Koe virtuaalitodellisuus älypuhelimellasi!

Flow kutsuu uppoutumaan virtuaalitodellisuuden ihmeelliseen maailmaan Flow’n ja OP Helsingin VR-lasien ja kuratoitujen sisältöjen avulla. Laadukkaiden lyhytelokuvien, VR-taideteosten ja virtuaalisten musiikkielämysten avulla pääset tutustumaan VR:n aisteja herkistäviin mahdollisuuksiin, ja ensikosketuksen jälkeen voit jatkaa tutkimista sovelluksia selaamalla.

Flow Festivalin yhteistyökumppani OP Helsinki jakaa ilmaiseksi konttoreissaan OPxFlow -virtuaalilaseja, jotka älypuhelimeen ja hyvälaatuisiin kuulokkeisiin yhdistettynä mahdollistavat näyttäviä 360°-katseluelämyksiä erilaisten VR-sovellusten avulla. Avaa tämä sivu puhelimessasi ja tutustu valikoituihin VR-sisältöihin sekä ohjeisiin sisällöistä nauttimiseen.

Toimi näin:

  1. Nouda OPxFlow -lasit OP:n seuraavista pääkaupunkiseudun konttoreista: Vallila, Mikonkatu, Hakaniemi, Itis, Iso Omena, Jumbo tai Sello
  2. Kokoa lasit. Lasien mukana tulee paperiset ohjeet, ja voit katsoa ohjeet lasien kokoamiseen myös alla olevasta videosta.
  3. Asenna älypuhelimeesi VR-sovelluksia, joista voit toistaa näyttävää VR-sisältöä. Alta löydät Flow’n suosituksia, linkit sovelluskauppoihin sekä ohjeet VR-sovellusten käyttämiseen.
  4. Etsi sovelluksista VR-sisältöä, sujauta puhelimesi laseihin ja nauti!
  5. Useimmissa sisällöissä kannattaa käyttää myös hyviä kuulokkeita katseluelämyksen takaamiseksi.

OPxFlow -virtuaalilaseja jaetaan OP Helsingin konttoreiden lisäksi myös festivaalialueella. Huomioithan, että VR-laseja on saatavilla rajoitettu määrä. Laseihin ja VR-sisältöihin voi käydä tutustumassa myös Flow-alueen OP Loungessa.

Katso alta ohjeet VR-lasien kokoamiseen:

VR