✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL ✸✽✦ #FLOWFESTIVAL ●❚❢✠ #FLOWFESTIVAL ✢⬟❢✽✦ #FLOWFESTIVAL ✢✦✽ #FLOWFESTIVAL

Tietosuojaseloste

FLOW FESTIVALIN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Flow Festival Oy (“Flow Festival”, “me”) käsittelee niin Flow Festivalin asiakkaiden kuin sovellustemme ja palveluidemme käyttäjien sekä verkkosivumme www.flowfestival.com (“Verkkosivu”) kävijöiden henkilötietoja.

Tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa sanalla “Palvelut” viitataan niin Verkkosivuihimme kuin Flow Festivalin tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Sanalla “Asiakas” ja “sinä” viitataan tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa niin meidän kuin konserniyhtiöidemmekin asiakkaisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin sekä Palveluidemme käyttäjiin.

Jotkut palveluistamme saattavat olla erillisen tietosuojakäytännön alaisia. Jos erillinen tietosuojakäytäntö on voimassa tietyn palvelun yhteydessä, se julkaistaan kyseisen palvelun yhteydessä.

Tätä Rekisteri- ja tietosuojaselostetta saatetaan ajoittain päivittää vastaamaan muuttunutta hyvää tietojenkäsittelytapaa tai muista vastaavista syistä. Tämänhetkisen version löydät Verkkosivultamme. Emme tee olennaisia muutoksia Rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen tai supista tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa Asiakkaillemme myönnettyjä oikeuksia ilman erillistä ennakkoilmoitusta.

Tämä Rekisteri- ja tietosuojaseloste koskee Flow Festivalin rekisterinpitäjänä suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

1. FLOW’N YHTEYSTIEDOT

Nimi: Flow Festival Oy
Y-tunnus: 1601850-4
Postiosoite: Vilhonvuorenkatu 11 B 11, 00500 Helsinki, Finland
Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 9 7531 560
Sähköpostiosoite: office AT flowfestival.com
www.flowfestival.com

Yhteyshenkilö: Susanna Hulkkonen, susanna AT flowfestival.com

2. KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN LÄHTEET

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot voidaan jakaa kahteen kategoriaan: Asiakastietoon ja Teknisesti kerättävään tietoon.

Asiakastieto

Asiakastieto on henkilötietoa, joka on tavallisesti kerätty suoraan sinulta. Keräämme Asiakkailtamme Asiakastietoa eri tavoin, esimerkiksi heidän tehdessään ostoksia, tilatessaan uutiskirjeen tai täyttäessään lomakkeita. Tällaisiin henkilötietoihin sisältyy:

— nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Saatamme käsitellä myös muunlaista vapaaehtoisesti luovuttamaasi tietoa, kuten:
— markkinointilupia ja -kieltoja
— tietoa, jonka jaat ollessasi meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä

Saatamme saada myös kolmansilta osapuolilta sinua koskevaa Asiakastietoa, kuten yhteystietoja. Esimerkiksi yhdistäessäsi käyttäjätilisi Facebookiin tai kirjautuessasi käyttäjätilillesi Facebookin kautta, Facebook jakaa kanssamme henkilökohtaisia tietojasi kuten profiilikuvasi, otoksen Facebook-kavereistasi sekä Facebook ID:si.

Teknisesti kerättävä tieto

Vaikka emme normaalisti käytäkään Teknisesti kerättävää tietoa yksilöidäksemme sinua, saatat olla joskus tunnistettavissa siitä joko suoraan tai Asiakastietoihin yhdistettynä. Tällaisissa tilanteissa Teknisesti kerättävää tietoa voidaan soveltuvan lain puitteissa pitää henkilötietona, joten myös me käsittelemme tällaista tietoa henkilötietona.

Saatamme automaattisesti kerätä seuraavanlaista Teknisesti kerättävää tietoa käyttäessäsi Palveluitamme:
Laitetieto. Keräämme seuraavat tiedot koskien Palvelun käyttöön käyttämääsi teknistä laitetta:
— laite ja laitteen tunnistusnumero, laitteen IMEI
— maa, kaupunki
— IP-osoite
— selaimen tyyppi ja versio
— käyttöjärjestelmä
— internet-palveluntarjoaja
— laitteesi mainostunniste

Käyttötieto. Keräämme lisäksi Palveluidemme käyttöäsi koskevaa tietoa, jollaista on esimerkiksi:
— Palveluiden parissa käyttämäsi aika
— vuorovaikutus Palveluidemme kanssa
— verkkosivu, jolta siirryit Palveluumme, sekä verkkosivu, jolle siirryit Palvelustamme
— kellonajat ja päivämäärät, jolloin olet käyttänyt Palvelujamme
— vierailemasi Palveluosiot
— tuotteet, joita hait käyttäessäsi Palveluita

Evästeet

Asiakkaiden vieraillessa Palveluissamme keräämme ja tallennamme sekä Teknisesti kerättävää tietoa että muuta tietoa useilla eri tavoilla, esimerkiksi evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla.
Evästeet ovat laitteeseesi lähetettäviä ja tallentuvia pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla pystymme tunnistamaan Palveluissamme vierailevat käyttäjät, parantamaan Palveluidemme käytettävyyttä sekä laatimaan kokonaistietoja kävijöistämme. Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi. Käytämme evästeitä räätälöidäksemme Palvelumme sekä tarjoamamme tiedot vastaamaan yksittäisten Asiakkaidemme tarpeita.

Asiakkaat voivat asettaa verkkoselaimensa esimerkiksi estämään evästeet kokonaan taikka hälyttämään aina, kun evästeitä lähetetään. Seuraavien linkkien takaa löydät tietoa siitä, kuinka evästeasetuksia voi muokata suosituimmissa selaimissa:

Safari
Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox

Huomioithan, että evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa joidenkin Palveluiden toimivuuteen.

Verkkojäljite on verkkosivuille tai sähköpostiin upotettu kohde, joka sallii verkkosivujen ja sähköpostien lukijan yksilöinnin siten, että on esimerkiksi mahdollista tunnistaa, onko tietty sähköposti luettu vai ei.

Verkkoanalytiikkapalvelut

Teknisesti kerättävän tiedon ja kävijäraporttien kokoamiseksi sekä Palveluidemme kehittämiseksi Palveluissamme käytetään Google Analytics -palvelua sekä muita verkkoanalytiikkapalveluita. Lisätietoja Google Analyticsista löydät verkkosivulta Google Analytics. Voit estää käyttötietojesi lähettämisen Google Analytics -palveluun asentamalla selaimeesi seuraavan lisäohjelman:
Google Analytics opt-out add-on.

Miksi Flow Festival käyttää evästeitä ja verkkoanalyysiin tarkoitettuja palveluja?

Flow Festival käyttää evästeitä muodostaakseen anonyymejä tilastotietoja markkinointitarkoituksiin ja kehittämään verkkosivustoamme Google Analyticsin avulla. Palvelun avulla voimme kerätä tietoa siitä, miltä sivustolta tulit verkkosivullemme, mitä sivuja olet selannut sivustollamme, milloin vierailit sivustollamme, mikä on ikäryhmäsi, missä kaupungissa käytit sivustoamme, mitä selainta käytät sekä muista vastaavista seikoista. Emme tutki näin kerättyä tietoa yksityiskohtaisesti vaan kokonaisuutena, jotta voimme esimerkiksi kehittää verkkosivustostamme mahdollisimman nopean ja helppokäyttöisen kaikissa suosituimmissa laitteissa ja selaimissa. Kolmannen osapuolen työkalujen, kuten Google Analyticsin, Google Adwordsin ja Facebook Pixelin avulla kerätyt tiedot voivat auttaa meitä keskittämään Flow Festival -markkinoinnin oikeisiin väestöryhmiin muissa sivustoissa, kuten Facebookissa ja YouTubessa.

Lisätietoa näistä kolmannen osapuolen työkaluista löydät seuraavien linkkien takaa:
Facebook Pixel
Google Analytics
Google Adwords

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUDELLISET PERUSTEET

Tarkoitus

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin liittyen:

Palveluiden tarjoamiseksi ja sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi (oikeudellinen peruste: sopimuksen täytäntöönpano ja, joissain tapauksissa, oikeutettu etumme.

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle Palvelut, jotka perustuvat sinun ja Flow Festivalin väliseen sopimukseen.

Käytämme tietojasi esimerkiksi maksujesi käsittelyyn ja mahdollisten hyvitysten maksamiseen. Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme, käytämme antamiasi tietoja vastataksemme esittämiisi kysymyksiin ja ratkaistaksemme Palvelussamme kohtaamasi ongelmat.

Täyttääksemme lainmukaiset velvoitteemme (oikeudellinen peruste: lainmukaisen velvoitteen täyttäminen.)

Käsittelemme Flow Festivalilla tietoja hoitaaksemme ja täyttääksemme lainmukaiset velvoitteemme. Tässä tarkoituksessa käsittelemme tietoja täyttääksemme esimerkiksi kirjanpitovelvoitteemme sekä antaaksemme tietoja asiaankuuluville viranomaisille kuten veroviranomaisille.

Korvausvaatimusten käsittelyssä ja oikeusprosesseissa (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Flow Festival saattaa käsitellä henkilötietoja korvausvaatimusten käsittelyssä ja oikeusprosesseissa. Saatamme myös käsitellä tietoja ehkäistäksemme petoksia ja Palveluidemme väärinkäytöksiä sekä ylläpitääksemme keräämiemme tietojen, käyttämiemme järjestelmien sekä verkon tietosuojaa.

Asiakasviestintään ja markkinointiin (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi ollakseen sinuun yhteydessä Palveluihimme ja niiden mahdollisiin muutoksiin liittyen. Myös sinulle suunnatussa Palveluiden markkinoinnissa käytetään henkilötietojasi.

Laadun parantamiseen ja trendianalyysin laatimiseen (oikeudellinen peruste: oikeutettu etu)

Saatamme käyttää Palveluiden käyttöäsi koskevia tietoja myös Palveluidemme laadun parantamiseen esimerkiksi analysoimalla muutoksia Palveluidemme käyttötavoissa. Varmistaaksemme sen, että Palvelumme vastaavat juuri sinun tarpeitasi, henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyiden toteuttamiseen. Mahdollisuuksien salliessa käytämme näissä tarkoituksissa ainoastaan kokonaistietoa, josta yksittäiset henkilöt eivät ole tunnistettavissa.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet

Flow Festival käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen pakottavan lainsäädännön mukaiset velvoitteensa sekä sopimusvelvoitteensa sinun sopimuskumppaninasi. Käsittelemme henkilötietojasi lisäksi oikeutetun etumme nojalla yritystoimintamme harjoittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä asiakassuhteidemme hoitamiseen. Kun päätämme käyttää tietojasi oikeudellisen etumme perusteella, punnitsemme omia etujamme suhteessa sinun yksityisyyden suojaasi, jonka huomioimme tarjoamalla sinulle esimerkiksi mahdollisuuden helposti jättäytyä markkinointiviestintämme ulkopuolelle.

Palveluiden joissain osissa sinulta saatetaan pyytää lupaa henkilötietojesi käsittelyyn. Näissä tapauksissa sinulla on milloin tahansa oikeus perua aikaisemmin antamasi lupa.

4. KANSAINVÄLISET TIETOJEN SIIRROT EUROOPAN ULKOPUOLELLE

Flow Festival säilyttää henkilötietojasi ensisijaisesti Euroopan talousalueen sisällä. Meillä on kuitenkin palveluntarjoajia ja toimintoja useissa maantieteellisissä sijainneissa. Näin ollen tietojasi saatetaan meidän ja palveluntarjoajiemme toimesta siirtää, tai niihin saattaa olla pääsy, myös Euroopan talousalueen tai Asiakkaan kotimaan ulkopuolisilla lainkäyttöalueilla.

Huolehdimme siitä, että Asiakkaidemme henkilötiedot suojataan asianmukaisella tavalla kaikissa niissä maissa, joissa niitä käsitellään. Palveluntarjoajiemme kanssa tekemiemme, EU:n komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden pohjalle perustuvien sopimusten sekä muiden tarkoituksenmukaisten suojatoimenpiteiden, kuten Privacy Shield -tietosuojajärjestelmän avulla pystymme varmistamaan asianmukaisen suojan Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin siirrettäville henkilötiedoille.

Flow Festival käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua uutiskirjeiden ja lehdistötiedotteiden lähettämiseen. Palvelu lähettää henkilökohtaisia tietoja (sähköpostiosoitteen) Euroopan unionin ulkopuolelle Amerikan Yhdysvaltoihin. Mainittuja tietoja voidaan myös välittää Googlen palvelimiin Yhdysvaltojen sisällä.

5. VASTAANOTTAJAT

Jaamme henkilötietojasi ainoastaan Flow Festival -organisaation sisällä ja ainoastaan siten kuin on kohtuudella tarpeen tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa esitettyjen käyttötarkoitusten perusteella.

Emme jaa henkilötietojasi Flow Festival -organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille, ellei joku seuraavista tilanteista ole käsillä:

Tietoja käytetään tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa esitettyyn tarkoitukseen tai toimitetaan valtuutetulle palveluntarjoajalle

Siltä osin kuin meidän täytyy antaa kolmansille osapuolille pääsy henkilötietoihin pystyäksemme tarjoamaan Palveluitamme, annamme tällaisille kolmansille osapuolille tietosi käsiteltäviksi meidän puolestamme. Saatamme lisäksi antaa henkilötietosi puolestamme käsiteltäviksi tytäryhtiöillemme tai meille palveluja tarjoaville valtuutetuille palveluntarjoajille (sisältäen tiedontallennus-, kirjanpito-, myynti- ja markkinointipalvelut).

Flow Festival on toteuttanut asianmukaiset sopimusoikeudelliset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaakseen, että kolmansien osapuolten käsitellessä tietojasi Flow Festivalin puolesta niitä käytetään ainoastaan tässä Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa eriteltyihin tarkoituksiin ja että niitä käsitellään voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisesti sekä antamiemme ohjeita, soveltuvia salassapitovelvollisuuksia sekä tarvittavia turvajärjestelyjä noudattaen.

Huomioithan kuitenkin, että antaessasi henkilötietosi suoraan kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi linkin kautta, sovelletaan niiden käsittelyssä yleensä tämän kolmannen osapuolen omia käytäntöjä.

Tietoja käytetään oikeudellisissa tarkoituksissa tai oikeusprosesseissa

Saatamme jakaa henkilötietojasi Flow Festivalin ulkopuolisten kolmansien osapuolten kanssa, jos uskomme vilpittömästi, että pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttö on kohtuudella tarpeen: (i) voimassaolevien lakien sekä asetusten ja/tai tuomioistuimen antaman määräyksen täyttämiseksi; (ii) väärinkäytösten, rikosten sekä teknisten häiriöiden ja tietoturvaongelmien havaitsemiseksi ja ehkäisemiseksi; ja/tai (iii) voidaksemme taata Flow Festivalin ja sen Asiakkaiden turvallisuuden ja omaisuuden suojan sekä yleisen edun toteutumisen. Ilmoitamme sinulle suoraan tällaisesta tietojen käsittelystä, jos se on kyseisessä tapauksessa mahdollista.

Tietoja käytetään muusta perustellusta syystä

Jos Flow Festival on osapuolena yritysjärjestelyssä tai omaisuuden myynnissä, saatamme siirtää henkilötietojasi prosessissa mukana olevalle kolmannelle osapuolelle. Varmistamme kuitenkin edelleen kaiken siirtämämme henkilötiedon luottamuksellisuuden. Tiedotamme erikseen kaikkia sellaisia Asiakkaitamme, joiden henkilötietoja tällaisissa tilanteissa siirretään tai joiden henkilötiedot siirtyvät toisen Rekisteri- ja tietosuojaselosteen alaiseksi.

Tietoja käytetään nimenomaisella suostumuksellasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi Flow Festivalin ulkopuolisten kolmansien osapuolten kanssa, jos meillä on nimenomainen suostumuksesi toimia niin. Sinulla on koska tahansa oikeus peruuttaa antamasi lupa.

6. SÄILYTYSAIKA

Flow Festival ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on laissa sallittua ja Palveluiden tarjoamisen tai niiden olennaisten osien kannalta tarpeellista. Säilytysajan pituus riippuu tietojen luonteesta ja niiden käsittelyn tarkoituksesta. Enimmäisaika saattaa siten vaihdella käyttötarkoituksen mukaan.

Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin laissa vaaditaan tai on muutoin kohtuudella tarpeen sinuun kohdistuvien sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi taikka muiden oikeudellisten vaatimusten tai oikeutettujen etujen, kuten korvausvaatimusten käsittelyn, kirjanpidon ja sisäisen raportoinnin kannalta.

7. OIKEUTESI

Oikeus tietojen tarkastamiseen

Sinulla on oikeus päästä käsiksi tai saada kopio meidän käsittelemistä sinua koskevista tiedoista. Saatamme kieltäytyä tarjoamasta sinulle kopiota tiedoistasi, jos tällainen menettely vaarantaisi muiden oikeuksia ja vapauksia.

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojen käsittely perustuu Asiakkaan antamaan suostumukseen, Asiakas voi koska tahansa peruuttaa antamansa suostumuksen. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen tekemistä suoritetun henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen.

Oikeus oikaista tietoja

Sinulla on oikeus saada tallentamamme sinua koskevat väärät tai vaillinaiset henkilötiedot korjatuiksi tai täydennetyiksi.

Oikeus tietojen poistamiseen

Voit myös pyytää meitä kokonaan poistamaan sinua koskevat henkilötiedot järjestelmistämme. Toteutamme tällaisen pyynnön, ellei meillä ole oikeudellista perustetta olla poistamatta tietoja.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus erityisen henkilökohtaisen asiantilan perusteella vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Me noudatamme vaatimustasi, ellei meillä ole oikeudellista perustetta toimia toisin. Vastustaessasi henkilötietojesi myöhempää käsittelyä Palveluidemme käyttömahdollisuudet saattavat osaltasi kaventua.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Voit vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi tietojesi poiston tai niiden oikaisun aikana ja/tai silloin, kun meillä ei ole oikeudellista perustetta tietojesi käsittelyyn. Tämäkin voi vähentää Palveluidemme käyttömahdollisuuksia osaltasi.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus saada kaikki meille antamasi, itseäsi koskevat tiedot koostetussa ja yleisesti käytetyssä muodossa. Tämän jälkeen sinulla on oikeus itsenäisesti siirtää kyseiset tiedot kolmannelle osapuolelle.

Miten voit käyttää oikeuksiasi

Annettuja oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä joko kirjeitse tai sähköpostilla aiemmin esitettyihin osoitteisiin. Viestin tulee sisältää seuraavat tiedot: Asiakkaan koko nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja pystyäksemme vahvistamaan Asiakkaan henkilöllisyyden. Saatamme hylätä vaatimukset, jotka ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia.

8. SUORAMARKKINOINTI

Asiakkaalla on oikeus vastustaa ja kieltää meitä käyttämästä henkilötietojaan taikka tekemästä hänestä profilointeja suoramarkkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä yllä esitettyihin osoitteisiin tai käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa mahdollisuutta lopettaa viestien lähetys. Jos vastustat henkilötietojesi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksissa, ei niitä enää käytetä tällaisiin tarkoituksiin.

9. KANTELUN TEKEMINEN

Jos Asiakas pitää henkilötietojen käsittelyprosessiamme voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vastaisena, voi hän tehdä kantelun oman maansa tietosuojan toteutumista valvovalle viranomaiselle. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutettu (www.tietosuoja.fi).

10. TIETOTURVA

Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä sekä fyysisiä varotoimenpiteitä suojataksemme henkilötietoja, jotka keräämme ja joita käsittelemme. Näihin toimenpiteisiin kuuluu mahdollisuuksien mukaisesti esimerkiksi salaus, pseudonymisointi, palomuurit, turvalliset säilytystilat sekä käyttövaltuusjärjestelmät. Turvallisuustoimintomme on suunniteltu takaamaan käsittelyjärjestelmiemme jatkuva luottamuksellisuus, eheys, käytettävyys ja vikasietoisuus sekä mahdollisuus tietojen palautukseen asianmukaisella varmuudella.

Mikäli turvatoimistamme huolimatta tapahtuu sellainen tietoturvaloukkaus, jolla todennäköisesti on negatiivisia vaikutuksia Asiakkaidemme yksityisyyteen, tiedotamme tietoturvaloukkauksesta niin asiaan liittyviä Asiakkaita kuin voimassaolevan tietosuojasääntelyn niin vaatiessa myös asianmukaisia viranomaisia heti, kun se on mahdollista.