⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL
Takaisin taidelistaukseen

KekeLeppälä:FlowridersUrbanMeltdown

Keke Leppälän (@kekeleppala) FLOWRIDERS – URBAN MELTDOWN -valokuvanäyttely on esillä Suvilahti DIY-skedeparkissa Flow-festivaalin ajan.

Oikean kuvakulman löytyminen voi olla vuosien suunnittelun ja vuosikymmenten omistautumisen tulosta. Näyttelyssä skedefiilis yhdistyy urbaaniin tunnelmaan ja visuaaliseen innovaatioon. Näyttelyyn sisältyy kuvia purku-uhan alle joutuneesta Suvilahden DIY-skedeparkista. Tarkka katsoja huomaa myös viittauksia ilmastonmuutokseen ja ympäristökysymyksiin.

Keijo “Keke” Leppälä on helsinkiläinen valokuvaaja. Hän toimi ammattilumilautailijana Rossignolille 1990-luvulla, ja harrastaa edelleen sekä lumilautailua että skeittausta. Valokuvaus on myös ollut kuvioissa pitkään. Keke on ollut mukana perustamassa kööpenhaminalaista One Love -skedelehteä ja tullut pikkuhiljaa monelle tutuksi myös valokuvaajana.

Keken kuvia on julkaistu suomalaisissa ja kansainvälisissä skedelehdissä ja niitä on ollut esillä näyttelyissä Suomessa, Tanskassa ja USA:ssa. Hän on myös tehnyt valokuvausyhteistyötä skeittibrändien kanssa.

Taulut ovat myytävänä. Tiedustelut ja lisätietoa: www.kekeleppala.com/flowriders

#FLOWRIDERSBYKEKE #SKATEBOARDING #PHOTOGRAPHY #SAVESUVILAHTIDIY #ART #URBANCITY

Näyttelyn toteuttaa: Dialab