Tänä vuonna KAIKKI liput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Rannekkeenvaihtopisteet

Rannekkeenvaihto- ja akkreditointipisteitä on tänä vuonna kaksi. Pisteet sijaitsevat Flow Festival Infossa Helsingin Erottajalla (Svenska Teaternin vieressä) sekä festivaalialueen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, noin 200 metriä ennen pääportteja

Erottajan Flow Festival Infosta (kartta) voi ostaa jäljellä olevia lipputyyppejä sekä kysyä Flow-neuvoja keskiviikosta sunnuntaihin sekä vaihtaa lipun rannekkeeseen torstaista sunnuntaihin. Flow Festival Infossa sijaitsee myös kutsuvieraiden ja lehdistön akkreditointipisteet.

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin rannekkeenvaihtopiste Suvilahdessa (kartta) sijaitsee tänä vuonna uudessa paikassa, noin 200 metriä ennen festivaalin pääportteja Sörnäisten Rantatiellä. Myös akkreditointipisteet sijaitsevat tällä alueella. Festivaalin varsinaisella pääportilla EI siis ole rannekkeenvaihtoa. Huolehdithan, että olet vaihtanut lippusi rannekkeeseen ennen kuin saavut pääportille. Rannekkeenvaihto Suvilahden pisteessä alkaa torstaina.

Rannekkeenvaihto- ja infopisteiden aukioloajat

Flow Festival Info, Erottaja (kartta)

Ke 9.8. 10-20 (ei rannekkeenvaihtoa)
To 10.8. 10-20
Pe 11.8. 10-20
La 12.8. 12-20
Su 13.8. 12-20

Festivaalialueen pääsisäänkäynnin lähistö, Suvilahti (kartta)

To 10.8. 12-20
Pe 11.8. 12-01
La 12.8. 12-01
Su 13.8. 12-23.30

Huomioitavaa rannekkeenvaihdosta

  • Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.
  • Ranneke on henkilökohtainen, joten sitä ei voi jakaa toisen henkilön kanssa ja sen tulee pysyä ranteessa koko voimassaoloajan.
  • Lipussa lukee tilaajan nimi, mutta nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Täten lipun voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö.
  • Lippuja ei voida yhdistää eri lipputyypin rannekkeeksi, sillä ylimääräisiä rannekkeita ei ole. Esimerkiksi siis kahden ja yhden päivän lippuja ei voida vaihtaa yhdeksi kolmen päivän rannekkeeksi.