Takaisin artisteihin

Amaarae

“Haluan, että jokainen maailman siistein tyttö haluaisi soittaa tätä musiikkia”, julistaa Amaarae, määritellen siisteimmiksi ihmisiksi riskinottajat ja tulevaisuuden etsijät, jotka uskaltavat ja ennustavat sekä haastavat – olipa heillä sosiaalisen median seuraajia sata tai miljoona.

Ghanalais-amerikkalaisen laulajan Amaaraen läpimurtokappale, afropop-hitti Sad Girlz Luv Money, nousi vuonna 2021 viraaliksi hitiksi. Amaaraen tyyli yhdistää viatonta ja höyhenenkevyttä laulua röyhkeän himokkaisiin ja rahaa himoitseviin sanoituksiin hurmasi miljoonat kuulijat.

Kansainväliseksi tähdeksi noussut Amaarae, oikealta nimeltään Ama Serwah, on kahdella menestysalbumillaan onnistunut yhdistelemään eri musiikintyylejä hämmentävän luontevasti. Amaaraen musiikin punainen lanka on vastustamaton pop-osaaminen, joka leikittelee vuoroin dreampopin, hiphopin, jazzin, flamencon, punkin, itämaisten vaikutteiden ja vaikka länsiafrikkalaisen alté-soundin kanssa. Amaaraen tavoite musiikillaan on määritellä pop uudelleen uudelle sukupolvelle.