⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival hakee infrateknistä tuottajaa

Edit 2.3.2020: Harjoitteluhaku on päättynyt, mutta infrateknisen tuottajan haku on edelleen auki. Otsikosta on poistettu tieto harjoitteluhausta. Kaikkiin harjoittelupaikkaa hakeneisiin ollaan yhteydessä maaliskuun aikana.

Flow Festival hakee infrateknistä tuottajaa.  Työtä tehdään Helsingissä Flow Festivalin toimistolla sekä festivaalialueella. Lue alta tarkemmat työkuvaukset sekä hakuohjeet, heitä meitä hakemuksella tai vinkkaa kaverille!

Infratekninen tuottaja

Haemme infrateknistä tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen heti tai viimeistään huhtikuussa ja jatkuen elokuun 2020 loppuun saakka. Työ tapahtuu Flow Festivalin toimistolla Helsingin Sörnäisissä sekä tapahtumapaikalla Suvilahdessa.

Flow Festivalin infratekninen tuottaja on osa festivaalin aluetuotannon tiimiä ja hän osallistuu alueen suunnitteluun ja tuotantoon yhdessä tuotantopäällikön ja muun tuotantotiimin kanssa. Infrateknisen tuottajan työsarkaa ovat festivaalialueen rakenteet, teltat ja aidat, vesi- ja sähköurakoinnit, työkoneet, maanmuokkaustyöt ja maisemoinnit. Infratekninen tuottaja toimii osa-alueen esimiehenä ja vastaa festivaalialueen pystytyksen ja purun aikataulutuksesta ja etenemisestä yhdessä valittujen alihankkijoiden ja työntekijöiden kanssa.

Työtehtäviin kuuluu:

 • Aluesuunnittelu ja aluekarttojen piirtäminen
 • Festivaalin pystytykseen ja purkuun liittyvät ennakkotyöt, kuten tapahtumarakenteiden ja työkoneiden alihankkijasopimukset ja tilaukset
 • Pystytys- ja purkuaikataulun suunnittelu ja toteutus sekä työn valvonta Suvilahdessa
 • Rakennustiimin esimiestyö
 • Festivaalin infratekninen suunnittelu esim. sähköistykset, vesi- ja viemärivedot yms.

Hakemamme infratekninen tuottaja on tapahtuma-alan ammattilainen, jolla on jo kokemusta festivaalien tai suurtapahtumien tuotannosta. Työssä onnistuminen edellyttää tuotannollista osaamista, alan tuntemusta, kokemusta tapahtumarakenteiden pystytyksestä sekä esimieskokemusta. Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, tavoitteellisuutta, paineensietokykyä ja työhön sitoutuneisuutta. Muita edellytyksiä työssä menestymiselle ovat muun muassa:

 • Budjetoinnin ja kulujen seurannan hallinta
 • Projektiosaaminen ja järjestelmällisyys
 • Aluesuunnittelu ja siihen käytettävien ohjelmistojen hallinta
 • Kädentaidot ja rakennusosaaminen
 • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Cad -ohjelmien tai vastaavien käyttö ja osaaminen lasketaan eduksi

Tarjoamme työn tapahtumatuotannon huipulta sekä sitoutuneen, ammattitaitoisen tiimin ja alihankkijaverkoston tuen.

Infrateknisen tuottajan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen (cv) ja palkkatoiveineen sähköpostitse: toimitusjohtaja Suvi Kallio, suvi AT flowfestival.com ja tuotantopäällikkö Emilia Mikkola, emilia AT flowfestival.com

Harjoittelupaikat

Edit 2.3.2020: Harjoitteluhaku on päättynyt. Kaikkiin harjoittelupaikkaa hakeneisiin ollaan yhteydessä maaliskuun aikana.

Tarjoamme alasta kiinnostuneille opiskelijoille tai vastavalmistuneille mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityöhön harjoittelussa Flow Festivalin tuotannon, viestinnän ja markkinoinnin työtehtävien parissa.

Harjoittelujaksot ovat 1-3 kuukauden pituisia ja kesto on muokattavissa opiskelijan oman opintorakenteen mukaan. Lähtökohtaisesti harjoittelu on osa opintoja ja siten opintotuen alaista. Harjoittelusta maksetaan myös palkka.

Halutessasi voit hakea kahteen harjoittelupaikkaan. Mainitsethan sen hakemuksessasi sekä kerrot ensisijaisen hakutoiveesi. Kerro hakemuksessa myös omista toiveistasi ja tavoitteistasi harjoittelun suhteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 1.3.2020 mennessä. Haastattelut ja valinnat tehdään maaliskuun aikana.

Noudata seuraavia ohjeita:

 • Nimeä asiakirjat tyylillä: omanimesi_cv.pdf, omanimesi_hakemus.pdf
 • Lähetä asiakirjat sähköpostin liitteinä pdf-muodossa ja/tai liitä linkki hakemusvideoon.
 • Mikäli haet useampaa paikkaa, muista mainita ensisijainen hakutoiveesi sekä lähettää hakemus molemmille harjoitteluvastaaville.

Onnea matkaan!

Tuotantoharjoittelija aluetuotantoon

Aluetuotannossa on avoinna kaksi harjoittelupaikkaa: pidempi 3 kk mittainen harjoittelu sekä lyhyempi n. 1 kk mittainen harjoittelu.

Aluetuotannon pidemmän harjoittelun (3kk) työtehtävät koostuvat festivaalituotannon monipuolisista tehtävistä. Harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti festivaalin tuotantoon, organisaatioon, tuotannon eri vaiheisiin sekä sidosryhmiin. Työtehtävät voivat koostua esim. yhteyksien ja aikataulujen koordinoinnista, aluetuotannon hallinnollisten tehtävien kuten lupa- ja ympäristö-asioiden koordinoinnista, alueen palveluiden koordinoinnista, ohjeistusten koostamisesta sekä muista monipuolisista tuotannon avustavista tehtävistä. Tehtäviä on mahdollista muokata myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Aluetuotannon lyhyemmän harjoittelun (1kk) työtehtävät keskittyvät vahvemmin festivaalin pystytyksen ja purun aikaisiin sekä festivaaliviikonlopun aikaisiin tehtäviin. Tehtävät käsittävät monipuolisesti tuotannon avustavia tehtäviä sekä alueen palveluiden, kuten esimerkiksi ruokamyyjien koordinoinnissa avustamista.

Harjoittelijoilta edellytetään alan opintoja tai kokemusta tapahtumatuotannosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, keskeisten tietokoneohjelmien hallintaa, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja reipasta asennetta.

3 kk harjoittelujakso alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. 1kk mittainen harjoittelu alkaa 27.7. ja päättyy 26.8.
Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tuotantopäällikkö Isabella Rossi, isabella AT flowfestival.com

Tuotantoharjoittelija artistituotantoon

Artistituotannon harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin artistien majoitus-, kuljetus-, ruokailu- ja muissa hospitalityjärjestelyissä.

Harjoittelija toimii osana artistituotannon tiimiä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa artistien infopakettien valmistelu, konsertteihin liittyvän tiedon keräys ja jakelu sekä artistien muiden käytännön asioiden hoitaminen. Tapahtuman aikana harjoittelija toimii yhtenä artistien yhteyshenkilönä. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita festivaalituotannon tehtäviä ja osa-alueita harjoittelijan opintojen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellista ja vastuullista työtapaa, sekä Office-ohjelmien hallintaa. Muu kielitaito, musiikillinen harrastuneisuus sekä kotimainen ja kansainvälinen kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakson kesto on noin 1-2 kk ajoittuen heinä-elokuulle, tarkempi aikataulu sovitaan erikseen. Harjoittelu on kokopäiväistä 13.7. - 21.8. välisenä aikana. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: head of artist relations Maiju Talvisto, maiju AT flowfestival.com

Tiedotusharjoittelija

Tiedotusharjoittelija avustaa Flow Festivalin tiedotteiden, uutiskirjeiden ja verkkosivujen tekstien ideoinnissa ja toteutuksessa. Harjoittelija pääsee tutustumaan myös kansainväliseen lehdistöviestintään sekä mediasuhteisiin, ja festivaalin aikana harjoittelija avustaa median edustajia festivaalialueen lehdistötilassa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Tiedotusharjoittelijalta edellytetään erinomaisia englannin ja suomen kielen taitoja, huolellisuutta, rauhallista ja kohteliasta palveluasennetta sekä positiivista suhtautumista vaativiinkin tilanteisiin.

Harjoittelu ajoittuu kesä‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tiedottaja Susanna Hulkkonen, susanna AT flowfestival.com

Digitaalisen viestinnän harjoittelija

Digitaalisen viestinnän harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin sosiaalisen median kanavien, verkkosivujen ja mobiilisovelluksen ylläpidossa sekä kontaktoida sidosryhmiä ja avustaa materiaalien keräämisessä ja sisällöntuotannossa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään erinomaisia englannin ja suomen kielen kirjallisia taitoja, kykyä tuottaa oivaltavaa sisältöä, huolellisuutta sekä joustavaa ja positiivista asennetta. Muut viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyvät taidot, venäjän kielen taito, muu kielitaito sekä kuva- ja videoeditointiohjelmien hallinta katsotaan eduksi. Hakijan toivotaan tuovan hakemuksessaan sosiaalisen median osaamistaan esiin tavalla tai toisella. Voit esim. liittää hakemukseesi linkin kanavaasi, kertoa onnistuneesta postauksesta, lähettää tervehdyksen Instagram Directin kautta tai keksiä jotain aivan muuta, joka kertoo sinusta some-osaajana.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle pääasiassa kokopäiväisenä. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa harjoittelijasta riippuen. Lisäksi digiviestinnän tiimissä on mahdollisuus tehdä harjoittelu keväällä (esim.maalis-toukokuu) tai lyhyempänä harjoitteluna (1-2 kk). Kerrothan hakemuksessasi mikäli etsit harjoittelupaikkaa keväälle tai lyhyemmäksi ajanjaksoksi. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: yhteisömanageri Mira Shemeikka, mira AT flowfestival.com

Markkinointiharjoittelija

Markkinointiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti Flow Festivalin markkinointiviestintään ja yritysyhteistyöhön liittyviä avustavia tehtäviä. Harjoittelija muun muassa koordinoi festivaalin painomateriaalien tilauksia ja jakeluita sekä avustaa yritysyhteistyöhankkeissa ja niiden viestinnässä, sekä moninaisissa juoksevien asioiden hoidossa. Festivaalin aikana markkinointiharjoittelija osallistuu kumppanitapahtumien ja kutsuvierastilaisuuksien käytännön järjestelyihin.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, organisointikykyä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja Office -ohjelmien hallintaa. Tapahtuma-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle. Harjoittelun tarkka ajankohta ja viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Harjoittelu on kokopäiväistä 16.7.–17.8. ja muina kuukausina osa-aikaista. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: myynti - ja markkinointipäällikkö Vilja Grotenfelt, vilja AT flowfestival.com