⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Makia x Flow -mallisto julkaistu!

Flow Festival ja Makia ovat viime vuoden tapaan julkaisseet yhteisen urbaania tyyliä mukailevan festivaalimalliston. Yhteistyöstä on muodostunut ajaton ja raikas Makia x Flow -mallisto, joka mukautuu monenlaisiin tyyleihin ja tarpeisiin saumattomasti.

Makian perinteiden mukaan tuotteet on valmistettu laadukkaiksi ja tyylikkäiksi käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Flow’n ilmeestä tuttu keltainen väri tuo virkistävän pilkahduksen simppelin kauniisiin mustiin, harmaisiin ja valkoisiin vaatteisiin sekä asusteisiin. Makian tavoitteena on ollut luoda mallistosta niin laadukas, että vaatteita käyttää mielellään festivaalikesän jälkeenkin. Flow’n graafisen ilmeen ja malliston printtien takana on design-toimisto Tsto.

Mallisto koostuu simppeleistä ja trendikkäistä kaupunkivaatteista, joiden värit ja design ovat tuttuja Flow’n visuaalisesta ilmeestä. Mallistoon kuuluu esimerkiksi pehmeä kelta-valkoinen collegepaita, luomupuuvillaisia t-paitoja, kierrätetystä puuvillasta ja muovista tehtyjä kangaskasseja, brodeerattu farkkutakki ja pirteä keltainen lippis.

Mallisto on saatavilla Helsingin Makian myymälästä (Lasipalatsi, Mannerheimintie 22–24) ja Makian verkkokaupasta, TRE Store -myymälästä (Mikonkatu 6), Gardenista (Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33), Turun Puffista (Forum Kortteli, Linnankatu 9–11) ja Lahden Petit St Louis -myymälästä (Rautatienkatu 18). Tuotteita on saatavilla myös festivaalialueella festivaaliviikonloppuna.

Rajallisen määrän vuoksi tuotteita myydään niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tutustu mallistoon täällä.