Flow Festival yhdistää voimansa Galleria Forum Boxin kanssa. Yhteistyön tuloksena Suvilahdessa nähdään Pasi Rauhalan, Timo Wrightin ja Juhana Moisanderin uniikit video- ja animaatioteokset, jotka projisoidaan valtavan kokoisina Flow Festivalin alueen jylhien teollisuusrakennusten seiniin ja sisätiloihin. Teokset suunnitellaan varta vasten Flow Festivalia varten, ja niiden näyttävä toteutus onnistuu yhteistyössä Bright Finlandin ja heidän edustamiensa Barco-videoprojektorien kanssa.

Flow’n taideyhteistyökumppani Forum Box on vuonna 1996 perustettu taideosuuskunta, joka on vuodesta 1999 ylläpitänyt Helsingin Hietalahdessa Galleria Forum Boxia. Forum Boxin toiminnan takana on yli 80 suomalaista eturivin taiteilijaa ja kulttuuritoimijaa. Forum Box tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden koetella rajojaan vapaasti suuressa ja sallivassa tilassa – museon ja perinteisen gallerian välimaastossa.

Forum Box -yhteistyön lisäksi Vuoden nuori muotoilija Laura Väinölä luo festivaalin uudistetulle Backyard-alueelle yleisöä osallistavan ja kasveista rakentuvan alttarin.

Flow Festivalin taideohjelma täydentyy kesän aikana.

Taide