Vinyylejä, designia ja samppanjaa uudella Bright Balloon 360° -alueella

Täysin uusi, nautiskeluun keskittyvä Bright Balloon 360° -alue tarjoaa keikkojen lisäksi festivaalikansalle upeita makuelämyksiä, ylellistä kuohuvaa, suomalaisen muotoilun klassikoita, svengaavaa jazzia ja viihtyisän viheralueen, jossa voi nauttia niin rennosta tunnelmasta kuin pullollisesta erikoisolutta. Uudelleensijoitettu ja suurennettu Bright Balloon 360° -lava tuplaa tänä vuonna kapasiteettinsa ja kulku sen ympäristössä helpottuu.

Bright Balloon 360° -lavan läheisyyteen sijoittuva, uudistunut Lanson Champagne Bar & Lounge hemmottelee kaikkia kuplivan ystäviä tänäkin vuonna. Lisäksi Flow juhlii maineikkaan suomalaismuotoilija Eero Aarnion 85-vuotisjuhlaa tuomalla upean Eero Aarnio Originals -loungen samppanjabaarin läheisyyteen. Loungessa voi nauttia hyvästä musiikista, erinomaisesta seurasta ja rentoutua löhöilemällä ikonisilla Pastilli ja Kupla -tuoleilla siemaillen samalla kuohuvaa.

Lanson Champagne Bar & Loungen välittömässä läheisyydessä helsinkiläinen levymerkki ja festivaali We Jazz toteuttaa yhteistyössä Flow Festivalin kanssa uudenlaisen viihtymisalueen ja kunnianosoituksen vinyylikulttuurille. We Jazz tuo mukanaan valikoidun joukon vinyylijulkaisuihin panostavia levymerkkejä sekä Suomesta että ulkomailta. Flow 2017 Vinyl Marketiin osallistuvien lafkojen DJ:t soittavat laatumusaa vinyyliltä, levykauppa tarjoilee valikoituja helmiä labeleiden katalogeista, ja lisäksi esillä on levynkansitaidetta. Kokonaisuuden kruunaa aihetta taustoittava printtijulkaisu.

Kuohuvan lisäksi uusi Bright Balloon 360° -alue tarjoaa janoisille festivaalivieraille raikkaita erikoisoluita sekä valikoiman laatuviinejä. Alueen kahdeksan ruokatoimijaa tarjoilevat toinen toistaan herkullisempia annoksia, joita voi nauttia Bright Balloon 360° -lavan viereisellä viherkeitaalla musiikkia fiilistellessä.

Osallistu Vinyl Market by We Jazz -tapahtumaan Facebookissa.