⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival hakee harjoittelijoita

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille kiinnostuneille! Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä helmikuun aikana.

Flow Festival tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille harjoittelupaikkoja. Lue alta tarkemmat työkuvaukset sekä hakuohjeet ja heitä meitä hakemuksella tai vinkkaa kaverille!

Vapaaehtoishaku aukeaa myöhemmin keväällä.

Harjoittelupaikat

Tarjoamme kuudelle alasta kiinnostuneelle opiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityöhön harjoittelussa Flow Festivalin tuotannon, viestinnän ja markkinoinnin työtehtävien parissa.

Harjoittelujaksot ovat 1-3 kuukauden pituisia ja kesto on muokattavissa opiskelijan oman opintorakenteen mukaan. Lähtökohtaisesti harjoittelu on osa opintoja ja siten opintotuen alaista. Harjoittelusta maksetaan myös palkka.

Halutessasi voit hakea kahteen harjoittelupaikkaan. Mainitsethan sen hakemuksessasi sekä kerrot ensisijaisen hakutoiveesi. Kerro hakemuksessa myös omista toiveistasi ja tavoitteistasi harjoittelun suhteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 5.2.2019 mennessä. Haastattelut ja valinnat tehdään helmikuun aikana.

Noudata seuraavia ohjeita:
1. Nimeä asiakirjat tyylillä: omanimesi_cv.pdf, omanimesi_hakemus.pdf
2. Lähetä asiakirjat pdf-muodossa ja/tai liitä linkki hakemusvideoon.
3. Mikäli haet useampaa paikkaa, muista mainita ensisijainen hakutoiveesi sekä lähettää hakemus molemmille harjoittelupaikoista vastaaville henkilöille.

Onnea matkaan!

Tuotantoharjoittelija aluetuotantoon, 2 paikkaa

Aluetuotannossa on avoinna kaksi harjoittelupaikkaa: pidempi n. 3 kk mittainen harjoittelu sekä lyhyempi n. 1 kk mittainen harjoittelu.

Aluetuotannon harjoittelijoiden työtehtävät koostuvat festivaalituotannon monipuolisista tehtävistä ja harjoittelijat toimivat osana tuotannon tiimiä. Harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti festivaalin tuotantoon, organisaatioon ja sidosryhmiin. Työtehtävät voivat koostua esim. yhteyksien ja aikataulujen koordinoinnista, aluetuotannon hallinnollisista tehtävistä kuten lupa- ja ympäristö-asioiden koordinoinnista, sekä monipuolisista aluetuotannon avustavista tehtävistä rakennusaikana Suvilahdessa.

Harjoittelijalle on eduksi kokemus tapahtumatuotannosta, paineensietokyky, hyvät suomen ja englannin kielen suulliset ja kirjalliset taidot, Office-ohjelmien ja Photoshopin hallinta, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne.

3 kk harjoittelujakso alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. 1kk mittainen harjoittelu alkaa 22.7. ja päättyy 21.8.
Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tuotantopäällikkö Isabella Rossi, isabella AT flowfestival.com

Tuotantoharjoittelija artistituotantoon

Artistituotannon harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin artistien majoitus-, kuljetus-, ruokailu- ja muissa hospitality-järjestelyissä.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa artistien infopakettien valmistelu, konsertteihin liittyvän tiedon keräys ja jakelu sekä artistien muiden käytännön asioiden hoitaminen. Tapahtuman aikana harjoittelija toimii yhtenä artistien yhteyshenkilönä. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita festivaalituotannon tehtäviä ja osa-alueita harjoittelijan opintojen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellista ja vastuullista työtapaa, sekä Office-ohjelmien hallintaa. Muu kielitaito, musiikillinen harrastuneisuus sekä kotimainen ja kansainvälinen kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakson kesto on noin 1-2 kk ajoittuen heinä-elokuulle, tarkempi aikataulu sovitaan erikseen. Harjoittelu on kokopäiväistä 15.7.–- 16.8. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: artistituotannon vastaava Maiju Talvisto, maiju AT flowfestival.com

Tiedotusharjoittelija

Tiedotusharjoittelija avustaa Flow Festivalin tiedotteiden, uutiskirjeiden ja verkkosivujen tekstien ideoinnissa ja toteutuksessa. Harjoittelija pääsee tutustumaan myös kansainväliseen lehdistöviestintään sekä mediasuhteisiin, ja festivaalin aikana harjoittelija avustaa median edustajia festivaalialueen lehdistötilassa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Tiedotusharjoittelijalta edellytetään erinoimaisia englannin ja suomen kielen taitoja, huolellisuutta, rauhallista ja kohteliasta palveluasennetta sekä positiivista suhtautumista vaativiinkin tilanteisiin.

Harjoittelu ajoittuu kesä‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tiedottaja Susanna Hulkkonen, susanna AT flowfestival.com

Digitaalisen viestinnän harjoittelija

Digitaalisen viestinnän harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin sosiaalisen median kanavien, verkkosivujen ja mobiilisovelluksen ylläpidossa sekä kontaktoida sidosryhmiä ja avustaa materiaalien keräämisessä ja sisällöntuotannossa. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään erinomaisia englannin ja suomen kielen kirjallisia taitoja, kykyä tuottaa oivaltavaa sisältöä, huolellisuutta sekä joustavaa ja positiivista asennetta. Muut viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyvät taidot, muu kielitaito sekä Photoshopin ja After Effectsin tai vastaavien ohjelmien hallinta katsotaan eduksi. Hakijan toivotaan tuovan sosiaalisen median osaamistaan esiin tavalla tai toisella. Voit esim. liittää hakemukseesi linkin kanavaasi, kertoa onnistuneesta postauksesta, lähettää tervehdyksen Instagram Directin kautta (@flowfestivalhelsinki) tai keksiä jotain ihan muuta.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle pääasiassa kokopäiväisenä. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa harjoittelijasta riippuen. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: yhteisömanageri Mira Shemeikka, mira AT flowfestival.com

Markkinointiharjoittelija

Markkinointiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti Flow Festivalin markkinointiviestintään ja yritysyhteistyöhön liittyviä avustavia tehtäviä. Harjoittelija muun muassa koordinoi festivaalin painomateriaalien tilauksia ja jakeluita sekä avustaa yritysyhteistyöhankkeissa ja niiden viestinnässä. Festivaalin aikana markkinointiharjoittelija osallistuu kumppanitapahtumien ja kutsuvierastilaisuuksien käytännön järjestelyihin.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Markkinointi- ja tapahtuma-alan kokemus ja Office-ohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle. Harjoittelun tarkka ajankohta ja viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Harjoittelu on kokopäiväistä 16.7.–17.8. ja muina kuukausina osa-aikaista. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: markkinointipäällikkö Milla Valjus, milla AT flowfestival.com