Vuoden 2017 viralliset Flow Festival -tuotteet ovat edelleen myynnissä! Festivaalimallisto on tehty yhteistyössä suomalaiseen lifestyleen keskittyvän konseptikauppa TREn kanssa. Mallistossa on mukana myös suositun lastenvaatemerkki VIMMAn lastenvaatteita sekä leggingsejä ja tunikoita aikuisille. Maija Louekari on suunnitellut uniikin TRE x Flow by VIMMA -kuosin, jossa yhdistyy Flow’n ilmeen punaiset elementit ja VIMMAn rakastettu lettikuvio.

Näyttävään festivaalimallistoon kuuluu aikuisten ja lasten tuotteita, joita ovat muun muassa erilaiset t-paidat, college-paidat, kangaskassit, lippikset, jättikassit, kangasmerkit ja jopa vyölaukku. Tuotteiden printit on suunnitellut Bond Creative ja kuvat printteihin on ottanut Kimmo Metsäranta. Malliston on pääosin tuottanut kestävän kehitykseen ja ekologisuuteen perustuva Pure Waste, joka valmistaa vaatteita ja kankaita 100% kierrätetystä tekstiilijätteestä. Tämäkin mallisto säästi huikeat 12 350 000 litraa vettä, mikä vastaa noin viittä olympia-allasta.

Mallisto on saatavilla Helsingin TRE-myymälässä (Mikonkatu 6) sekä TREn verkkokaupassa. Huomioithan, että rajallisen määrän vuoksi tuotteet ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tutustu valikoimaan täällä:

bit.ly/TRElovesFlowshop

Kuvat: © Andrew Taylor