaselosteessa sanalla “Palvelut” viitataan niin Verkkosivuihimme kuin Flow Festivalin tarjoamiin tuotteisiin, sovelluksiin ja palveluihin. Sanalla “Asiakas” ja “sinä” viitataan tässä tietosuojaselosteessa niin meidän kuin konserniyhtiöidemmekin asiakkaisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin sekä Palveluidemme käyttäjiin.

Jotkut palveluistamme saattavat olla erillisen tietosuojaselosteen alaisia. Jos erillinen tietosuojaseloste on voimassa tietyn palvelun yhteydessä, se julkaistaan kyseisen palvelun yhteydessä.

Tätä tietosuojaselostetta saatetaan ajoittain päivittää vastaamaan muuttunutta hyvää tietojenkäsittelytapaa tai muista vastaavista syistä. Tämänhetkisen version löydät Verkkosivultamme. Emme tee olennaisia muutoksia tietosuojaselosteeseen tai supista tässä tietosuojaselosteessa Asiakkaillemme myönnettyjä oikeuksia ilman erillistä ennakkoilmoitusta.

Tämä tietosuojaseloste koskee Flow Festivalin rekisterinpitäjänä suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

1. FLOW’N YHTEYSTIEDOT

Nimi: Flow Festival Oy
Y-tunnus: 1601850-4
Postiosoite: Vilhonvuorenkatu 11 B 11, 00500 Helsinki, Finland
Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 9 7531 560
Sähköpostiosoite: office AT flowfestival.com
www.flowfestival.com

Yhteyshenkilö: Susanna Hulkkonen, susanna AT flowfestival.com

2. KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN LÄHTEET

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot voidaan jakaa kahteen kategoriaan: Asiakastietoon ja Teknisesti kerättävään tietoon.

Asiakastieto

Asiakastieto on henkilötietoa, joka on tavallisesti kerätty suoraan sinulta. Keräämme Asiakkailtamme Asiakastietoa eri tavoin, esimerkiksi heidän rekisteröityessä MyFlow-palveluun, tilatessaan uutiskirjeen tai täyttäessään lomakkeita. Tällaisiin henkilötietoihin sisältyy:

  • nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • suosikeiksi merkitsemäsi artistit ja ravintolat MyFlow-sovelluksessa
  • markkinointiluvat ja -kiellot

Saatamme käsitellä myös muunlaista vapaaehtoisesti luovuttamaasi tietoa, kuten:

  • tietoa, jonka jaat ollessasi meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä

Saatamme saada myös kolmansilta osapuolilta (kuten lipunmyyjiltä) joitain yllä mainittuja Asiakastietoja, kuten nimesi, kotiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lipunmyyjät keräävät nämä tiedot ostaessasi lipun festivaaliin. Lisäksi yhdistäessäsi MyFlow-sovelluksen (”MyFlow”) käyttäjätilisi Facebookiin tai kirjautuessasi MyFlow-käyttäjätilillesi Facebookin kautta, Facebook jakaa kanssamme henkilötietojasi kuten profiilikuvasi, otoksen Facebook-kavereistasi sekä Facebook ID:si. Yhdistäessäsi MyFlow-käyttäjätilisi Google-tiliisi tai kirjautuessasi MyFlow-käyttäjätilillesi Googlen kautta, Google jakaa kanssamme henkilötietojasi, joita ovat tiliisi mahdollisesti yhdistetty nimi, sähköpostiosoite ja profiilikuva. Kirjautuessasi MyFlow-käyttäjätilillesi ”Sign in with Apple” -palvelun kautta, Apple saattaa jakaa kanssamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Teknisesti kerättävä tieto

Vaikka emme normaalisti käytäkään Teknisesti kerättävää tietoa yksilöidäksemme sinua, saatat olla joskus tunnistettavissa siitä joko suoraan tai Asiakastietoihin yhdistettynä. Tällaisissa tilanteissa Teknisesti kerättävää tietoa voidaan soveltuvan lain puitteissa pitää henkilötietona, joten myös me käsittelemme tällaista tietoa henkilötietona.

Saatamme automaattisesti kerätä seuraavanlaista Teknisesti kerättävää tietoa käyttäessäsi Palveluitamme:

Laitetieto. Keräämme seuraavat tiedot koskien Palveluiden käyttöön käyttämääsi teknistä laitetta:

  • laite ja laitteen tunnistusnumero, laitteen IMEI
  • maa, kaupunki
  • IP-osoite
  • selaimen tyyppi ja versio
  • käyttöjärjestelmä
  • internet-palveluntarjoaja
  • laitteesi mainostunniste
  • sijaintisi MyFlow-sovellusta käyttäessäsi. Sijaintia hyödynnetään, jotta voit paikantaa itsesi kartan avulla festivaalialueella ja jakaa sijaintisi ystävillesi.

Käyttötieto. Keräämme lisäksi Palveluidemme käyttöäsi koskevaa tietoa, jollaista on esimerkiksi:

  • Palveluiden parissa käyttämäsi aika
  • vuorovaikutus Palveluidemme kanssa
  • verkkosivu, jolta siirryit Palveluumme, sekä verkkosivu, jolle siirryit Palvelustamme
  • kellonajat ja päivämäärät, jolloin olet käyttänyt Palvelujamme
  • vierailemasi Palveluiden osiot
  • Palveluissa käyttämäsi hakusanat

Evästeet
Asiakkaiden vieraillessa Palveluissamme keräämme ja tallennamme sekä Teknisesti kerättävää tietoa että muuta tietoa useilla eri tavoilla, esimerkiksi evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla.

Evästeet ovat laitteeseesi lähetettäviä ja tallentuvia pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla pystymme tunnistamaan Palveluissamme vierailevat käyttäjät, parantamaan Palveluidemme käytettävyyttä sekä laatimaan yhdistelmätietoa kävijöistämme. Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi. Käytämme evästeitä räätälöidäksemme Palvelumme sekä tarjoamamme tiedot vastaamaan yksittäisten Asiakkaidemme tarpeita.

Lue lisää käyttämistämme evästeistä ja sosiaalisen median liitännäisistä täältä.

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUDELLISET PERUSTEET

Tarkoitus

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Palveluiden tarjoamiseksi (oikeudellinen peruste: sopimuksen täytäntöönpano ja oikeutettu etu)

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle käyttämiäsi Palveluita.

Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme, käytämme antamiasi tietoja vastataksemme esittämiisi kysymyksiin ja ratkaistaksemme Palveluissamme kohtaamasi ongelmat.

Täyttääksemme lainmukaiset velvoitteemme (oikeudellinen peruste: lainmukaisen velvoitteen täyttäminen)

Voimme käsitellä tietoja hoitaaksemme ja täyttääksemme lainmukaiset velvoitteemme. Saatamme käsitellä tietoja täyttääksemme esimerkiksi kirjanpitovelvoitteemme sekä antaaksemme tietoja toimivaltaiselle viranomaisille kuten veroviranomaisille.

Korvausvaatimusten käsittelyssä ja oikeusprosesseissa (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Flow Festival saattaa käsitellä henkilötietoja korvausvaatimusten käsittelyssä ja oikeusprosessien yhteydessä. Saatamme myös käsitellä tietoja ehkäistäksemme petoksia ja Palveluidemme väärinkäytöksiä sekä ylläpitääksemme keräämiemme tietojen, käyttämiemme järjestelmien sekä tietoverkon tietosuojaa.
Asiakasviestintään ja markkinointiin (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi ollakseen sinuun yhteydessä Palveluihimme ja niiden mahdollisiin muutoksiin liittyen. Myös sinulle suunnatussa Palveluiden markkinoinnissa käytetään henkilötietojasi.

Laadun parantamiseen ja trendianalyysin laatimiseen (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Saatamme käyttää Palveluiden käyttöäsi koskevia tietoja myös Palveluidemme laadun parantamiseen esimerkiksi analysoimalla muutoksia Palveluidemme käyttötavoissa. Varmistaaksemme sen, että Palvelumme vastaavat juuri sinun tarpeitasi, henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyiden toteuttamiseen. Mahdollisuuksien salliessa käytämme näissä tarkoituksissa ainoastaan yhdistelmätietoa, josta yksittäiset henkilöt eivät ole tunnistettavissa.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen pakottavan lainsäädännön mukaiset velvoitteensa sekä sopimusvelvoitteensa sinun sopimuskumppaninasi. Käsittelemme henkilötietojasi lisäksi oikeutetun etumme nojalla yritystoimintamme harjoittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä asiakassuhteidemme hoitamiseen. Kun päätämme käyttää tietojasi oikeudellisen etumme perusteella, punnitsemme omia etujamme suhteessa sinun yksityisyyden suojaasi, jonka huomioimme tarjoamalla sinulle esimerkiksi mahdollisuuden kieltäytyä helposti markkinointiviestinnästämme.

Palveluiden joissain osissa sinulta saatetaan pyytää suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn. Näissä tapauksissa sinulla on milloin tahansa oikeus perua aikaisemmin antamasi suostumus.

4. KANSAINVÄLISET TIETOJEN SIIRROT EUROOPAN ULKOPUOLELLE

Flow Festival säilyttää henkilötietojasi ensisijaisesti Euroopan talousalueen sisällä. Meillä on kuitenkin palveluntarjoajia ja toimintoja useissa maantieteellisissä sijainneissa. Näin ollen tietojasi saatetaan meidän ja palveluntarjoajiemme toimesta siirtää, tai niihin saattaa olla pääsy, myös Euroopan talousalueen tai Asiakkaan kotimaan ulkopuolisissa maissa.

Huolehdimme siitä, että Asiakkaidemme henkilötiedot suojataan asianmukaisella tavalla kaikissa niissä maissa, joissa niitä käsitellään. Palveluntarjoajiemme kanssa tekemiemme, EU:n komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden pohjalle perustuvien sopimusten sekä muiden tarkoituksenmukaisten suojatoimenpiteiden, kuten Privacy Shield -järjestelyn avulla pystymme varmistamaan asianmukaisen suojan Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin siirrettäville henkilötiedoille.

Flow Festival käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua uutiskirjeiden ja lehdistötiedotteiden lähettämiseen. Palvelu lähettää henkilötietoja (sähköpostiosoitteen) Euroopan unionin ulkopuolelle Amerikan Yhdysvaltoihin. Mainittuja tietoja voidaan myös välittää Googlen palvelimille Yhdysvaltojen sisällä.

5. VASTAANOTTAJAT

Jaamme henkilötietojasi ainoastaan Flow Festival -organisaation sisällä ja ainoastaan siten kuin on kohtuudella tarpeen tässä tietosuojaselosteessa esitettyjen käyttötarkoitusten perusteella.

Emme jaa henkilötietojasi Flow Festival -organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille, ellei joku seuraavista tilanteista ole käsillä:

Tietoja käytetään tässä tietosuojaselosteessa esitettyyn tarkoitukseen tai toimitetaan valtuutetulle palveluntarjoajalle

Siltä osin kuin meidän täytyy antaa kolmansille osapuolille pääsy henkilötietoihin pystyäksemme tarjoamaan Palveluitamme, annamme tällaisille kolmansille osapuolille tietosi käsiteltäviksi meidän puolestamme. Saatamme lisäksi antaa henkilötietosi puolestamme käsiteltäviksi tytäryhtiöillemme tai meille palveluja tarjoaville valtuutetuille palveluntarjoajille (mukaan lukien tietojen säilytys-, kirjanpito-, myynti- ja markkinointipalvelut).

Flow Festival on toteuttanut asianmukaiset sopimusoikeudelliset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaakseen, että kolmansien osapuolten käsitellessä tietojasi Flow Festivalin puolesta niitä käytetään ainoastaan tässä tietosuojaselosteessa eriteltyihin tarkoituksiin ja että niitä käsitellään voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisesti sekä antamiamme ohjeita, soveltuvia salassapitovelvollisuuksia sekä tarvittavia turvajärjestelyjä noudattaen.

Huomioithan kuitenkin, että antaessasi henkilötietojasi suoraan kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi linkin kautta, sovelletaan niiden käsittelyssä tämän kolmannen osapuolen omia tietosuojakäytäntöjä.

Tietoja käytetään oikeudellisissa tarkoituksissa tai oikeusprosesseissa

Saatamme jakaa henkilötietojasi Flow Festivalin ulkopuolisten kolmansien osapuolten kanssa, jos uskomme, että pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttö on kohtuudella tarpeen: (i) voimassaolevien lakien sekä asetusten ja/tai tuomioistuimen antaman määräyksen täyttämiseksi; (ii) väärinkäytösten, rikosten sekä teknisten häiriöiden ja tietoturvaongelmien havaitsemiseksi ja ehkäisemiseksi; ja/tai (iii) voidaksemme taata Flow Festivalin ja sen Asiakkaiden turvallisuuden ja omaisuuden suojan sekä yleisen edun toteutumisen. Ilmoitamme sinulle suoraan tällaisesta tietojen käsittelystä, jos se on kyseisessä tapauksessa mahdollista.

Tietoja käytetään muusta perustellusta syystä

Jos Flow Festival on osapuolena sulautumisessa, liiketoimintakaupassa tai muussa yrityskaupassa, saatamme siirtää henkilötietojasi prosessissa mukana olevalle kolmannelle osapuolelle. Varmistamme kuitenkin edelleen kaiken siirtämämme henkilötiedon luottamuksellisuuden. Tiedotamme erikseen kaikkia sellaisia Asiakkaitamme, joiden henkilötietoja tällaisissa tilanteissa siirretään tai joiden henkilötiedot siirtyvät toisen tietosuojaselosteen alaiseksi.

Tietoja käytetään nimenomaisella suostumuksellasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi Flow Festivalin ulkopuolisten kolmansien osapuolten kanssa, jos meillä on nimenomainen suostumuksesi toimia niin. Sinulla on koska tahansa oikeus peruuttaa antamasi suostumus.

6. SÄILYTYSAIKA

Flow Festival ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin mitä laissa on sallittu ja mikä on Palveluiden tarjoamisen tai niiden olennaisten osien kannalta tarpeellista. Säilytysajan pituus riippuu tietojen luonteesta ja niiden käsittelyn tarkoituksesta. Enimmäisaika saattaa siten vaihdella käyttötarkoituksen mukaan.

Säilytämme MyFlow-käyttäjätiliisi liittyviä tietoja lähtökohtaisesti niin kauan, kun sinulla on käyttäjätili MyFlow-sovelluksessa. Tiedot poistetaan 12 kuukauden kuluttua käyttäjätilin poistamisesta. Voimme säilyttää muita Asiakastietoja niin pitkään kuin laki sitä meiltä edellyttää tai meillä on jokin muu oikeutettu syy säilyttää tietoja esimerkiksi korvausvaatimusten käsittelyn, oikeudellisten menettelyiden tai sisäisen raportoinnin vuoksi. Kaikki tällaiset Asiakastiedot poistetaan kuitenkin 10 vuoden kuluessa siitä, kun ostit festivaalilippusi, ellei tietojen säilyttäminen vielä pidempään ole poikkeuksellisesti tarpeen esimerkiksi oikeustoimia varten.

Säilytämme kuitenkin sähköpostiosoitettasi suoramarkkinointitarkoitukseen toistaiseksi, jos olet antanut meille suoramarkkinointia koskevan suostumuksen. Jos myöhemmin kiellät suoramarkkinoinnin, poistamme muut suoramarkkinoinnin tilaukseen liittyvät tiedot, mutta säilytämme tiedon siitä, että olet kieltänyt meitä lähettämästä sähköistä suoramarkkinointia, jotta voimme varmistua kiellon noudattamisesta.

Säilytämme Verkkosivujemme vierailijoihin liittyvää Teknisesti kerättävää tietoa 14 kuukautta.

7. OIKEUTESI

Oikeus tietojen tarkastamiseen

Sinulla on oikeus päästä käsiksi tai saada kopio käsittelemistämme sinua koskevista tiedoista. Saatamme kieltäytyä tarjoamasta sinulle kopiota tiedoistasi, jos tällainen menettely vaarantaisi muiden oikeuksia ja vapauksia.

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojen käsittely perustuu Asiakkaan antamaan suostumukseen, Asiakas voi koska tahansa peruuttaa antamansa suostumuksen. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetun henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen.

Oikeus oikaista tietoja

Sinulla on oikeus saada tallentamamme sinua koskevat väärät tai vaillinaiset henkilötiedot korjatuiksi tai täydennetyiksi.

Oikeus tietojen poistamiseen

Voit myös pyytää meitä kokonaan poistamaan sinua koskevat henkilötiedot järjestelmistämme. Toteutamme tällaisen pyynnön, ellei meillä ole oikeudellista perustetta olla poistamatta tietoja.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus henkilökohtaisen erityistilanteen perusteella vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Me noudatamme vaatimustasi, ellei meillä ole oikeudellista perustetta toimia toisin. Vastustaessasi henkilötietojesi myöhempää käsittelyä Palveluidemme käyttömahdollisuudet saattavat osaltasi kaventua.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Voit vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi tietojesi poiston tai niiden oikaisun aikana ja/tai silloin, kun meillä ei ole oikeudellista perustetta tietojesi käsittelyyn. Tämäkin voi vähentää Palveluidemme käyttömahdollisuuksia osaltasi.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus saada kaikki henkilötietosi jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa. Tämän jälkeen sinulla on oikeus itsenäisesti siirtää kyseiset tiedot kolmannelle osapuolelle.

Miten voit käyttää oikeuksiasi

Annettuja oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä joko kirjeitse tai sähköpostilla aiemmin esitettyihin osoitteisiin. Viestin tulee sisältää seuraavat tiedot: Asiakkaan koko nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja pystyäksemme vahvistamaan Asiakkaan henkilöllisyyden. Saatamme hylätä vaatimukset, jotka ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia.

8. SUORAMARKKINOINTI

Asiakkaalla on oikeus vastustaa ja kieltää meitä käyttämästä henkilötietojaan suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen ja suoramarkkinointitarkoituksessa tehtävään profilointiin ottamalla yhteyttä yllä esitettyihin osoitteisiin tai käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa viestien tilauksen peruuttamismahdollisuutta. Jos vastustat henkilötietojesi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksissa, ei niitä enää käytetä tällaisiin tarkoituksiin.

9. VALITUKSEN TEKEMINEN

Jos Asiakas pitää henkilötietojen käsittelyprosessiamme voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vastaisena, voi hän tehdä valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutettu (www.tietosuoja.fi).

10. TIETOTURVA

Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä sekä fyysisiä varotoimenpiteitä suojataksemme henkilötietoja, jotka keräämme ja joita käsittelemme. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat mahdollisuuksien mukaisesti esimerkiksi salaus, pseudonymisointi, palomuurit, turvalliset säilytystilat sekä järjestelmät, jotka on suojattu rajoitetuin pääsyoikeuksin. Turvatoimemme on suunniteltu takaamaan käsittelyjärjestelmiemme jatkuva luottamuksellisuus, eheys, käytettävyys ja vikasietoisuus sekä mahdollisuus tietojen palautukseen asianmukaisella varmuudella.

Mikäli turvatoimistamme huolimatta tapahtuu sellainen tietoturvaloukkaus, jolla todennäköisesti on negatiivisia vaikutuksia Asiakkaidemme yksityisyyteen, tiedotamme tietoturvaloukkauksesta niin asiaan liittyviä Asiakkaita kuin voimassaolevan tietosuojasääntelyn niin vaatiessa myös asianmukaisia viranomaisia heti, kun se on mahdollista.